Şimdi Ara

650 TL YE KADAR BİR TELEFON ÖNERİSİ ?? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

bu gidişle telefon alamayacaksn

hahahaha :)) harbiden :) geçen hafta alıyordum, bu hafta alıyordum, şimdide haftaya alıcam :) acaba kısmet nezamana ((:
  • al bir galaxy ace kurtul bunun şunu kötü onun buyu kötü dersen işin içinden çıkamazsın adı üstü bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan turan

al bir galaxy ace kurtul bunun şunu kötü onun buyu kötü dersen işin içinden çıkamazsın adı üstü bir telefon

çok damardan konuştun. :) bi hafta daha bekleyeyim ben sonra imkanları değerlendirip alırım birini elbet :)
  • çok büyütüyorsunuz telefonu bunu eksik şu şundan iyi bu bundan kötü adı üstü telefon
  • okadar para verince böyle oluyor :) iyi birşey arıyor insan. Aynı fiyata o cihazın daha iyisi varsa neden kötüsünü alalım ki ? Bu soru yüzünden... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan8520

okadar para verince böyle oluyor :) iyi birşey arıyor insan. Aynı fiyata o cihazın daha iyisi varsa neden kötüsünü alalım ki ? Bu soru yüzünden... :)

katılıyorum , daha iyisi varken neden gidipte düşük özelliklisine o kadar para versin ki
  • farkındaysan hala alamadın
  • quote:

farkındaysan hala alamadın

alıyordum, live with walkman ı fakat bi sorun çıktı alamadım. o yüzden hafta sonunu bekliyorum yeniden :)
  • quote:

quote:

farkındaysan hala alamadın

alıyordum, live with walkman ı fakat bi sorun çıktı alamadım. o yüzden hafta sonunu bekliyorum yeniden :)

O paraya alınabilecek en iyi tlf . live with walkman.
    Aldıktan sonra izlenimlerini bekliyoruz.
  • Adamın üstüne düşmeyin.Biz sadece öneri yapıyoruz istediği zaman alabilir.Mesela ben Xperia Arc,Desire S almak için yola çıktım Galaxy S 2 alıp eve döndüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Adamın üstüne düşmeyin.Biz sadece öneri yapıyoruz istediği zaman alabilir.Mesela ben Xperia Arc,Desire S almak için yola çıktım Galaxy S 2 alıp eve döndüm

nerden nereye diyorsun :)) neo v de olabilir yani bakıyorum :D çok kararsızım ama senin gibi gidip başka bi şey ile de dönebilirim belki ((:
  • Sony Ericsson Mini veye mini pro. Başlıca özellikleri :

-3.0 inç ekran
    -1ghz işlemci
    -320*480 çözünürlük
    -5mp kamera (hd video kaydı,otofokus,makro vb.)
    -Engine bravia display ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoneMaster -- 31 Ocak 2012; 14:16:53 >
  • güvenilir bir yerden kutulu garantili çiziksiz 2. el iphone 3gs veya samsung galaxy s
  • HTC Wildfire s

Sony Ericcson x8

Nokia e72

Nokia c6-01

Samsung Galaxy Fit

Samsung Galaxy Ace
  • @PhoneMaster
    3,0 ekran yetecek olsaydı live with walkman ı kaçırmazdım ben. parmaklarım geniş :\
    2. el hiç düşünmüyorum ya :\
    wildfire s in ekranı küçük, nokia c6-01 çok kasıyor hiç gözüm tutmadı. galaxy fit aradığım özelliklerde telefon değil :\ galaxy ace e para bile vermem.
    ama bu seçenekleri elersek live with walkman veya neo v kalıyor. klavyeli telefon önerebilecek varmı ? 299 tl yehttp://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/145011261/acer_betouch_e130_black_akilli_telefon var bayağı gözüm tuttu :D önerebileceğiniz varsa klavyeli de olur yani.

• cumartesi, yani bugün alıyorum artık telefonu. tim de neo v 750 civarına düşmüş. o olabilir yada vatanda indirim olursa direk live with walkman alıcam. teşekkürler herkese yardımları için.
  • ve sonunda Neo V aldım :) mutluyum şimdilik :) hepinize çok teşekkür ederim :)
  • quote:

ve sonunda Neo V aldım :) mutluyum şimdilik :) hepinize çok teşekkür ederim :)

hayırlı olsun renk ne?
  • Galaxy ace olabilir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Adamın üstüne düşmeyin.Biz sadece öneri yapıyoruz istediği zaman alabilir.Mesela ben Xperia Arc,Desire S almak için yola çıktım Galaxy S 2 alıp eve döndüm

nerden nereye diyorsun :)) neo v de olabilir yani bakıyorum :D çok kararsızım ama senin gibi gidip başka bi şey ile de dönebilirim belki ((:

Bak,dediğim seninde başına gelmiş işte.Böyle olacağı önceen belliydi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.