Şimdi Ara

65 yıllık Varan devri resmen sona erdi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
7.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç Varan ile seyahat etmedim fakat Pamukkale ile çok seyahat ettim. Hepsinde de memnun kaldım.
    Bir kereliğine mecbur olarak Hidayet ile İzmir'den İstanbul'a gittim. Gitmez olaydım. Arkamızdaki herif iki koltuk almış. Ayıboğan tarzı birşey, suyu içerken yandan döker, osurup durur. Geyiriyordu hep. Böyle iğrenç birisini daha görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Aslında iki firmanın da diğer firmalardan bazı farkları var;

Ulusoy ve Varan, yolcularına daha kibar şekilde hizmet eden firmalardır ve aynı işi diğer firmalar kaba bir şekilde yaparken, bu firmalar daha yüksek ücret alıp aynı kaba insanları eğitip size daha mutlu bir yolculuk imkanı sunar.

İşim icabı yıllardır seyahat ederim. Aklınıza gelen bütün firmalarla yolculuk yaptım. Varan-Ulusoy harici diğer büyük firmalar (isim vermiyorum, büyük firmalar diyorum anlayın artık) Varan-Ulusoy gibi hizmet veriyorlar. Bütün firmalar fırsatını bulunca ördek topluyor, bütün firmalar ayni yerde mola veriyor... Ben aralarında fiyat hariç hiç bir fark göremiyorum. Üstelik bu 2 firmaya binenleri de anlamış değilim. Indan aynı hizmeti almak için neden daha fazla para oder ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: İsveç Köftesi

Hiç Varan ile seyahat etmedim fakat Pamukkale ile çok seyahat ettim. Hepsinde de memnun kaldım.
    Bir kereliğine mecbur olarak Hidayet ile İzmir'den İstanbul'a gittim. Gitmez olaydım. Arkamızdaki herif iki koltuk almış. Ayıboğan tarzı birşey, suyu içerken yandan döker, osurup durur. Geyiriyordu hep. Böyle iğrenç birisini daha görmedim.

İyi de adam odunsa firmanın ne günahı var? :)

• ankarada gurbetten dolayi her turizmi denedim en krali varan ve nilufer
  • Ulusoyun alması isabet olmuş.Metro alsaydı bence Varan da artık sıradan her köşebaşında yolcu bekleyen bir firma olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullah bozlak

quote:

Orijinalden alıntı: İsveç Köftesi

Hiç Varan ile seyahat etmedim fakat Pamukkale ile çok seyahat ettim. Hepsinde de memnun kaldım.

İyi de adam odunsa firmanın ne günahı var? :)

Firmaların odun-yolcu ayrımı yaptığını bilince firmanın suçu olduğunu düşünürsün. Hadi ayrım yapmıyor diyelim fakat adam her türlü naneyi yerken en azından yolcuları rahatsız etmeyiniz diyebilirdi. Şimdi odunun seyahat hakkı yok mu dersen onun da var. Ama insanın özgürlüklerinin kendi sorumluluklarıyla eşdeğer olduğuna inanırım. Adamın sorumsuzluğu yüzünden 8 saatim zehir oldu. Bu mudur özgürlük?

• Kucuklugumden beri yazlari istanbul-didim arasi hep Varan kullaniriz ailecek.Son 2 senedir rezalet durumda.

Eskiden bir hostlari vardi, cok kaliteli insanlardi gercekten.Simdi siradan.

Simdi eskisi gibi pahali da degil, keske pahali olsa ama o elit havasini kaybetmese.

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

En ciddi mafyalaşma olan sektörlerden birisi, keşke birisi demiryolu denen şeyi her yere yaygınlaştırsa da bu lanet sistemden kurtulsak.

Keşke izin verselerde kurtulsak. Anadolu firmasının sahibi ilk firmayı kurduğunda daha ucuza yolcu taşımak istiyordu. Adamı vurdular. İstersen araştırabilirsin.
  • Ulusoy'da pahalı bilet vardır. İstanbul-ankara İzmir-ankara arasında fazladan sanırım normali 45 lira pahalı bilet
    55-60 arası
  • Varan varmayan yollara girmiş
  • 2-3 senedir zaten çok küçülüp bırakmışlardı... işten çıktı çok fazla insan.

şahıs otobüsleri alındı mesela.. Eskiden yoktu.
    bir firma 10- 20 tane neoplan gold mudur nedir almış altın renkte ist-izmir-ankara hattında onlar var galiba varanda şimdi.
  •  65 yıllık Varan devri resmen sona erdi

65 yıllık Varan devri resmen sona erdi

65 yıllık Varan devri resmen sona erdi

•  65 yıllık Varan devri resmen sona erdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 15 Şubat 2012; 7:54:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Kucuklugumden beri yazlari istanbul-didim arasi hep Varan kullaniriz ailecek.Son 2 senedir rezalet durumda.

Eskiden bir hostlari vardi, cok kaliteli insanlardi gercekten.Simdi siradan.

Simdi eskisi gibi pahali da degil, keske pahali olsa ama o elit havasini kaybetmese.

Kardeş sen komünist değilmiydin, yakıştıramadım sana bak, hani herkes eşit di
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumusr

Metro ile Varan'i,Ulusoy'i bir tutan insanlar var yaa
    hayir yukarda ben binmedim,bilmiyorum diyen insanlar var
    e tamam,sende binmedim de ,metro ile varan ayni diyorsan bellki ki binmemissin
    sacma sapan uyduruk seyler yazmanin ne alemi var

hayatinda 1 kez metro 'ya ve 1 kez varan'a binen herkes
    metro'nun kalitesinin ne seviyelerde surundugunu cok iyi anlar,haa yok anlamamis ise kalite nedir onu da bilmiyordur

iskembeden uydurmak zorunlu degil,yazmayiverin madem hic.

Bugun varana binmem metroya binerim, bir aksilik olursa otobüs arızası gibi metro daha iyi telafi eder, adamların heryerde otobüsü var. Mesela Kamil Koç da otobüsün kliması arızanlamıştı, mola yerinde hemen otobüs değiştirdik, varanda böyle bişey yapamazsın, adamların filosunda otobüs kalmamış, ağı geniş değil.

Ama atıyorum ankaradan didime gitceksem bu firmalarla gitmem, dolmuş gibi heryerden yolcu alıyorlar. Gerçi Ulusoy filanda alıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 15 Şubat 2012; 7:59:17 >

• 2006 yılından beridir şehirlerarası otobüs sektörünün içerisindeyim.

Size kısaca şunu söyleyeyim,artık markanın arkasına sığınıp,hala ben büyüğüm diyen firmaların sayısı günden güne azalıyor...

Şimdi en kötü köy otobüsünde bile wireless,koltuk arkası tv,bol ikram çeşidi var iken,varan,ulusoy gibi,markası büyük,kendisi küçük firmaların ne farkı var,çok merak ediyorum.

Otobüsleri uçma özelliğine mi sahip.Şoförleri robot mu,ya da,bedava mı götürüyorlar?

Nedir diğer firmalardan üstün oldukları özellik????.........Sadece marka,marka,marka....başka hiçbişey değil.

E bizim halkımızda yıl içerisinde bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az seyahat ettiğinden,otobüs sektörüne çoğunlukla yabancı olduklarından dolayı,hep markaya yöneldiler,hep kaybettiler...

Şimdi bi Kamilkoç,bi Pamukkale,bi Nilüfer Turizm bile Varan,Ulusoy gibi hurda,eski otobüslerle yolcuya hizmet etmeye çalışan markalı firmalardan kat kat daha üstün durumda...

Ah şu marka imajı,sen nelere kadirsin...

Bu arada Pamukkale Turizmde sabit İstanbul çalışıyorum,yolunuz düşerse,karşılaşmak isterim...

• quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

2006 yılından beridir şehirlerarası otobüs sektörünün içerisindeyim.

Size kısaca şunu söyleyeyim,artık markanın arkasına sığınıp,hala ben büyüğüm diyen firmaların sayısı günden güne azalıyor...

Şimdi en kötü köy otobüsünde bile wireless,koltuk arkası tv,bol ikram çeşidi var iken,varan,ulusoy gibi,markası büyük,kendisi küçük firmaların ne farkı var,çok merak ediyorum.

Otobüsleri uçma özelliğine mi sahip.Şoförleri robot mu,ya da,bedava mı götürüyorlar?

Nedir diğer firmalardan üstün oldukları özellik????.........Sadece marka,marka,marka....başka hiçbişey değil.

E bizim halkımızda yıl içerisinde bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az seyahat ettiğinden,otobüs sektörüne çoğunlukla yabancı olduklarından dolayı,hep markaya yöneldiler,hep kaybettiler...

Şimdi bi Kamilkoç,bi Pamukkale,bi Nilüfer Turizm bile Varan,Ulusoy gibi hurda,eski otobüslerle yolcuya hizmet etmeye çalışan markalı firmalardan kat kat daha üstün durumda...

Ah şu marka imajı,sen nelere kadirsin...

Bu arada Pamukkale Turizmde sabit İstanbul çalışıyorum,yolunuz düşerse,karşılaşmak isterim...

Gecen yaz pamukkale ile antalya'ya gitme hatasinda bulundum. Giderken klima, donerken kalorifer arizaliydi. Zaten 30 derece olan hava sicakliginin yaninda, sonuna kadar acik olan kalorifer ve calismayan klimayla yolculuk ettik. Yolcular sicaktan sikayet ettikce, saga cekip kapilari actilar. Gidis yolunda, muavin, saci sakali bi garip, les gibi ter kokan, apaci tipli biriydi. Tum yol boyunca, ben dahil herkese “sen“ diye hitap etti. Otobusteki internetin sifresini sordugumda, daha dogrusu, verdigi sifreyle giremedigimi soyledigimde, nokia 6600 telefonunu cikarip, abi sen baglanamiyosun, ben bagliyim dedi.

Simdi kimse markalar arasinda fark yok demesin. Hele pamukkalenin gozumde hic degeri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: just sky

Gecen yaz pamukkale ile antalya'ya gitme hatasinda bulundum. Giderken klima, donerken kalorifer arizaliydi. Zaten 30 derece olan hava sicakliginin yaninda, sonuna kadar acik olan kalorifer ve calismayan klimayla yolculuk ettik. Yolcular sicaktan sikayet ettikce, saga cekip kapilari actilar. Gidis yolunda, muavin, saci sakali bi garip, les gibi ter kokan, apaci tipli biriydi. Tum yol boyunca, ben dahil herkese “sen“ diye hitap etti. Otobusteki internetin sifresini sordugumda, daha dogrusu, verdigi sifreyle giremedigimi soyledigimde, nokia 6600 telefonunu cikarip, abi sen baglanamiyosun, ben bagliyim dedi.

Simdi kimse markalar arasinda fark yok demesin. Hele pamukkalenin gozumde hic degeri yok.

şimdi biri çıkıp,varanla geçen gün şöyle bi yolculuk yaptım,çok rezil bi yolculuktu dese,o firmada mı yerin dibine girecek.kusursuz,hatasız bi firma söyle,kendimi sınırsız banlayacağım...

sizin çektiğiniz sıkıntıyı koca bir firmaya mal etmeniz,sizin önyargılarla dolu kişiliğinizin yazıya dökülmesine sebep olmuş.aferin,böyle devam edin...

• quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

quote:

şimdi biri çıkıp,varanla geçen gün şöyle bi yolculuk yaptım,çok rezil bi yolculuktu dese,o firmada mı yerin dibine girecek.kusursuz,hatasız bi firma söyle,kendimi sınırsız banlayacağım...

sizin çektiğiniz sıkıntıyı koca bir firmaya mal etmeniz,sizin önyargılarla dolu kişiliğinizin yazıya dökülmesine sebep olmuş.aferin,böyle devam edin...

“Koca firma“ 13 14 saatlik, istanbul finike yoluna, bozuk kaloriferli, bozuk klimali otobus koyuyorsa,sekli semali belirsiz, saygisiz insanlari, muavin diye ise aliyorsa, koca firma falan degildir. Ayinesi istir kisinin diye bir laf vardir. Buyuk ihtimalle, yazdigim sikayet mektuplarini da siz gibi biri okudu.

Bir kere olan olay demissiniz. Ankara istanbul arasi da, yan koltugumda topkek kolisi ile geldim. Defalarca soylememe ragmen koliyi kaldiran olmadi. Pamukkale, allaha yakin bana uzak olsun.

• quote:

Bir kere olan olay demissiniz. Ankara istanbul arasi da, yan koltugumda topkek kolisi ile geldim. Defalarca soylememe ragmen koliyi kaldiran olmadi. Pamukkale, allaha yakin bana uzak olsun.

offfffffff.....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.