Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

65' Tv tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
5.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Orijinalden alıntı: atemage

quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SHARP-LC-70LE857E-70-in%C3%A7-177-cm-ekran-3D-LED-TV,103452,465025,1219907.html?langId=-14

Bu biraz limitimin üzerine çıkıyor ne yazık ki. Teşekkür ederim. Gerçi 70inçmiş ama o kadar ayıramayacağım.

Rica ederim hocam:)
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SHARP-LC60LE857E-60-in%C3%A7-152-cm-Ekran-3D-LED-TV-Dahili-Uydu-Al%C4%B1c%C4%B1,103452,465025,1147911.html?langId=-14

Bide bu var ayrıca sony 60w955 e de bakmanızı tavsiye ederim almadan önce kesinlikle usb ye bi film atıp izleyin demolara kanmayın

evet ya bunu düşünmemiştim çok mantıklı. Teşekkür ederim, aldıktan sonra izlenimlerimi paylaşacağım.

• atemage kullanıcısına yanıt
    Sharp 60LE857 yi bugün Bimeks te 4.750 TL ye gördüm. O da 2013 model bildiğim kadarı ile. Ben olsam 65PFL9708 i tercih ederdim.
  • Vatan da satıyor

PHiLİPS i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 30 Kasım 2014; 23:59:33 >
  • Arkadaşlar lg 950yi aldık. Hikaye böyle bitti henüz elime geçmedei haftasonu gelecek tv isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Not: samsung da bu da bir fark anlayamadım ben şahsen gözle görülür. USB takmak çok mantıklı mutlaka deneyim. LG samsungdan daha ucuz diye, fark da göremediğimiz için onu aldık.
  • quote:

Arkadaşlar lg 950yi aldık. Hikaye böyle bitti henüz elime geçmedei haftasonu gelecek tv isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Not: samsung da bu da bir fark anlayamadım ben şahsen gözle görülür. USB takmak çok mantıklı mutlaka deneyim. LG samsungdan daha ucuz diye, fark da göremediğimiz için onu aldık.

hayırlı olsun. ne kadara nereden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: projist

quote:

Arkadaşlar lg 950yi aldık. Hikaye böyle bitti henüz elime geçmedei haftasonu gelecek tv isteyen olursa yardımcı olabilirim.

hayırlı olsun. ne kadara nereden aldınız?

teşekkür ederim. teknosadan 6.900'e aldık ama %10 hediye çeki verdi. zaten çoğu yerde fiyatı aynı sanırım.
  • quote:

Hayırlı olsun hocam, izlenimlerini paylaşırsan sevinirim ben de ona göre hareket edecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

quote:

Hayırlı olsun hocam, izlenimlerini paylaşırsan sevinirim ben de ona göre hareket edecem.

tabii ki, pazartesi günü elimden geldiğince paylaşmış olurum.
  • Lg950lerde kronik banding problemi var deniyor. Test yapabilme şansınız var mı acaba ben de ciddi ciddi düşünüyordum ama banding videolarını izleyince vazgeçtim açıkcası.

Ps varsa bakarsanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Lg950lerde kronik banding problemi var deniyor. Test yapabilme şansınız var mı acaba ben de ciddi ciddi düşünüyordum ama banding videolarını izleyince vazgeçtim açıkcası.

Ps varsa bakarsanız çok sevinirim.

yaparım yapmasına da önce bandingin ne olduğunu öğrenmem lazım :)
  • Sony'ye de bakın derim.
  • Sony 65 inchler bütçeyi çok aşıyor. Banding için biraz googlelarsanız testler var banding test yazıp usbye atıp dosyayı çalıştırın varsa fark edeceksiniz diklemesine çizgiler oluyor gibi diyeyim. Futbol maçı gibi hareketli durumlarda oldukça rahatsız ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

Hocam bende seninle aynı arayış içindeyim. Benim inceleyipte beğendiğim ürünler şunlar;

1-LG 65UB980V 8000-9000 tl civarında
    2-LG 65UB950V 6000-7000 tl civarında

Bu ürünler zaten 4k da çok iyi görüntü veriyor, onun dışında digiturk hd kanallarda başarılı.

LG panel almadan evvel v.banding test yapın alın çünkü genelde LG efendi devamlı IPS panel kullanıyor ve bu panelin sıkıntısı v.banding dir.

Sony kısmında X serilerinde IPS panel kullanan modellerdede v.banding vardır.

Sony nin X serisi IPS olmayan panellerini tercih edebilirsiniz.

Samsung HU8500 paneli tercih edebilirsiniz.

eğer maç seyretmek gibi bir takıntınız yok ise IPS panel alabilirsiniz.

bu yazdıklarım sallama değildir defalarca test ettiğim panellerdir.

3 adet panel iade etmiş biri olarak.

inanmayan v.banding videolarını youtube dan indirsin veya bir maç kaydını usb belleğine yükleyip yukarda yazdığım panellerde denesin veya MM ta bana

denk gelirseniz ,

görürsünüz genelde panel testi için gezerim devamlı.

umarım anlaşılmıştır.

• Ben de 980k almaya karar verdim. 950k da banding problemi oldukça yaygınmış ve input lag inanılmaz derecede yüksekmiş 950k'yı ondan dolayı eledim. 980k'nın hem notu yüksek genel olarak hem hdmi 2.0 var hem fiyatı uygun herhangi bir şikayet de okumadım yabancı forumlarda.

Samsungun bnzer fiyattaki ürünlerinde bayağı sıkıntı yaşayan var. Hu8500 en iyi 4k tvlerden gösteriliyor fakat fiyatı 10 bin bandını geçiyor Sony'lerde keza öyle. 7500'e 980k alacağım inşallah banding olursa iade ederim artık. Çünkü Liverpool maçlarını yıllardır kaçırmıyorum.

• Hu8500 için İngilizceniz biraz varsa vertical bandingden şikayet eden çok sayıda kullanıcı olduğunu görürsünüz.

"Download this program and take it into where you are purchasing the TV.http://tvblink.com/i_down.html
    Unzip the file using 7Zip and place the VTS_01_1.VOB onto a USB drive and ask the store to run . It will show you vertical banding if it is happening on the TV screen. I went to Good Guys at Lutwyche who were only too happy to do so.
    I ran it on a Samsung UA65HU9000 and found zero banding. I also ran it on the troublesome Samsng UA65HU8500 and there was the infamous banding. The salesperson who assisted me was astonished to see the banding as you cannot see it on the instore promos. We then tried it on the UA65HU7200W and could not see any banding.
    I then purchased a UA65HU9000. A little nervous when I unpacks it and set it up but it is just outstanding. Picture perfect. Crystal clear. Hope that this VOB helps others in choosing their TV."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 5 Aralık 2014; 9:53:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Hu8500 için İngilizceniz biraz varsa vertical bandingden şikayet eden çok sayıda kullanıcı olduğunu görürsünüz.

"Download this program and take it into where you are purchasing the TV.http://tvblink.com/i_down.html
    Unzip the file using 7Zip and place the VTS_01_1.VOB onto a USB drive and ask the store to run . It will show you vertical banding if it is happening on the TV screen. I went to Good Guys at Lutwyche who were only too happy to do so.
    I ran it on a Samsung UA65HU9000 and found zero banding. I also ran it on the troublesome Samsng UA65HU8500 and there was the infamous banding. The salesperson who assisted me was astonished to see the banding as you cannot see it on the instore promos. We then tried it on the UA65HU7200W and could not see any banding.
    I then purchased a UA65HU9000. A little nervous when I unpacks it and set it up but it is just outstanding. Picture perfect. Crystal clear. Hope that this VOB helps others in choosing their TV."

Tamamdır ındırıp deneyecegım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• SONY X serilerinin IPS panel olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?
  • Arkadaşlar Philips 65 pfl 9708 modelini kapalı kutu 6000 e bırakıyorlar. Ne dersiniz alayımmı? Aklım LG 950 de ama ??
  • brandy79 B kullanıcısına yanıt
    usb 3.0 hdmi 2.0 mi philips

• brandy79 B kullanıcısına yanıt
    Bence kaçırmayın. Tek eksiği HDMI 2.0 olmaması, o nedenle 4K içeriği 60fps, değil de 30fps ye kadar destekliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.