Şimdi Ara

65' Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

65" tv almak peşindeyim fakat sizin tavsiyelerinizi de duymadan hareket etmek pek istemedim. Bir kaç sorum var.

Sizce yıl sonu alım için doğru zaman mı yoksa bir kaç ay daha beklemek daha mı doğru ? (Zira çok acelesi yok ama zaten acelesi yok diye 4 aydır bekledim ve 5500tl civarında olan ürünler geldi 7500tl'ye)

4k düşünüyorum biliyorum 4k teknolojisi için erken olabilir ama aldığım tv'yi yaklaşık 6 sene kullanıyorum, onun için 4k almak mantıklı olur diye düşünüyorum.

Aklımdaki bir kaç model;
    Samsung 65JU7000
    Samsung 65JU7500
    SONY kd-65x8505c
    LG 65UF850V

Curved çok tercih olmamasına rağmen olabilir, karşı değiliz. TV Oturduğum yer arasındaki mesafe 4mt civarında. Dolayısı ile 65 doğru ebat diye düşünüyorum.

Şimdiden yroumlarınız için teşekkür ederim.

• pug P kullanıcısına yanıt
    Hocam led lerde ekran büyüdükçe sorunlar daha çok göze batıyor 40" farkına varılmayan sorunlar kabak gibi ortaya çıkıyor banding ışık sızması kirli ekran vs heleki kaynak yayın da iyi değilse kafadan bir şok oluyor ben bunu neden aldım diye keşke fiyatlar uygun olsada oled alsa herkes ama malesef el mecbur çoğu kişi led alıyor bu modeller içinde tavsiyem sony olur lg samsung sony bunları hi-end modellerini kullanmış biri olarak görüntü kalitesi sony nin daha iyi,smart vs samsung 3d usb media vs de lg daha iyi servis olarak samsung daha çözüm odaklı sony servisi leş lg servisi dayaklık benim gözlemlerim bunlar kolay gelsin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence oled de düşünebilirsiniz. Lg oledleri beğeniyorum şahsen. 55 te uygun olabilir bence 4 mt mesafeye bilemedim. O biraz göz zevki bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada düşündüğünüz sony nin 55 ini kullanıyorum ve çok memnunum. Oled düşünmezseniz 65 ini tavsiye edebilirim.

• Düşündüğünüz televizyon modelleri arasında en cazip olanlar 7000 modeli ve 65x8505 modeli. Bu iki model arasında seçim yapma şansınız olursa da bizzat kullandığım için biliyorum 1 haftadır. 65X8505 modeli. Gerek ses performansı , gerekse PS görüntü akıcılığı gerekse de Hd yayınlarda aldığım netlik. Fiyatını hakettiğini kanıtlayan bir marka ve modeli. Özellikle maç ve film ağırlıklı kullanmama bakarsak ne bir titreme ne de siyah sahnelerde bir görüntü kaybı yaşattı bana. Aldığım yerde ise baya bir çile çektirdim video takıp görüntülere bakma konusunda. Sağolsun arkadaş çok yardımcı oldu bana. Düşünüldüğü taktirde Kadıköy nautilus teknosa mağazasına uğramanı isterim. Sitesinde 9,299 Tl iken mağazasında 8999 TL ve 2 gözlükle beraber satıyorlar. İyi günler..
  • Bu modellere bu kadar para verene kadar lg 55eg920 alır keyfime bakarım varsın az küçük olsun bu fiyata alabileceğin en iyi tv budur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün foruma katıldım herkese iyi akşamlar.Öncelikle bende 65 inç tv mi geçen hafta aldım. sony 65x8505C maç yayınlarında paneldeki lekeleri gördüm ( sadece pilot kamerası çekimlerinde , kamera topu takip ettiğinde bu lekeleri gördüm.yukarıdan aşağı koyu lekeler..aynısı sabit beyaz bir ekrandada belli oluyor.)panel arızalı diye geri verdim ve aynı tv den bugün yine geldi.ama bundada aynı sorun var.bende 65 ten vazgeçmek üzereyim galiba.ekran büyüdükçe sorunlar çıkıyor malesef. 55 inç x90 serilerine yada LG ye doğru kayıcam.Banada tavsiyeniz ne olur.herkese iyi akşamlar.
  • kardeş ben aynı tv yi aldım 65 inç panelde lekeler vardı maç seyredince oluyor.bugün bir tane daha aynısından geldi ondada var.sorun 65 inç olması galiba anlamadım onun dışında harika bir tv hayırlı olsun
  • cayirzinyo C kullanıcısına yanıt
    O panelde yaşadğınız sıkıntı bende yok. Şanssızlık demek isterim açıkcası. Net bir açıklama da getiremedim bulutlanma demek dışında. Ondada direk servis değişimini yapıyordu sanırım.
  • Sony öneririm hocam. Uzun ömürlü oluyorlar.

• cayirzinyo C kullanıcısına yanıt
    Hocam üzüldüm açıkçası ben çok memnunum 55" modelinden. Ne futbolda ne filmlerde hiç sıkıntı çıkarmadı bana. Ama siz düz beyazda da sorunlu diyosunuz. Ben düz beyazda da baktım bi sorun görmedim. Umarım sorunsuz bi tv ye ulaşırsınız..

• Arkadaslar bende 4 gundur aynı kriterlerde TV bakıyorum
    65 inc , 3d özellikli max 8000TL ..

3 model arasında kaldım ..

Samsung ue65ju7000 ( bugun bi yer peşin 5800TL dedi, eger sıkıntısı yoksa alacagim )
    LG 65uf850v ( fiyat gecen teknosada 5889tl idi alamadan kacırdım. simdi 6000tl buldum bi yerde )
    Sony 65x8505c ( en son peşin 7000tl e kadar düşürdüm sony bayisinde , normalde 10000tl diyorlar bu fiyata kacirmayın , sony android avantajı ve goruntu kalitesi digerlerinden iyidir diyorlar )

Ama ben hala android , tizen , webos araştırıp duruyorum hangisini alsam bu üçünden diye..
    Kullanan arkadasların yorumlarını okudum sony iyi diyorlar ama o leke olayı kafamı karıstırdı simdi.
    Yada fiyat olarak yazdıklarımdan şunu al dediginiz olur mu ?

Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler
  • Teşekkür ederim bende bugün 55 inç aldım yarın takacaklar.inşallah bu vertikal banding sorunu ile karşılaşmayız.dükkanda test ettirdim usb den bir tek 55 te sorun çıkmadı.edge led olması daha iyi galiba direct led lerde sorun var.kurulsun yine yazarım.sorunsuz seyir dileklerimle
    LG 65UF950V VE SONY 65X8505C TVLERDE VERTİCAL BANDİNG SORUNU VAR.SONY 55 X8505C DE SORUN YOK AMA 65 TE VAR.LG MODELLERDE SADECE OLED LERDE YOK.OLED TAVSİYE ETMEM PAHALI LOGO GÖLGELERİ KALIYOR VE UZUN ÖMÜRLÜ DEĞİL.SAMSUNG JU7500 SORUN YOK MEDİA MARKETTE İNDİRİME GİRDİ 6000 TL CİVARI.55 İDARE EDERSE KESİNLİKLE SONY 55X8505C YE BAK DERİM SELAMLAR.
  • 65ju7500 de mi indirim var?
    ben hiç oyle birşey gormedim mediamarkette
  • 65x8505c için veritcal banding sorunu olduğun yazmışsınız benim 65 tercihim full led 55sin ise edge led olmasında dolayı idi. Karışıştırıyor olma ihtimaliniz var mı?
    Bunun dışında bütün oklar sanki 65x8505c'yi gösteriyor gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.