evet var avec radio adında bi program fakat programı açınca girek gprs e bağlanıyor ve internet üzerinden radyo yayını yapıyor onun için kullanışlı bi program değil zaten radyo alıcı olmadığı için ücretsiz radyo olması imkansız
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
evet var avec radio adında bi program fakat programı açınca girek gprs e bağlanıyor ve internet üzerinden radyo yayını yapıyor onun için kullanışlı bi program değil zaten radyo alıcı olmadığı için ücretsiz radyo olması imkansız
Gerçekten çok açıklayıcı oldu , çok teşekkür ederim. Başka cevaba gerek yok sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: 20.000.000TL
Gerçekten çok açıklayıcı oldu , çok teşekkür ederim. Başka cevaba gerek yok sanırım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 20.000.000TL
ne demek görevimiz
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 20.000.000TL
ne demek görevimiz
Alıntıları Göster
Bu arada programı denemek istersen ; Avec Radio : MaxiCep.Com - Series60 Dosyalar da mevcuttur
quote:
Orijinalden alıntı: Negative
Bu arada programı denemek istersen ; Avec Radio : MaxiCep.Com - Series60 Dosyalar da mevcuttur
Alıntıları Göster
Saol ;)
quote:
Saol ;)
Alıntıları Göster
gprs ten radyo dınlenır mı walla ailenın butcesı coker
quote:
Orijinalden alıntı: ceza fun
gprs ten radyo dınlenır mı walla ailenın butcesı coker
Alıntıları Göster
+6600
quote:
+6600
Alıntıları Göster
Kardes senin imzana takildim.Niye ölcen ki?2006 Ocak Ölüm tarihim. ne bu?
quote:
Orijinalden alıntı: Gobelin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: LoVeR
sanırım TL tam olarak o tarihte kalkıyor ya piyasadan ondan heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Gobelin
Alıntıları Göster
O soruyu özelden sorabilirsin değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: KFY_taner
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
al işte sx1 miş arkadaşım sx1 alcağına 8310 al ondada radyo var + KİLİTLENMİYO TELFONUN
quote:
Orijinalden alıntı: bir_bucuk_milyon
al işte sx1 miş arkadaşım sx1 alcağına 8310 al ondada radyo var + KİLİTLENMİYO TELFONUN
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: bir_bucuk_milyon
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ç@KAL
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ç@KAL
Alıntıları Göster
Çok adiyiz anti-sx1 ciler olarak
quote:
Çok adiyiz anti-sx1 ciler olarak
Alıntıları Göster
kitlenmiyorda ngage oyunu oynayıp e-book okuyabiliniyomu 8310 la (daha da vs vs ) :)
buarada gprsten radyo dinleyerek 3-4 ayda bir 1 6630 parası verebilirsiniz fatura bence dikkat ;)
quote:
Orijinalden alıntı: iztech
kitlenmiyorda ngage oyunu oynayıp e-book okuyabiliniyomu 8310 la (daha da vs vs ) :)
buarada gprsten radyo dinleyerek 3-4 ayda bir 1 6630 parası verebilirsiniz fatura bence dikkat ;)
Alıntıları Göster
Dinleyene Allah akıl fikir versin ne diyim :)
quote:
Dinleyene Allah akıl fikir versin ne diyim :)
Alıntıları Göster
avec radio var fakat ses kesik kesik ve haliyle mono.birde türk radyoları yok.dinleyen varmı merak ediyorum....
quote:
Orijinalden alıntı: klonajinsky
avec radio var fakat ses kesik kesik ve haliyle mono.birde türk radyoları yok.dinleyen varmı merak ediyorum....
Alıntıları Göster
onun yerine mp3 at dinle ondan iyi kardes hafıza kartın iyi ise .gprs ın ardına yetişilemez
quote:
Orijinalden alıntı: turan06
onun yerine mp3 at dinle ondan iyi kardes hafıza kartın iyi ise .gprs ın ardına yetişilemez
Alıntıları Göster
SANA TAVSİYEM TELSİM KULLANIYOSAN TELEVİZYON AYARLARI YAP ÜCRETSİZ KRAL TV DEN DİNLE BASKA KANALLAR DA VAR BEN ÖLE YAPIYORUM ÇOK KULLANIŞLI