Şimdi Ara

6600 AGPLERİNİZ İÇİN SOĞUTMA ÇÖZÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşlerim selam. Silencer operasyonunda 6600 AGP kullanan kardeşlerimiz için ciddi anlamda soğutucu sıkıntısı çektiğimizi biliyorsunuz. Şimdi size önereceğim soğutucunun silencerdan aşağı kalır yanı yok ve özellikle 6600 agp ve gt tarzı ve daha üst ekran kartlarında KESİNLİKLE alın diyoruz.. Bu ürünü Almanyada yakındanda inceleme şansımız oldu ve hakikatten şahane bir ürün..Firma fiyatıda çok uygun koymuş arkadaşlarla görüştük biz daha ucuza mâl etmemiz imkânsız... Linke bakın test sonuçlarına bakın pişman olmayacağınızı garanti ediyorum; yalnızca bir hususa dikkat edin resimde ufak gibi gözükmesine rağmen bu soğutucu çok büyük ve ciddi anlamda inanılmaz soğutuyor..Saygılar..
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=RS0020
    linkte test sonuçlarıda var incelerseniz ne dediğimi anlarsınız kardeşlerim, bu arada Gskill ramler için görüşmelerimiz tam gaz devam ediyor sizlerden talep geldikçe olası fiyatlar düşecektir..Birde bu revolteclerin pasif soğutucularıda çok güzel ve fiyatlar yine aynı oranda çok iyi, düşünebilirsiniz özellikle mosfet soğutucu Ocz ayarında ve hatta dahada iyi diyebilirim...

http://www.firebal.net/asp/brands.asp?Brand_ID=Revoltec

• Sexy bir ürüne benziyor
  • agp için slincer olmaması kötü oldu ürün güzele benzio ama ses oranı ne acaba sessizlikde sogutma kadar önemli sonuçta
  • Kardeşim Silencer olayında sizleri nasıl düşündüğümüzü biliyorsunuz, kimsenin kazıklanmasına izin vermeyiz BBI ve ben ama bu ürün hakikatten herifler iyi fiyat vermiş...Ürünü bizzat ben test ettim, inanılmaz sessiz olduğunu garanti ediyorum, Revoltec fan konusunda inanılmaz iyidir, Türkiyeye girmesi bence iyi olmuş alın pişman olmayacağınızı garanti ediyorum..AGP ler için vicdanen rahatsız hissediyorum kendimi ama bu ürün mutlaka alınmalı..
    quote:

Orjinalden alıntı: Jojoned

agp için slincer olmaması kötü oldu ürün güzele benzio ama ses oranı ne acaba sessizlikde sogutma kadar önemli sonuçta

• @Schwarz_Mamba

eline sağlık tavsiye için teşekkürler ama sliencer ların yanında oyuncak gibi duruyor bu, zalman almak daha mantıklı bu ürün yerine, yinede teşekkür
  • Kardeşim söyledim biraz ufak gözüküyor, ama daha büyük resimdekilerden test sitelerine bak Zalmandan 10 kat iyidir bu ürün, birtek silencerdan iyi olacağını sanmıyorum yinede siz bilirsiniz benden söylemesi
    quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

@Schwarz_Mamba

eline sağlık tavsiye için teşekkürler ama sliencer ların yanında oyuncak gibi duruyor bu, zalman almak daha mantıklı bu ürün yerine, yinede teşekkür

•  6600 AGPLERİNİZ İÇİN SOĞUTMA ÇÖZÜMÜ

Bana sorarsanız boyutları gayet yeterli ocz ye rakip olabilir ama kullanmadıgım ıcın bisey diyemiyecegim.Ama kaliteli olduklarını biliorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ers1n -- 7 Mayıs 2005, 0:19:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pci ekran kartı nedir?
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schwarz_Mamba

Kardeşim söyledim biraz ufak gözüküyor, ama daha büyük resimdekilerden test sitelerine bak Zalmandan 10 kat iyidir bu ürün, birtek silencerdan iyi olacağını sanmıyorum yinede siz bilirsiniz benden söylemesi
    quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

@Schwarz_Mamba

@Schwarz_Mamba

ürünü dün gece dahil olmak üzere araştırıp yazılanları okudum, gayet iyi iş çıkarttığı ortada beni şaşırtan yanları da fiyatına göre performansı gayet iyi, özellikle yanında ramsink verilmesi büyük bir incelik olmuş ramsinkleri tek başına almaya kalksak zaten 20ytl civarı tutuyor birde bu soğutucuyla fiyatını gerçekten hak etmiş.

yabancı forumlarda bi çok yerde incelenmiş bir ürün, yanlız şimdi daha iyi anlıyorum zalman bunun yanına yaklaşamaz, ayrıca üzerinde neon fan olması kasa yan kapağı pencereli olanlar için ideal ve hoş olmuş,

en kısa zamanda para bulup almayı düşünüyorum diyebilirim.

tekrar teşekkürler

• Bende baya inceledimde bu soğutucuyu arkadaş için pdf'sini bi türlü acamadım

Acaba bu soğutucu 9550 olur mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Bende baya inceledimde bu soğutucuyu arkadaş için pdf'sini bi türlü acamadım

OLMAZ DOSTOM MALESEF SENİ BİZİM TARAFA ALALIM (SILENCER BLÜMÜNE)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBI

quote:

Ok alalımda silecer'ın hangi modeli uyuyor ki eğer olursa bizim karta alırız bi tane
    9550 kart
  • Ziwro kardeşim, Revoltec BBI kardeş görmemiş herhalde; universaldır yani BÜTÜN EKRAN KARTLARI için uygundur. O yüzden 9550 uyumlu..Yinede sen bilirsin silencerda verebiliriz sana
    quote:

quote:

quote:

Ok alalımda silecer'ın hangi modeli uyuyor ki eğer olursa bizim karta alırız bi tane
    9550 kart

• quote:

Ziwro kardeşim, Revoltec BBI kardeş görmemiş herhalde; universaldır yani BÜTÜN EKRAN KARTLARI için uygundur. O yüzden 9550 uyumlu..Yinede sen bilirsin silencerda verebiliriz sana
    quote:

quote:

quote:

9550 kart

kızma canım hemen şaka yaptık zaten revoltec gerçektende güzel bir ürün ramsink lerinde soğutucuyla gelmesi gerçektende çok büyük avantaj

• quote:

Ziwro kardeşim, Revoltec BBI kardeş görmemiş herhalde; universaldır yani BÜTÜN EKRAN KARTLARI için uygundur. O yüzden 9550 uyumlu..Yinede sen bilirsin silencerda verebiliriz sana
    quote:

quote:

quote:

9550 kart

Ne biliyim hangisi daha ii olru ki acaba?

Ben silencer'lar 9550 olmuyor diye biliyorum

• Efet Efet pahalıya satılsaydı eğer daha ucuza biz getirirdik Silencerlarla beraber ama ciddi anlamda çok ucuz o bakımdan öneriyorum sizlere kardeşlerim.
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

9550 kart

kızma canım hemen şaka yaptık zaten revoltec gerçektende güzel bir ürün ramsink lerinde soğutucuyla gelmesi gerçektende çok büyük avantaj

• silencer oluyor karar senin dostum ramsinklerden dolayı açıkcası revoltec 1 adım önde
  • peki silencler lar ne civarda fiyat olarak. bu 50 ytl sanırım
  • Bazı Silencerların evet uyumsuz olabiliyor, sen en iyisi Revoltec al kardeş boşuna uğraşma
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

9550 kart

Ne biliyim hangisi daha ii olru ki acaba?

Ben silencer'lar 9550 olmuyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwarz_Mamba -- 7 Mayıs 2005, 12:56:59 >

• model model değişiyor silencerlar mesela 6600 pcıe modeli için olanı en pahalı versiyonudur oda 43 ytl

quote:

Orjinalden alıntı: Evoo

peki silencler lar ne civarda fiyat olarak. bu 50 ytl sanırım
  • Ok ben şimdi arkadaşa anlatayım

Belki forumda daha önce görmüşsünüzdür

deli_13

asus 9550 ile 4350 civarı puan alıyordu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.