Şimdi Ara

650 TL YE KADAR BİR TELEFON ÖNERİSİ ?? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasan8520

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Yeni konu açmak istemedim arkadaşa da lazım bugün alacak en fazla 650 olacak fiyat netten kampanyalı vs. her türklü öneri acilen olursa iyi olur.

iyi yapmışsın, belki çok kişi aynı istekte bulunursa bi gören duyan olur. yani belli önerecekleri live with walkman neo v veya ace. bunlardan live with walkman alınabilecek en iyi telefon. neo v pahalı galaxy ace kısaca dandik. başka acer liquid e var fakat sıkıntılı telefon. hem eski hem sıkıntılı. başka ne alınabileceği hakkında bi fikrim yok.

Telefona baktım da ekranı büyük ihtimal ufak gelecektir arkadaşa V diyorum ama oda biraz pahalı gelir diyor neyse diğer sitelere felan bakacağım ucuza bulurum belki.

• qwerty klavyeli bir telefonda olabilir aslında ahahah :) çok kafam karıştı :D

edit:http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/145011261/acer_betouch_e130_black_akilli_telefon bu telefonda iyiymiş hem ucuz hem şarjı uzun gidiyor. kamerasıda galaxy ace gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan8520 -- 28 Ocak 2012; 14:07:03 >
  • Wave II ya da ideos x5.O paraya android telefon alma taraftarı pek değilim
  • wave II değilmi benimde dikkatimi çekmişti, ideos x5 te kararlıyım fakat buraya tekrar nezaman gelir bilinmez. :\
  • vatanda live with 600 e düşmüş needen almıyorsun hala
  • Wave 2'yi uygulama isteyenlere tavsiye etmem çeşitlilik az.
  • Sony Ericsson Hazel

5MP kamera
    Radyo
    Android
    En yüksek 0.68 Sar değeri

Tipi biraz gıcık olsada iyi telefon :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

vatanda live with 600 e düşmüş needen almıyorsun hala

world yada axess kartım yok. o yüzden almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ats100

Sony Ericsson Hazel

5MP kamera
    Radyo
    Android
    En yüksek 0.68 Sar değeri

Tipi biraz gıcık olsada iyi telefon :)

hakikaten tipi çok kayık :) eski mo lardan kalan nokialara benziyor ((:
  • live with walkman alıyorum birazdan vatana gidip alıcam, mağazadada aynı indirim var değilmi ? cumartesi günü internet te, pazar günü de mağazaya özel indirim diye biliyorum.
  • İstediğin şekilde alabiliyorsun benim bildiğim. İster net ister mağaza. Stoğunda olsun yeter. Birde vatanın sevdiği kartlar olsun tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 29 Ocak 2012; 14:28:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

İstediğin şekilde alabiliyorsun benim bildiğim. İster net ister mağaza. Stoğunda olsun yeter. Birde vatanın sevdiği kartlar olsun tamam

ahahahaha ((: katılıyorum. kart olmayınca 200 300 bindiriyorlar :)
  • şansa bak bugün de alamıyorum :\ kaçtı şans artık bidaha alamam kesin.
  • Parayı harcama yeter. Vatan yine yapar %25 indirim. Vatanın alışık olduğumuz yapısıdır bu.
  • peki bekleyeceğim
  • Galaxy ace alma koy üstüne biraz daha neo v al bence :)
  • neo v bende düşünmüştüm bayağı pahalı ama değecek bir telefon. bilemedim bekleyeceğim bir hafta daha.
  • bu gidişle telefon alamayacaksn
  • alacaksan live with walkman hayırlı olsun
  • Sitede live with in şarzı az gözüküyo telefon walkman müzik süresi 17 saat miydi neydi :D diğerlerinin en az 25
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.