Şimdi Ara

650.000'de 2007 Corolla acil yardım!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
2
Favori
4.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi toplamışlar ama bulaşmamak lazım bence .
  • Almaya değmez, başka bir araca yönelin derim. Taksi çıkması olsa bile, ben olsam almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Onur Taşdelen

Arkadaşlar diyorum.. Göstergeye bakın diyorum.. Corolla diyorum..!
    Hepiniz haklısınız aslında ama cidden çok hoşuma gitti bayağı alımlı ve diri görünüyor...

Döşemeyi değiştirmeye bence lüzum yok..
    Motorunun 1.000.000'a kadar yolu var..
    Lastikler yeniymiş...
    Şanzımanın problem çıkaracağını sanmıyorum pek...

Ama gel gelelim hepinizin dediği gibi araç hem taksi çıkması hem 650 binde... Tek derdim şu; aldım, bakımlarını yaptım, ondan sonrası zırt pırt dert çıkarır mı başıma? Corolla deneyimi olan arkadaşlar?
     650.000'de 2007 Corolla acil yardım!!!

senin şu imzandaki subaruyu bi görsek onurcuğum?
    Hazır 650 bin corolla bakmışken hani?93lüsün birde.
    SS var mı acaba?

İyi yakalamışsın bak, burnumuza hoş olmayan kokular da gelmiyor değil.

• Öyle bir lanse etmişssiniz ki 1.000.000 ncu km ye kadar sorun yok 1.000.001 de motor patlayacak veya bu motorların yüzde 99 u 1.000.000 km dayanmış 1 tanesi patlamış o da 999.999 km de. Bu ney lan :) motor mu toyota da yapsa Allah yapısı değil ya abartmayın.
    Şahsi fikrim alınmaz tamam 100.000 km üstü dizel alınmaz flan geyikleri var da 650.000 de çok motoru bitmezse elbet başka yerleri biter.

Tabi sanayi esnafıda taş yemeyecek piyasa da böyle araçlarada ihtiyaç var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracı 20.000 tl ye de almazdım. İlla ki sanayiden çıkmaz. 1.000.000 gider toyota diyorsunuzda araç ilk sahibinden biniciden değil taksi çıkması işte . 700.000 binde toyota gördüm ama sizin araç taksi çıkması 650.000km yi tüple yapmış benzinle değil motor ömrü 1 milyon olsa bile tüpün verdiği zararla 700 binlerde motoru elinize alırsınız
  • bence hiç bulaşmayın.ucuz etin yahnisi yenmiyor.bir yerden patlak veriyor. tecrübeyle sabit..
  • BEn taksilerden iğreniyorum, hastalık kaparım diye düşünüyorum, sen 650bin km de taksi çıkması araca para bağlamayı düşünüyorsun. Bence o aracın yeri oto çöplüğüdür...

Her malın bir alıcısı vardır derler de inanmazdım. Herkesin beyninde nöronları farklı farklı bağlanmış , elektrik farklı işliyor, çok farklı zevkleri var herkesin... Yanlış anlama bu bir hakaret değil, herkesin düşünce yapısı farklı demek istedim...

Bana bedava verse almam . Satmaya bile uğraşmam o derece...
  • 300 bin km ye dayanmış 1995 model Grand Cherokee ile İstanbul'da yaşayarak hiç kaza yapmadık. 1995'ten beri bizde olduğunuda hatırlatayım. Kaza olmayınca olmuyor.
  • 88 model 3.16i vardi bizde ilk sahibiydik ve 520bindeydi sattigimizda hic kazasi yoktu. Gercekten olmayinca olmuyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

COROLLA motor 1 Milyon km kadar yolu var...500.000 den önce anahtar vurulduğu görülmemiş..lakin asıl masraf yiyen kısım kasa, gövde, alt takımlar, yürüyen aksam....Unutmayın...Motor en kolay kısım..Yıllrca dayanır...Bittimi 500 - 1500 Lira arasında satılık yüzlerce çıkma motor var...Alıp takın.Ruhsata işletin . Hepsi bu kadar...Kasa kaporta, gövde yıpranmış ise hem günlerce sanayide insanı oyalar hem masraf tutar...Karar sizin...Kolay gelsin..

Görülmemiş mi? Yapmayın etmeyin allah var yukarida yazdiklariniza kendiniz inanıyor musunuz? Bu 1, 000, 000 olayi bir geyiktir arkadaslar kaliteli motorlarin uzun omurlu oldugunu anlatmak icin kullanilir. Yoksa motorun omrunu asil belirleyen sey kullanım şartları dir. 10.000 kmde motor blogu catlayan toyota motoru gordum ben.500 bin km anahtar degmeden giden motorlar turkiye şartlarında istisnadir genel degil. Eniştem de sizin gibi 1.000.000 km gider geyigine aldanip corolla efsane kasa bir arabaya dunyAnin parasi verdi arac 260 de motor rektefiyesi e girincede hayalleri basina yikildi ve yine dunyanin parasını bir baska 1mmilyon hayal cisine satti arabayi.

• Arabalar normal zeka seviyesine sahip kullanıcılar için üretiliyor...Karter tapasını 3 kuruş para verip değiştirmeden tapa sağlam ise 1 liralık karter contasını değiştirmeden motordaki yağı iki ayda yere damlatıp bitiren adama , motoru yakan adama araba ne yapsın ?..Yazdıklarım şehir efsanesi değil...TOYOTA KULLANAN YÜZLERCE TAKSİ VAR....LÜTFEN SORUNUZ...Yağına suyuna bakacaksın...Yoksa motor ölür...Normal zeka seviyesine sahip insanlar bunu bilir... Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 14 Eylül 2013; 11:50:19 >
  • Araç o kadar temiz ki çakal bir galeri alır bunu 65000'e düşürür ve satar da. Burada yazan yorumlara göz attım da, KM düşürülmüş araçlar çoğuna da müstehak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 14 Eylül 2013; 11:54:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arabalar normal zeka seviyesine sahip kullanıcılar için üretiliyor...Karter tapasını 3 kuruş para verip değiştirmeden tapa sağlam ise 1 liralık karter contasını değiştirmeden motordaki yağı iki ayda yere damlatıp bitiren adama , motoru yakan adama araba ne yapsın ?..Yazdıklarım şehir efsanesi değil...TOYOTA KULLANAN YÜZLERCE TAKSİ VAR....LÜTFEN SORUNUZ...Yağına suyuna bakacaksın...Yoksa motor ölür...Normal zeka seviyesine sahip insanlar bunu bilir... Saygılarımla...

Sadece yag ve su ile bitmez is.ama neyse konuyu uzatmaya gerek yok.benden butun arkadaslara tavsiyedir kimin nasil kullandigi bilmediğiz hic bir yuksek kmli araci almayin. Oyle toyota motoru 1 milyon mersedes motoru 5 milyon gider geyiklerine aldanmayin. Turkiye sartlarinda motor acilmadan 500.000 km giden araclar istisnadir. O yuzden lutfen bu tur geyiklere itibar etmeyiniz.

• Evet haklısın..İş arabayı kullanan insanda bitiyor...Direksiyonda insan görünümlü ayı, öküz oturuyorsa araba ne yapsın ?....Motor ne yapsın ?....Saygılarımla..
  • O arabanın sağlam bir yeri kalmamıştır.Kapılardan, konsoldan, her yerden ses gelir.Şahsen 17 den fazla vermem.

• Araç temiz duruyor. Gidip bizzat incelemek, incelettirmek lazım bence. Km dezavantajı, fiyat avantajını getiriyor. Bence neden olmasın...
    Sanki 100.000 de yada daha aşağısında aldığımız araçların o km de olduğundan eminiz de... Adam 500.000 deki aracı çekiveriyor 100bine hiç acımadan. Bizde az km li araç aldık die seviniyoruz...
  • görseller eski bi zaman ait olabilir,bukadar temiz olması çok zor
  • İÇinin bu kadar sağlam kalmasına şaşırdım.
  • Bu araba hem taksi hem 650 binde valla bujafar temz super motor ic aksam sikintisizsa alinir bir guzel km dusurulur binilir haha :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

Bu araba hem taksi hem 650 binde valla bujafar temz super motor ic aksam sikintisizsa alinir bir guzel km dusurulur binilir haha :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.