Şimdi Ara

650 TL YE KADAR BİR TELEFON ÖNERİSİ ?? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up
  • acer liquid e tavsiye ederim fiyatı baya düşmüş flash player desteğide var galaxy ace ten daha üstün
    http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1103&kategoriadi=cep-telefonlari--smartphone&mid=7
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

acer liquid e tavsiye ederim fiyatı baya düşmüş flash player desteğide var galaxy ace ten daha üstün
    http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1103&kategoriadi=cep-telefonlari--smartphone&mid=7

sen nerededin be abi ya ((: nekadar makbule geçti anlatamam sana ((: fakat işlemci hızı filan bi siteden bakayım pilman olmayayım sonra ;)

• sar değerleri sizin için önemli midir?neonun sar değeri biraz fazlaymış da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reojuve

sar değerleri sizin için önemli midir?neonun sar değeri biraz fazlaymış da.

Sağlık açısından oldukça önemli.
  • bilmiyorum nasıl görünücek ama :D sar değeri nedir ?
  • 650 liraya android telefon alırsanız sıkıntı çekersiniz.Özellikle Ram kısmında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

650 liraya android telefon alırsanız sıkıntı çekersiniz.Özellikle Ram kısmında.

ne önerirsiniz ? her öneriye açığım 650 liraya alınabilecek en iyi telefonu arıyorum sadece uzun süre kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan8520

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

650 liraya android telefon alırsanız sıkıntı çekersiniz.Özellikle Ram kısmında.

ne önerirsiniz ? her öneriye açığım 650 liraya alınabilecek en iyi telefonu arıyorum sadece uzun süre kullanacağım.

Klasik olacak ama 50 daha koy NeoV al. O fiyata alabilecegin en iyi tel o olur heralde
  • 650 bile veremeyebilirim yani 750 vereyip neo v alamam. ideos x5 gelirse olabilir. yada şu acer liquid ten biraz bahsedebilirse birileri. yani cıkamam okadar imkansız.
  • Bende arıyorum bu fiyatlarda telefon neo v bende alamam bakıyorum live with walkman yattı kafama ama.Ah ulan hepsiburada 669 liraya wave 2 satıyor pempe olmasaydı.
  • eeee ne aldın ?
  • almadım bişey çok kafam karıştı, live with walkman küçük, parmaklarım büyük, galaxy ace flash desteksiz, acer liquid eski diyorlar işimi görmezmiş ne yapacağımı karıştırdım. ciddi bir akıl tavsiyesi bekliyorum...

edit: vatanda 649 tl ye alabilirim galaxy ace i galaxy ace alınabilir bir telefonmudur bu fiyata, ne bileyim okadar flash flash diyorlar koskoca android markette flash player yokmu yani ?

edit 2: şu an kafam cok karıştı nokia c6-01 almayı bile düşünüyorum, yüksek çözünürlüklü kamera, internette rahat dolaşma, uzun şarj süresi. çok cazip fakat nokia bilemiyorum bi yardımcı olun 1 haftada bukadar kafa karışıklılığı ohooo :\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan8520 -- 28 Ocak 2012; 13:23:55 >
  • quote:

almadım bişey çok kafam karıştı, live with walkman küçük, parmaklarım büyük, galaxy ace flash desteksiz, acer liquid eski diyorlar işimi görmezmiş ne yapacağımı karıştırdım. ciddi bir akıl tavsiyesi bekliyorum...

edit: vatanda 649 tl ye alabilirim galaxy ace i galaxy ace alınabilir bir telefonmudur bu fiyata, ne bileyim okadar flash flash diyorlar koskoca android markette flash player yokmu yani ?

Flash player var markette ama her cihaz desteklemiyor.(işlemciden dolayı)

Vatanda ace 574 lira şu an.

Para durumu müsaitse 725 liraya neo v alınır.Yoksa 574 liraya galaxy ace en iyi seçim olur bu ekran boyutuyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

almadım bişey çok kafam karıştı, live with walkman küçük, parmaklarım büyük, galaxy ace flash desteksiz, acer liquid eski diyorlar işimi görmezmiş ne yapacağımı karıştırdım. ciddi bir akıl tavsiyesi bekliyorum...

Para durumu müsaitse 725 liraya neo v alınır.Yoksa 574 liraya galaxy ace en iyi seçim olur bu ekran boyutuyla

neo v alamıyorum işte :\ galaxy ace in kamerası çok kötü öyle kamera yani ne diyim tiksindirdi beni telefondan. acer liquid e bile düşündüm yani 470 lira alınır mı bi akıl verseniz bana cidden çok kafam karışık.

• quote:

quote:

quote:

neo v alamıyorum işte :\ galaxy ace in kamerası çok kötü öyle kamera yani ne diyim tiksindirdi beni telefondan. acer liquid e bile düşündüm yani 470 lira alınır mı bi akıl verseniz bana cidden çok kafam karışık.

Acer'in yazılım desteği, internette custom rom gibi özellikleri sıkıntılı olabilir, pek bir bilgim yok o cihaz konusunda.

Galaxy gio'ya baktınız mı? gerçi onun da ekranı ufak biraz.

Sizin durumunuzda olsam galaxy ace alırdım ben, yaygın bir telefon olduğu için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Acer'in yazılım desteği, internette custom rom gibi özellikleri sıkıntılı olabilir, pek bir bilgim yok o cihaz konusunda.

Galaxy gio'ya baktınız mı? gerçi onun da ekranı ufak biraz.

Sizin durumunuzda olsam galaxy ace alırdım ben, yaygın bir telefon olduğu için.

doğru alınır gibi duruyor fakat, kamerası çok kötü, flash player desteğini bi browser tarafndan yapılıyormuş tamam onu geçtik. internetten video izlerken ses önde görüntü arkada dona dona geliyormuş. ekranı vasat kalitede kamerayı yine vurguluyorum bildiğin dandik kamera ideos x5 bile daha iyi özelliklere sahip. galaxy ace almaya gönlüm el vermiyor.

• Yeni konu açmak istemedim arkadaşa da lazım bugün alacak en fazla 650 olacak fiyat netten kampanyalı vs. her türklü öneri acilen olursa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Yeni konu açmak istemedim arkadaşa da lazım bugün alacak en fazla 650 olacak fiyat netten kampanyalı vs. her türklü öneri acilen olursa iyi olur.

iyi yapmışsın, belki çok kişi aynı istekte bulunursa bi gören duyan olur. yani belli önerecekleri live with walkman neo v veya ace. bunlardan live with walkman alınabilecek en iyi telefon. neo v pahalı galaxy ace kısaca dandik. başka acer liquid e var fakat sıkıntılı telefon. hem eski hem sıkıntılı. başka ne alınabileceği hakkında bi fikrim yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.