Yaw iyi güzelde peki Palit 6600GT gibi HSI yi de tek parça soğutucunun altında bırakan kartların HSI köprülerini ne ile soğutucaz bunu takarsak.Orj. coolerı sökünce HSI de açıkta kalıcak böylece ? ? ?
Bu yüzden ram coolerlar geliyor yanında. Jet Art ürünün orjinali fakat Revoltec kendi tarzı ile daha kaliteli bir şekilde ürettiriyor, daha uzun ömürlü daha fazla kapasiteli daha iyi işçilik vs vs..
quote:
Orjinalden alıntı: NoWayOut
Yaw iyi güzelde peki Palit 6600GT gibi HSI yi de tek parça soğutucunun altında bırakan kartların HSI köprülerini ne ile soğutucaz bunu takarsak.Orj. coolerı sökünce HSI de açıkta kalıcak böylece ? ? ?
Yani ramsinki Revoltec ile HSI köprüsünün arasında BLOK olarak kullanıcaz demek istiyorsun öylemi ? Bende de Palit 6600GT var ve HSI köprüsü diğer kartlardaki gibi GPU alt çaprazında değil tam GPU nun altında yer alıyor.Uymama ihtimali varmı sizce ?
soğutma amaçlı olarak evet aynen o şekilde ters biçimde takarsan sorun çıkarmayacağını düşünüyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: TCCD
Yani ramsinki Revoltec ile HSI köprüsünün arasında BLOK olarak kullanıcaz demek istiyorsun öylemi ? Bende de Palit 6600GT var ve HSI köprüsü diğer kartlardaki gibi GPU alt çaprazında değil tam GPU nun altında yer alıyor.Uymama ihtimali varmı sizce ?
Bana problem olabilir gibi geliyor çünki ram ler ile HSI köprüsü yükseklikleri aynı değil ve araya kullanacağımız ramsink HSI üzerinde durunca aradaki boşluk yeterli gelmeyecektir bence ...
istersen firmayı arayıp sor işini garantiye almış olursun
quote:
Orjinalden alıntı: TCCD
Bana problem olabilir gibi geliyor çünki ram ler ile HSI köprüsü yükseklikleri aynı değil ve araya kullanacağımız ramsink HSI üzerinde durunca aradaki boşluk yeterli gelmeyecektir bence ...
Evet bak o olabilir umarım onlarda biliyorlardır çok Saol
Evet gerçekten başarılı bir soğutucu, yüksek yapılı BGA soğutucularla daha da iyi olacağını düşünüyorum
kanatların üzerindeki plastik aksam çok hoş olmuş. silencerden daha iyi bir dizaynı olduğu kesin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme