Şimdi Ara

650.000'de 2007 Corolla acil yardım!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
4.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taksi çıkması,yani araç takside benzinle kullanılmadığına göre yollara çıktı çıkalı lpgli diyebiliriz.buda motor ömrünü ve sana gelecekdeki masrafları işaret eder. o fiyata temiz başka araçlar bakman tavsiyesiyle...
  • Yada aracı alıp 1milyon km ye getirip Toyota'dan yeni bi corolla istemek.
  • bir araba sadece motordan mı ibaret... 650binde birde bu araç... yıpranmadık parçası kalmamıştır... sanayi ile ahbap olursun...

onuda geçtim hem 2007 hem benzinli hemde 650binde ve 23bin liraya yakın fiyat... değmez arkadaş...
  • Hamdi0555 H kullanıcısına yanıt
    Evet hocam son dediğine katılıyorum, direksiyon ve vites...
  • Aziz Kancar kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bi açıklama olmuş, eline sağlık hocam...
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    arkadaşa katılıyorum neden satıyorlar diyenler için eğer yanlış bilmiyorsam taksiler 5 yıllık araç kullanabilir en fazla 2013-5=2008
    bu araba 2012 de çıkmış galeride beklemiş boyanmış filan güzel duruyor,peki plastik aksam,süspansiyon,koltuklar,aracın şasesi..
    şimdi iyi durur anlamazsın ama bi kaza yapsan şasesi tamir görmüşse eğer normal corollayla burnun bile kanamadan çıkacakken bundan arka koltukta bulursun kendini.hani ucuz araba olsa 6-7 milyara al,araba çürüyene kadar kullan zaten acımazsın ama 22 milyar bir arabaya verip çürümeye bırakamazsın
  • d4rkston3 kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı..
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Bende işte ilk gördüğümde böyle düşündüm... Ama biraz daha araştırdım ki mükemmel görünüşe sahip taksi çıkmaları var hiçbir şekilde anlaşılmazda yani... Görünüşe aldanmamak gerektiğini anladım...
  • Fazlaca gereksiz bir hareket olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimler bu araca ait değil yada arabayı çok iyi toplamışlar içi dışı parlıyo çok ilginç. Galerici bi kardeşim alsın 600.000 silsinler sonrada orjinal 50.000 temiz aile aracı diye satsınlar işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Resimler bu araca ait değil yada arabayı çok iyi toplamışlar içi dışı parlıyo çok ilginç. Galerici bi kardeşim alsın 600.000 silsinler sonrada orjinal 50.000 temiz aile aracı diye satsınlar işte

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Resimler bu araca ait değil yada arabayı çok iyi toplamışlar içi dışı parlıyo çok ilginç. Galerici bi kardeşim alsın 600.000 silsinler sonrada orjinal 50.000 temiz aile aracı diye satsınlar işte

Bazı insanlar artık helal, haram, kul hakkı gibi kavramları birbirine karıştırıyorlar hocam o kadar kötü örnekle karşılaşıyoruzki kime güvenicez şaşırdık...
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
  • quote:

quote:

quote:

Bazı insanlar artık helal, haram, kul hakkı gibi kavramları birbirine karıştırıyorlar hocam o kadar kötü örnekle karşılaşıyoruzki kime güvenicez şaşırdık...

Kesinlikle. Dökülen aracı 80000 diye satmaya çalışan adam bu arabayı napar eder sıfır km diye bile okutur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

Bu araba hem taksi hem 650 binde valla bujafar temz super motor ic aksam sikintisizsa alinir bir guzel km dusurulur binilir haha :)

1995 Unocan aynı yaşta olmaktan utandırmayın lütfen. 18 yaşında hileli galeri numaralarına gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Kesinlikle alınmaz, illa Toyota alacağim diyorsanız da çiçek gibi Avensis'ler bu rakamlara, 2004 modeli falan alınır.

650.000 km uzun yolda da yapılmamış. dur kalk trafiğinde yapılmış. Bence uzun yolda kullanılan 2.000.000 km araç daha iyidir.

bunun yerine 2004 avensis alırsın yıllarca sorunsuz binersin veya 2004-2006 corolla.

bende 2006 corolla var.
  • sonerso S kullanıcısına yanıt
    Nasıl? Memnun musunuz? Yakıtı, kaçışı, konforu, hacmi, yedek parçası, bakımı nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur Taşdelen

Nasıl? Memnun musunuz? Yakıtı, kaçışı, konforu, hacmi, yedek parçası, bakımı nasıldır?

Ben memnunum lpg ile tam uyumlu daha az yakan araba yoktur herhalde.
    1.6 110 beygir motor ideal,
    konfor c sınıfına göre normal iyi sayılır
    hacmi de c sınıfı araç düşünenlere güzel
    yedek parça bakımı kolay 3 senedir falan sanayide yaptırıyorum. yağını suyunu koy yeter zaten bakım o. şimdiye kadar üzmedi, bi arıza da vermedi. 105.000 km dir kullanıyorum.
  • Sakin almayin. Arabayi bogaz koprusunde gordum.bedava verseler binmem o derece kotu.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.