Şimdi Ara

650 TL YE KADAR BİR TELEFON ÖNERİSİ ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar. ben yarın telefon almayı düşünüyordum da vatanda indirim olursa sony ericsson live with walkman yada xperia neo düşünüyordum. ama şarj ömrünün uzun olmadığı gibi bişeyler duydum iki telefon içinde. ben kısaca istediğim özellikleri yazayım gözünüze ilişirde bi okursanız bi öneride bulunun lütfen;
    öncelikle öğrenciyim bütün gün okuldayım, günde 3-4 saat kadar m.facebook açık olur, + sık sık mesajlaşırım + 3 saat kadar şarkı dinlerim + pek konuşmam + wifi bağlantısı var okulumda ve evde, evde sorun değil şarja takıpta girebilirim ama okulda önemli. yani kısaca bunları yapıcağım ve yani günde 12 saat telefonun şarjının bitmemesi yani telefonun kapanmaması önemli benim için. yani bunları yapıcağım bir günde wi-fi pek kullanmam sadece evde kullanırım. tabiykide telefonun kamerası da iyi olmalı.

nokia c6-01, SE live with walkman, SE xperia neo eğer indirime gelirse haftasonu vatanda bunlardan olabilir. yada sizin önerebileceğiniz bir telefon ?

şimdiden görüpte birşeyler yazanlara teşekkür ederim.

edit: se live with walkman gibi bir telefonda olabilir 650 lira sınır yani daha üstü yok en üst sınır 650.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan8520 -- 24 Ocak 2012; 20:30:49 >

• live with isteklerini karşılar şarj konusunda sıkıntı etme 12 saatten fazla gider
  • Nokia alma. Lw walkman al.
  • @ÇAĞLAR teşekkür ederim (: çünkü bağzı yorumlar yapılmış sabah 8,30 da cıkardım öğlen 2 de 15 mesaj ve bi kaç bişey yaptığım taktirde %20 kaldı falan diye. çok korktum çünkü yarın alıcam bi sormadan buraya almayayım dedim. eğer telefon hakkında bişeyler biliyorsan anlatmanı rica etsem pek kıtım teknolojik telefonlar konusunda :\
  • @SIRADAN BİRİ teşekkür ederim önerin için (: çok övülüyor bu telefon inşallah bi sorun çıkmaz (:
  • şu anda bu telefon *Maximum 12 Taksit, Advantage 10 Taksit, AsyaCard 10 Taksit 625 TL+KDV 738 TL ye satılıcak maximum 12 taksit ile alıcağım. fakat
    738 tl fazla değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan8520

şu anda bu telefon *Maximum 12 Taksit, Advantage 10 Taksit, AsyaCard 10 Taksit 625 TL+KDV 738 TL ye satılıcak maximum 12 taksit ile alıcağım. fakat
    738 tl fazla değilmi ?

bence fazla o fiyata neo v satılıyordu , vatanın indiirimi ni bekle , ayrıca her türlü sorunlarını ana konusunda arkadaşlara sorabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • indirimi nezaman gelir ki vatan ın ? ve ana konusunu bulamadım :\ bi yardımcı olsan ?
    edit: şu anda indirimde gözüküyor indirimli fiyatı o :\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan8520 -- 21 Ocak 2012; 12:07:32 >
  • geçen hafta %20 indirime girmişti 600 tl den satılıyordu , bence biraz daha beklemelisin haftaya girecektir ,geçen hafta stokları tükettiler indirimli satarak o yüzden bu hafta indirime girmediler.
    ana konusu :http://forum.donanimhaber.com/m_52821436/tm.htm
  • galaxy ace.
  • peki haftaya kadar bekleyeceğim. buna alternatif olarak xperia neo v , galaxy ace yada galaxy mini alınabilirmi ??
  • Live with walkman
  • quote:

peki haftaya kadar bekleyeceğim. buna alternatif olarak xperia neo v , galaxy ace yada galaxy mini alınabilirmi ??

galaxy ace alınmaz bence
  • Neo V derim ancak 750'ye çıkabilirsen.Fiyatına göre çok iyi bir telefon , gerçekten kaliteli.
  • bilemiyorum. zaten axess yada world card yok. en çok indirimden faydalanamam, yine geçen haftaki gibi 601 tl olursa en düşük fiyatı;
    ozaman maximum karta 670 civarı olur galiba ozaman internet mağazasından alabilirim. yada neo v TİM lerde var ayda 81 liraya 10 taksit olarak alabilme imkanım var.
    da ben merak ediyorum live with walkman, ile xperia neo v arasında çok bi fark varmı ? varsa hangi telefon daha iyidir. yani bir kez alıyorum telefonu en az 3 sene kullanacağım, cok fazla soru sormamı hoş görün lütfen. neo v live with walkman dan iyi bir telefon mu ?
  • up!
  • quote:

bilemiyorum. zaten axess yada world card yok. en çok indirimden faydalanamam, yine geçen haftaki gibi 601 tl olursa en düşük fiyatı;
    ozaman maximum karta 670 civarı olur galiba ozaman internet mağazasından alabilirim. yada neo v TİM lerde var ayda 81 liraya 10 taksit olarak alabilme imkanım var.
    da ben merak ediyorum live with walkman, ile xperia neo v arasında çok bi fark varmı ? varsa hangi telefon daha iyidir. yani bir kez alıyorum telefonu en az 3 sene kullanacağım, cok fazla soru sormamı hoş görün lütfen. neo v live with walkman dan iyi bir telefon mu ?

Neo V ekran olarak daha büyüktür oyunlar , uygulamalar ve internet daha iyi olur.
  • onun dışında bütün özellikleri aynımıdır ? yani hızı, kamerası, vs. ?
  • Ekran boyutu , ekran ppisi(derinlik-keskinlik) kamerada devamlı autofokus olması ve ekran çözünürlüğünün yüksek olması var.Birde neo v %8 daha ince , LED ekranı var.(walkman:LCD)Bunlar Neo Vyi öne çıkaran özellikler.

Walkmane gelirsek;Ekran boyutundan pil daha uzun gidiyor %50 civarı..Ve daha hafif.

Walkmande;siyah yada beyaz , Neo V de beyaz , gümüş , gradient lacivert ve şampanya rengi bulunmakta.
  • samsung galaxy gio al mis gibi tel
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.