Şimdi Ara

65nm PS3'ler ne zaman geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu PlayStation'un 65nm'lik versiyonu hakkında herhangibir bilgisi olan var mı? Ne zaman çıkacağı vs. Bir arkadaşım yıl sonuna doğru çıkacağını söyledi bugün sanırım T3 dergisinde okumuş. Eğer bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim. Eğer yakın zamanda çıkacaksa 65nm'lik versiyonu bekleyeceğim yoksa 90nm'lik 40GB PAL PS3 almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojik09 -- 25 Mart 2008; 18:20:07 >

• Nanometreyi napcaksın hocam ya al oyununa bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Nanometreyi napcaksın hocam ya al oyununa bak.

Yeni gelecek olan 65nm'lik versiyonda bazı düzeltlmeler yapılır diye düşünüyorum onun için sormuştum. Belki sistem özellikleri şu ankilerden daha iyi olur düşünmüştüm PS2'nin ilk çıkan versiyonu ile daha sonra çıkan slim versiyonu gibi.
  • ps3ün ısınmadan kaynaklı hiçbir sorunu yok ayrıca ne zaman çıkacağıda belli değil sen gönül rahatlığıyla 90nm ps3 ünü al keyfine bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknolojik09

quote:

Nanometreyi napcaksın hocam ya al oyununa bak.

Yeni gelecek olan 65nm'lik versiyonda bazı düzeltlmeler yapılır diye düşünüyorum onun için sormuştum. Belki sistem özellikleri şu ankilerden daha iyi olur düşünmüştüm PS2'nin ilk çıkan versiyonu ile daha sonra çıkan slim versiyonu gibi.

Örnek verebilir misin? Ne değişmişti bilmiyorum da.
    65nm'likte belki çift HDMI çıkışı olabilir dermişim bi de

• Donanımda hiç bir değişikliğe gidilemez çünkü bu resmen haksızlık olur. 65 nm 45 nm falan takma al alacağını oyunun tadına var.
  • İleride çift HDMI çıkışlı PS3'lerin çıkacağını biliyorsun değil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: OffLineR

İleride çift HDMI çıkışlı PS3'lerin çıkacağını biliyorsun değil mi

Çıksın aletin çalışmasında üstünlük sağlayacak bir geliştirme değil ki, rami , gpusu geliştirilmeden istediği kadar usb girişi istediği kadar HDMI çıkışı eklesinler.
  • quote:

quote:

İleride çift HDMI çıkışlı PS3'lerin çıkacağını biliyorsun değil mi

Çıksın aletin çalışmasında üstünlük sağlayacak bir geliştirme değil ki, rami , gpusu geliştirilmeden istediği kadar usb girişi istediği kadar HDMI çıkışı eklesinler.

Tabii ki de o konuda haklısın.
    Bu durum HD Ready televizyonla PS3 kullanmaya benziyor. Aletin 1080p full kapasitesini kullanmıyorsun.
    Onda da durum aynı. Ama bunun için donanımda değişiklik olabilir.
    Tabii ki bu demek değil ki çıkacak yeni oyunlar çalışmayacak.
    Elleri mahkum çalışacak.

Yoksa zaten o alet PS4 olur..

• Zaten PS3 için Full HD TV çok abartı, yani belki bundan sonra 1-2 tane FULL-HD oyun göreceğiz biride işte GT5. 720p PS3 için standarttır, hatta bazı oyunlarda bile oyunların 720p olmadıgını düşük çözünürlüklerden upscale oldugunu görüyoruz.
  • Bak o kadar dikkatli incelememiştim. 720p bile olmayan oyunlar mı var.
    Yuh rezilliğe bak.

1080p bol bol oyun görürüz gibime geliyor ya. GT5 mesela 1080p deniyor ama SS'lere bakarsan 2160p. Çift HDMI olayını GT5'in full sürümünden önce sürerlerse şaşma. Ya da bundle şeklinde çakabilirler.

Neyse yaw, bu uzar gider. Ama dediğin gibi PS3 almak için Full HD şart değil ama yeni TV alacaklar da biraz daha kassın Full HD alsın da tamam olsun. Fiyatları da düşecek zaten yaza doğru.
  • quote:

Bak o kadar dikkatli incelememiştim. 720p bile olmayan oyunlar mı var.
    Yuh rezilliğe bak.

1080p bol bol oyun görürüz gibime geliyor ya. GT5 mesela 1080p deniyor ama SS'lere bakarsan 2160p. Çift HDMI olayını GT5'in full sürümünden önce sürerlerse şaşma. Ya da bundle şeklinde çakabilirler.

Neyse yaw, bu uzar gider. Ama dediğin gibi PS3 almak için Full HD şart değil ama yeni TV alacaklar da biraz daha kassın Full HD alsın da tamam olsun. Fiyatları da düşecek zaten yaza doğru.

Mesela örnek olarak Call of Duty 4, konsollarda ( 360, PS3) 1024 x 600p den upscale. Hiç anlaşılmıyor biraz bulanıklık var gibi yinede ama çok ilginç işte.
  • ben de diyorum ekran ikiye bölünüp oynanınca çok rezil grafikler.
    1080p daha mı iyi acaba diye.
    Desene o da rezalet olacak.
  • 1080p ninja gaiden var ilk çıkan oyunlardan.Ve muhteşem.Hiçbir sorun yok 1080p modunda.
  • quote:

Bak o kadar dikkatli incelememiştim. 720p bile olmayan oyunlar mı var.
    Yuh rezilliğe bak.

Şu anki GT5 full sürüm değil mi yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojik09 -- 26 Mart 2008; 7:17:08 >
  • Şu anki GT5P yani GT5 Prologue.
    Ön söz modunda bir olay. Ön oyun.
    Demo değil, beta değil ama full oyun da değil.
  • yaw bırakın bunları al 90-65 ne farkeder hocam ya al keyfıne bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.