Şimdi Ara

650.000'de 2007 Corolla acil yardım!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
4.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Bu aracı 20.000 tl ye de almazdım. İlla ki sanayiden çıkmaz. 1.000.000 gider toyota diyorsunuzda araç ilk sahibinden biniciden değil taksi çıkması işte . 700.000 binde toyota gördüm ama sizin araç taksi çıkması 650.000km yi tüple yapmış benzinle değil motor ömrü 1 milyon olsa bile tüpün verdiği zararla 700 binlerde motoru elinize alırsınız

+99 Tamda bunu yazacaktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

Bu araba hem taksi hem 650 binde valla bujafar temz super motor ic aksam sikintisizsa alinir bir guzel km dusurulur binilir haha :)

Bu yapmasa baskasi muhakkak yapicak yalanmi

• 650.000 de araba alınır mı yaa... Piyasada başka araba yok mu, gidin onu alın...
  • Legacy'im yok maalesef... O hayalimdeki tek araba olduğu için imzamda yazıyor.. :) 90 model kırmızı bir BMW'miz vardı onu da satalı yaklaşık bir ay oldu onun fotoğrafını paylaşabilirim ancak.. :)

Bu arada konuyu açmamdaki maksat artılarıyla eksiyleriyle durum ne olur değerlendirmesiydi hop hemen aracı almaya gitmiyorum yani... :)

Burnuna kötü kokular gelen abilerim, kardeşlerim; olgunluk, imkan, beyin yaşla orantılı değildir bunu da önemle belirteyim :)

Fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim, araç sahibiyle konuştum araç 10 üzerinden 9 ama Ümraniye'de oturuyorsun iki adım yer bence kalk gel kardeşim dedi satış politikasının getirdiği kurallardan ötürü tabii ki aracı 100'deki bi araçla bile kıyaslayabilecek satıcıyla konuştum konuştum dediklerini can kulağıyla dinledim e dedim bari çayınızı içme bahanesiyle gelelim.. Bugün bi uğramayı düşünüyorum...

Evet yorumlarını bekliyorum yine de...

Saygılar...
     650.000'de 2007 Corolla acil yardım!!! 650.000'de 2007 Corolla acil yardım!!!

• O değil de adam bu aracı LPG'li kullanarak ne kadar tasarruf yapmıştır sizce.

650.000 km yolu benzinle gitmiş olsaydı ve ortalama 8 lt/100 km tüketim olsa, benzini de güncel 5 tl'den aldığını düşünürsek kabaca 260.000 TL'lik benzin yakacaktı.
    LPG ile %30 tasarruf etmiş olsa 78.000 tl cepte kalmış olur.
    Cidden korkunç rakamlar veriyoruz yakıta.
  • vazgeç bu sevdadan birader...
  • Bu arada görseldeki araç 240 binde 90 model 3.16i tüplü (fakat 1.8 motor)
    Boyanan yerleri var fakat fabrikadan çıktığı gibi boyasız yerleri de vardı (haliyle pespembe olmuş yerler bunlar tabii )
    Sol ön kapı sacı değişikti...
    4 cam otomatik, aynalar otomatik, arka cam perdesi (fabrikasyon)

10 milyara sattık nasıl iyi midir sizce?
  • C4_1400 C kullanıcısına yanıt
    Cidden doğru diyorsun hocam...
    Araç almak günümüz koşullarında zor olsa da bankaların, galerilerin vs.. sunduğu imkanlarla kolaylaşıyor ister istemez... Haliyle herkes araç sahibi oluyor onda problem yok fakat sonrası... İşte sonrası acı biraz... Yakıt! Vergi!
  • Şu alınır diyenlere soruyorum. Nerenin manyağısınız ? sıfırı 45 bin tl olan araçtan bahsediyoruz ve siz 650 000 binde olan araç 22.500 tl ye alınır diyosunuz.
  • Kesinlikle alınmaz, illa Toyota alacağim diyorsanız da çiçek gibi Avensis'ler bu rakamlara, 2004 modeli falan alınır.

• Araç çok fazla temiz geldi bana
  • 650k da kazasız bir taksi aracı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur Taşdelen

Bu arada görseldeki araç 240 binde 90 model 3.16i tüplü (fakat 1.8 motor)
    Boyanan yerleri var fakat fabrikadan çıktığı gibi boyasız yerleri de vardı (haliyle pespembe olmuş yerler bunlar tabii )
    Sol ön kapı sacı değişikti...
    4 cam otomatik, aynalar otomatik, arka cam perdesi (fabrikasyon)

10 milyara sattık nasıl iyi midir sizce?

valla bence ucuz satmışsınız bekleme imkanınız olsa ve bekleseniz bence çok daha iyi fiyata giderdi. çünkü araç ellenmemiş gibi duruyor ve e30 hastası çok adam var. bende çok beğeniyorum ama şanından işte :)
  • O değilde bizim arabadan temiz duruyor Ama ne olursa olsun o kilometredeki aracı çok çok ucuza almadığın sürece almanın kumar oynamaktan farkı yok
  • hangi usta boyadıysa çok temiz boyamış
  • Onur Taşdelen O kullanıcısına yanıt
    bu nasıl taksi çıkması çok diri duruyor toyotaya saygı duydum akşam akşam umarım kazası taklası yoktur bu km de kazası taklası duran araçların alt düzeni komple değiştiriğinden genelde diri duru yaşını km sini yansıtmaz
  • Bu araçta sıkıntı yoksa taksici niye değiştiriyor.Ben müşteri olsam 2012 albea taksiye binmek yerine 2007 toyota olsun daha konforludur derim tabi tercih şansımız olsaydı.Garip durduk yere araç değiştirilmez aracı 1milyona tamamlar sıfırlarım sonra yap 100.000 sat temiz diye galerici mantığıyla.BEn olsam temiz görünen böyle aracı satmam.Bizim komşu vardı taksiden çıkan aracı kendi kullanmıştı nedeni ise durağından eski araç istememeleriydi.Araryıp sorun nedn taksiden çıkardınız diye.
  • alınır ama arıza çıkınca üzülmeyecekseniz. motoru yapılsa ne kadar tutuyor bilen var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Bu araba hem taksi hem 650 binde valla bujafar temz super motor ic aksam sikintisizsa alinir bir guzel km dusurulur binilir haha :)

Bu yapmasa baskasi muhakkak yapicak yalanmi

Sıkıntı orada zaten... Güzel ülkemdeki km takıntısını çok güzel kullanıyor galeriler. Tertemiz 500000 den 45000 e düşürülmüş araba.

• keriz.avi

15 e verse bile alınmaz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.