Şimdi Ara

650.000'de 2007 Corolla acil yardım!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
4.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep istemişimdir temiz bir E30, jantları BBS Gold olsun boyası sıfır olsun dikkat çeksin falan ama cidden çekilmiyor masrafı... İşte aldığımız paraya verdik... Güzel paraya gitti alan kişi için.. Yine bi arkadaşım aldı...
  • Sağ olun değerli yorumlarınız için, hepinize tek tek teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

Bu araba hem taksi hem 650 binde valla bujafar temz super motor ic aksam sikintisizsa alinir bir guzel km dusurulur binilir haha :)

Bu yapmasa baskasi muhakkak yapicak yalanmi

Sıkıntı orada zaten... Güzel ülkemdeki km takıntısını çok güzel kullanıyor galeriler. Tertemiz 500000 den 45000 e düşürülmüş araba.

Bu araba tam km dusurulmelik 50 binde desen zorlamasalar kimse anlamaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur Taşdelen

Sağ olun değerli yorumlarınız için, hepinize tek tek teşekkürler...

ne yaptın
    aldınmı almadınmı aracı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne adamlar var ya bu konuyu ben olsam utancimdan acamam git 22 milyara focus al nabican 650 bin km arabayi

• daha evvelden de yazmıştım, tekrarlıyorum. şurada yazılanlara baktım, bu adamların çoğuna 650000 den 50000 e düşürülmüş araba müstehak.

• Taksiciler 650bin değil 1milyonda yapabilir. Sürekli direksyon basında olan insanlar ve kabul edelim kolay kolay kimse taksiciler kadar km yapamıyor. Geçenlerde bir taksiciyle karsılasmıstım doblo ile 550bin km yapmıstı adam. Sordugumdada evet doblo taksiler genelde 500-600 ü görüyo dedi. Satmakta zorlanmasan alınır ama satarken adamın ömründen ömür alır. Uzun süre kalır elinde
  • 20 binde masraf yaparsin adama döndürürsün arabayi ama kimseye satamassın
    Kisacasi bedava verseler alınmaz

• bi de şöyle düşünmek gerek, madem bu aracın gideri var daha neden satıyor o zaman? taksicinin amacı para kazanmak. aracın gideri varsa satması çok mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

18'e verse alınabilir ama o fiyat çok bu kadar km'ye.

illa alacaksanız 18'den fazla vermeyin bence de
  • Yaklaşık 45bin kişi oturup kalkmış o koltuklara.. of of of..

• Sevgili arkadaşlar, abilerim... Haddini aşan yorumlarda bulunanlar var rica ediyorum herkesin fikirlerine saygılı olun bir, ikincisi doğru ne adamlar var yaa.. fikirlere saygı duymayıp milletin adamlığına laf uzatan.. :)

Tekrar söylüyorum, aracın görüntüsü hoşuma gitti böyle bir araç alınsa zırt pırt sıkıntı çıkarır mı? Bazı arkadaşlar da demiş zaten 50 bine bile düşürsen anlamayan olur falan filan gibi.. (o kadar temiz görünüyor manasında, bu da yanlış anlaşılmasın..) Aracı almıyorum yani...
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Abi dediğim gibi, babamla incelediğimiz de görüntü itibariyle çekici geldi bize.. Buraya da bu konuyu açmamın sebebi zaten aracın bi duruşu var ama alınsa zararı ne olur araç diri çünkü, bunu merak ettiğimden sordum.. Hani sağlam bi karpuz alırsın da içi iyi de çıkar kötü de misali.. Aracı almıyorum yani yoksa...
  • Taksiden çıkma f30 lar ne olacak çok merak ettim :)
  • Aman hocam hiç gerek yok, binlerce araba var, illa denk gelir daha iyisi

• 1milyon km yol yaparsin ama sunuda unutma bence nasil yaparsin o arac suan ufaktan ufaktan baya masraf acar ee dusun yani o suan yasli bi amca sizle babanizin hastaliga karsi dayanikliligi birmi ?

• TOYOTA COROLLA yanlış anlaşılmasın alman vw çakması değil ki zırt pırt vitesi bozulsun motoru soğutmaya bıraksın bozulsun

• 3.5 lira sıfır motor
    1.000 lira şanzıman ve ön takım tutar
    2000 de araç haybeye yer

ondan sonra rahat bir şekilde binersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur Taşdelen

Arkadaşlar diyorum.. Göstergeye bakın diyorum.. Corolla diyorum..!
    Hepiniz haklısınız aslında ama cidden çok hoşuma gitti bayağı alımlı ve diri görünüyor...

Döşemeyi değiştirmeye bence lüzum yok..
    Motorunun 1.000.000'a kadar yolu var..
    Lastikler yeniymiş...
    Şanzımanın problem çıkaracağını sanmıyorum pek...

Ama gel gelelim hepinizin dediği gibi araç hem taksi çıkması hem 650 binde... Tek derdim şu; aldım, bakımlarını yaptım, ondan sonrası zırt pırt dert çıkarır mı başıma? Corolla deneyimi olan arkadaşlar?
     650.000'de 2007 Corolla acil yardım!!!

Toyota'ya güvenim sonsuz. Bendeki araclardan biri efsane kasa Corollla. Aracı 2. el aldım ve aldıgımda hararet göstergesi bozuk sanmıstım cünkü hiç yükselmiyordu. Megersem aracın en saglam özelliklerinden birisi buymus.. Gercekten de öyle cok zorladım ama ısıtımadım motoru :)

ilandaki araca gelince cidden kazasız ve hor kullanılmamıssa 18-19000'e alınır o araba ama bunu bide satman gerekcek ilerde onu da düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 16 Eylül 2013; 1:57:48 >

• Dış fotoğraflar aracın alındığı gün çekilmiş. Yada kaplama yapılmadıysa temiz bir boya yapılmış.

Madem yapılmış, direksiyon ve vitesi de değiştirselerdi çok güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 16 Eylül 2013; 21:14:14 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.