Şimdi Ara

65bin e spor araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar spor bir araç düşünüyorum limit 65 max 70 bine araç almayı planlıyorum sizinde önerilerinizi bekliyorum.

• E46 330ci ana 2003-2004 model
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerrOfficial

E46 330ci ana 2003-2004 model
    pejo rcz iyidir. nerden buluyorsunuz şu paraları yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmet41

merhaba arkadaşlar spor bir araç düşünüyorum limit 65 max 70 bine araç almayı planlıyorum sizinde önerilerinizi bekliyorum.

Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-cem-otomotiv-2006-jaguar-s-type-2.7-d-executive-213119161/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-dede-den-yadigar-1999-model-mercedes-s500-long-212460272/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-turker-oto-borsa-dan-bmw-7.35i-vakum-full-plusfull-209179803/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-istanbul-motors-dan-emsalsiz-2005-audi-a6-3.0-tdi-quattro-212747709/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chrysler-2005-chrysler-300c-2.7-lpg-li-servis-bakimli-212546204/detay
  • Rcz
    scirocco
    leon fr
    type r
    ibiza cupra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Rcz
    scirocco
    leon fr
    type r
    ibiza cupra
    rcz
    scirocco
    mazda rx8
    bmw e46 328 yada 330ci
    mini cooper s
  • Guiletta
  • Astra gtc
  • Nerden buluyosunuz bu paralari denmis,calip cirpiyoruz :) fr,rocco,e46 kasa 330,vs. olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

merhaba arkadaşlar spor bir araç düşünüyorum limit 65 max 70 bine araç almayı planlıyorum sizinde önerilerinizi bekliyorum.

Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-cem-otomotiv-2006-jaguar-s-type-2.7-d-executive-213119161/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-dede-den-yadigar-1999-model-mercedes-s500-long-212460272/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-turker-oto-borsa-dan-bmw-7.35i-vakum-full-plusfull-209179803/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-istanbul-motors-dan-emsalsiz-2005-audi-a6-3.0-tdi-quattro-212747709/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chrysler-2005-chrysler-300c-2.7-lpg-li-servis-bakimli-212546204/detay

Hocam bunlar spora göre biraz ters olmamış mı

• quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Hocam bunlar spora göre biraz ters olmamış mı

Alıntıları Göster
    malesef spor araba fiyatları son yıllarda çok uçtu, gerçek anlamda spor bir araç almanız zor ya da bir hayli eski modellere bakacaksınız ki spor araçta eski model büyük risktir. Mevcut vergi sistemi sayesinde sıfır spor araçlar anormal fiyatlara çıktığı ve satılmadığı için eski spor araçlar inanılmaz paralar etmeye başladı tabi bu inanılmaz paralar kasko bedellerine falan yansımıyor yani kaskodan perte çıkarırsanız edeceğiniz zararın haddi hesabı yok.

Risk önemli değil eski olsun spor olsun derseniz o paralara, subaru wrx sti, honda s2000, 330ci vs. kovalayabilirsiniz. En mantıksız fiyatlar s2000'de kazasız olanını almanız mümkün değil zaten de kazalı olanını bile almanız zor o derece.

Yok o kadar eski olmasın derseniz sporluktan biraz taviz verip scirocco, rcz, guiletta vs. bakabilirsiniz ya da klasman küçültüp ibiza cupra, 208gti falan bakabilirsiniz.

Hız önemli değil, dış görünüş ve kullanım zevki önemli derseniz, bence bir kaç ay bekleyin yeni mazda mx-5 gelecek. Fiyatların çok yüksek olacağını sanmıyorum. Biraz bütçeyi zorlayarak sıfır bir mx-5 alma şansınız olabilir.

• Hocam riske girerim diyorsanız s2000 type r felan derim ben

0 olsun 2. Elde eğer kaybı önemli değil derseniz scirocco leon fr olabilir

Bence bukadar para vermisken ikinci elle ugrasmayin malum spor araçların nasil kullanildigini biliyoruz hele bi de bikaç apacinin eline gectiyse vay haline...
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstbelieve

Hocam riske girerim diyorsanız s2000 type r felan derim ben

0 olsun 2. Elde eğer kaybı önemli değil derseniz scirocco leon fr olabilir

Bence bukadar para vermisken ikinci elle ugrasmayin malum spor araçların nasil kullanildigini biliyoruz hele bi de bikaç apacinin eline gectiyse vay haline...
    Sıfır istiyorsanız polo blue gt, 208 gti ve leon fr alabilirsiniz. Ben olsam bütçeyi 72-73 civarlarına çeker alkantara koltuk opsiyonuyla leon fr alırdım. Sıfır olarak en hızlısı 208 gti oluyor galiba ama ona da 70bin vermeye değer mi siz karar verin. Spor araçlarda ikinci el biraz riskli, kimin nasıl kullandığı nasıl baktığı belli olmuyor. ikinci el olacaksa bence kesinlikle cooper s düşünün. Hem çok tarz, hem hızlı, hem kaliteli hem piyasası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Sıfır istiyorsanız polo blue gt, 208 gti ve leon fr alabilirsiniz. Ben olsam bütçeyi 72-73 civarlarına çeker alkantara koltuk opsiyonuyla leon fr alırdım. Sıfır olarak en hızlısı 208 gti oluyor galiba ama ona da 70bin vermeye değer mi siz karar verin. Spor araçlarda ikinci el biraz riskli, kimin nasıl kullandığı nasıl baktığı belli olmuyor. ikinci el olacaksa bence kesinlikle cooper s düşünün. Hem çok tarz, hem hızlı, hem kaliteli hem piyasası var.

Alıntıları Göster
    düşük hacimli ve turbolu ... bilhassa gençlerin elinde kısa vadede sıkıştırılmış motorlara sahip araçlar ( scirocco
    mazda rx8 gibi misal) yerine ...
    ( ha temizini bulursanız ayrı)

tavsiyem :

* büyük hacimli ve atmosferik , 30 yaş civarına hitap eden araçları almanızdır..
    o paralara 5-8 yaş aralığında 3 litre v6 motorlara sahip yığınla araç var ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

Bu fiyata alınabilecek en spor araç rcz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-rcz-evolution-2013-213093400/detay
    rx8 i unut ne alırsan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

rx8 i unut ne alırsan al

Alıntıları Göster
    Piyasası az olan istiyorsanız hyundai genesis coupe olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: RUSSHEL

Piyasası az olan istiyorsanız hyundai genesis coupe olabilir

Alıntıları Göster
    cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar RCZ ve scirocco bakıyorum benim için dış görünüşte önemli diğer araçlarda gösteriş yok gibi
  • Mercedes slk cabriolarada bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren_hp

Mercedes slk cabriolarada bakabilirsiniz
    RCZ iyi bir tercih olacaktır. Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Halen dikkat çektiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Uzun yıllar dikkat çekici bir araç olarak kalacak gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.