Şimdi Ara

6600 AGPLERİNİZ İÇİN SOĞUTMA ÇÖZÜMÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bakalım revoltecle ne yapabilir merak ettim bende
    quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Ok ben şimdi arkadaşa anlatayım

Belki forumda daha önce görmüşsünüzdür

deli_13

asus 9550 ile 4350 civarı puan alıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schwarz_Mamba

evet bakalım revoltecle ne yapabilir merak ettim bende
    quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Ok ben şimdi arkadaşa anlatayım

Belki forumda daha önce görmüşsünüzdür

deli_13

asus 9550 ile 4350 civarı puan alıyordu

Ben aslında ona zalman veya vantec almayı düşünüyordum

firebal bakıyorum bakıyorum gelmiyor revoltec diye

http://www.techniz.co.uk/images/reviews/Vantec/iceberq5/c17.JPG
    http://www.techniz.co.uk/images/reviews/Vantec/iceberq5/c3.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 7 Mayıs 2005, 13:09:25 >

• Firebal'da gerçekten çok çesitli ürünler var gzl bir yer

Revoltec'in ürünleride süper hele şu kasa fanlarına bayılıyorum

http://www.firebal.net/content_files/prd_images/Revoltec/rl031.JPG
  • quote:

ricam bu ürünü temin etme yolunda yardımcı olurmusunuz_? firma sanırım ankara da , ödeme koşulları sitede mevcut ancak elinizde varsa sizin hesabınıza ücreti yatırarakta almam mümkün olabilir, teşekkürler
  • malesef elimizde yok olsada size çok daha pahalıya mâl olur çünkü bu ürünü önermemin en büyük sebebi çok ucuza satılıyor olması
    quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

ricam bu ürünü temin etme yolunda yardımcı olurmusunuz_? firma sanırım ankara da , ödeme koşulları sitede mevcut ancak elinizde varsa sizin hesabınıza ücreti yatırarakta almam mümkün olabilir, teşekkürler

• Fireball iyidir 3 boyutlu gözlük almıştım çat diye kapımdaydı ertesi gün hemde atom bombası yollamış gibi itina ile paketlenmişti
  • Dün bu soğutucuyu asus 600gt top editonu monte ettim..idle 40 derece kadar çekti[stock 50] çok büyük bir soğutucu göründüğüyle alakası yok Sli istem yapanlar sanırım kullanabilecek bu hsfyi..Ççok kaliteli bir işciliğe sahip ve inanılmaz uyumlu her kart auyacak şekilde yapmışlar çok sessiz mavi ledli ve hoçş bir görüntüye sahip silencer ile birlekte karşılaştırmasını yapıcaz bir ara ancalk ben çok beğendim..

@ersin o ramsinkler mükemmel benim 9800ümde kullandklarımın aynısı öle ocz vs. gibi ..öt kadar değil zamanında usaden dah aphalıya almıştım...ısrarla öneririm ancak biraz ağırlar aklınızda olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 7 Mayıs 2005, 15:00:46 >
  • eee boşuna demedim ben
    quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

Dün bu soğutucuyu asus 600gt top editonu monte ettim..idle 40 derece kadar çekti[stock 50] çok büyük bir soğutucu göründüğüyle alakası yok Sli istem yapanlar sanırım kullanabilecek bu hsfyi..Ççok kaliteli bir işciliğe sahip ve inanılmaz uyumlu her kart auyacak şekilde yapmışlar çok sessiz mavi ledli ve hoçş bir görüntüye sahip silencer ile birlekte karşılaştırmasını yapıcaz bir ara ancalk ben çok beğendim..

@ersin o ramsinkler mükemmel benim 9800ümde kullandklarımın aynısı öle ocz vs. gibi ..öt kadar değil zamanında usaden dah aphalıya almıştım...ısrarla öneririm ancak biraz ağırlar aklınızda olsun

• quote:

eee boşuna demedim ben
    quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

Dün bu soğutucuyu asus 600gt top editonu monte ettim..idle 40 derece kadar çekti[stock 50] çok büyük bir soğutucu göründüğüyle alakası yok Sli istem yapanlar sanırım kullanabilecek bu hsfyi..Ççok kaliteli bir işciliğe sahip ve inanılmaz uyumlu her kart auyacak şekilde yapmışlar çok sessiz mavi ledli ve hoçş bir görüntüye sahip silencer ile birlekte karşılaştırmasını yapıcaz bir ara ancalk ben çok beğendim..

o zaman bize de bu durumda pazartesi sipariş vermek düşüyor.

• ya beylerhttp://webbuilder2.asiannet.com/ftp/1153/JACSH1-Com.pdf buradaki listede 6600GT AGP yok. bizim kartlara uymuyormu yoksa 6600 genelimi kapsıyor
  • @carlito83

pazartesi ankaraya uçuyorum alıp döneyim
  • herşeye uymlu6600 all series, içinden tüm çeviriciler çıkıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: carlito83

ya beylerhttp://webbuilder2.asiannet.com/ftp/1153/JACSH1-Com.pdf buradaki listede 6600GT AGP yok. bizim kartlara uymuyormu yoksa 6600 genelimi kapsıyor
  • sağolun içimi rahatlattınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

@carlito83

pazartesi ankaraya uçuyorum alıp döneyim

al gelde sonuçlara bakalım bende pazartesi edirneye gidicem çarşamba dönücem salı sipariş versem benlen beraber gelir herhalde
  • Fenomenhaa kardeş gibi alıp deneyenler lütfen deneyimlerini paylaşsın ki en iyi markaları belirleyelim bu konuda
  • İstanbulda olupta bu ürünleri temin etmek isteyen arkadaşlar için küçük bir araştırmada benden, bahsi geçen REVOLTEC marka soğutucu ve daha bir çok ürünü bulabileceğimiz bir adres, bu firma İstanbul Avrupa Yakasında bulunmakta ancak Anadolu Yakasında Kadıköy Yazıcıoğlu İş Hanında bulunan, SGY Bilgisayara da bu ürünleri göndermektedir.

Markalar
    SHARKOON
    SILVERSTONE
    ZALMAN
    CHAİNTECH
    POWERLEAD
    NETAC
    GLACİALTECH
    SPİRE
    ENERMAX

bu markalara ait bir çok ürünü Firebal aracılığı ile temin ederk dağıtımını yapıyorlar, son kullanıcıya da direk satışları mevcut., isteyenler yazıcıoğlu iş hanı kat:3 SGY Bilgisayardan da REVOLTEC marka bu soğutucuyu 11.05.2005 Çarşamba günü temin edebilirler.

detaylı bilgi için:
    www.evrenlimited.com.tr
    0212 547 49 10

• Revoltec çarşamba günü saat 12:00 gibi Yazıcıoğlu SGY Bilgisayarda olacakmış almak isteyenler bu fırsatı bence kaçırmasın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.