Şimdi Ara

6600 AGPLERİNİZ İÇİN SOĞUTMA ÇÖZÜMÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Revoltec çarşamba günü saat 12:00 gibi Yazıcıoğlu SGY Bilgisayarda olacakmış almak isteyenler bu fırsatı bence kaçırmasın

Fiyat belli mi benim bildiğim kadarıyla o firma oldukça tuzlu satıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Revoltec çarşamba günü saat 12:00 gibi Yazıcıoğlu SGY Bilgisayarda olacakmış almak isteyenler bu fırsatı bence kaçırmasın

Fiyat belli mi benim bildiğim kadarıyla o firma oldukça tuzlu satıyor.

fiyat firebal daki ile aynı yani 52ytl civarı. bu ürünü tuzlu satamıyorlar yani.
  • beyazbüyü sen aldınmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: carlito83

beyazbüyü sen aldınmı?

bu gün almak için SGY Bilgisayara gittim, firma sahibi ile epey bir muhabbetten sonra ürün elimize ulaştı, ancak ilk izlenimlerim hiçte iyi değildi,

bir kere bu ürün 6600gt serisinde agp versiyonlara uymuyor, takılmış halini görmedikten sonra buna inanmıyorum çünkü HSI köprü yongasındaki heatsink soğutucunun takılmasını engel oluyor.

ürün üzerine sanki altın sarısı boya sürülmüş gibi bir demir parçası görünümünde duruyor gözüm içine sokmadığım kaldı her yerini inceledim ,yanında gelen bakır heatsinkler güzel duruyor ve gayet büyükler,

ürünün tamamı bakır değil bu arada bunuda belirtmek isterim, mağaza vitrininde zalman ın ürettiği bu kartlar için yeni çıkan soğutucu duruyordu o bile yan yana koyulduğunda daha iyi görünüyordu, performansları hakkında yorum yapmıyorum sadece görünüş itibarı ile fikrimi beyan edeyim istedim,

kısacası büyük bir heves hüsranla sonuçlandı ve bu ürünü almadan mağazadan ayrıldım, revoltec ve sliencer bu ürünleri her kim üretiyorsa 6600gt agp ekran kartlarını adam yerine koymamış bu bariz ortada

uygar elektronik ile görüştüm bu arada onlarda nv sliencerların agp ler için üretileceğini ve 20 gün içerisinde ellerinde olacağını söyledi ne kadar doğru ne kadar yanlış orası tartışılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 11 Mayıs 2005, 18:22:08 >

• önemli olan perfomans o konuda ürünün arkasındayım zaten test sonuçlarıda aynı şeyi söylüyor Silencer gt desteği konusunda bize bir haber ulaşmadı, ürün o modeli çıkarırsa yine aynı şekilde çok hesaplı bir biçimde sizin olabilir
    quote:

quote:

beyazbüyü sen aldınmı?

bu gün almak için SGY Bilgisayara gittim, firma sahibi ile epey bir muhabbetten sonra ürün elimize ulaştı, ancak ilk izlenimlerim hiçte iyi değildi,

bir kere bu ürün 6600gt serisinde agp versiyonlara uymuyor, takılmış halini görmedikten sonra buna inanmıyorum çünkü HSI köprü yongasındaki heatsink soğutucunun takılmasını engel oluyor.

ürün üzerine sanki altın sarısı boya sürülmüş gibi bir demir parçası görünümünde duruyor gözüm içine sokmadığım kaldı her yerini inceledim ,yanında gelen bakır heatsinkler güzel duruyor ve gayet büyükler,

ürünün tamamı bakır değil bu arada bunuda belirtmek isterim, mağaza vitrininde zalman ın ürettiği bu kartlar için yeni çıkan soğutucu duruyordu o bile yan yana koyulduğunda daha iyi görünüyordu, performansları hakkında yorum yapmıyorum sadece görünüş itibarı ile fikrimi beyan edeyim istedim,

kısacası büyük bir heves hüsranla sonuçlandı ve bu ürünü almadan mağazadan ayrıldım, revoltec ve sliencer bu ürünleri her kim üretiyorsa 6600gt agp ekran kartlarını adam yerine koymamış bu bariz ortada

uygar elektronik ile görüştüm bu arada onlarda nv sliencerların agp ler için üretileceğini ve 20 gün içerisinde ellerinde olacağını söyledi ne kadar doğru ne kadar yanlış orası tartışılır.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Schwarz_Mamba

Kardeşim söyledim biraz ufak gözüküyor, ama daha büyük resimdekilerden test sitelerine bak Zalmandan 10 kat iyidir bu ürün, birtek silencerdan iyi olacağını sanmıyorum yinede siz bilirsiniz benden söylemesi
    quote:

@Schwarz_Mamba

eline sağlık tavsiye için teşekkürler ama sliencer ların yanında oyuncak gibi duruyor bu, zalman almak daha mantıklı bu ürün yerine, yinede teşekkür

@Schwarz_Mamba

ürünü dün gece dahil olmak üzere araştırıp yazılanları okudum, gayet iyi iş çıkarttığı ortada beni şaşırtan yanları da fiyatına göre performansı gayet iyi, özellikle yanında ramsink verilmesi büyük bir incelik olmuş ramsinkleri tek başına almaya kalksak zaten 20ytl civarı tutuyor birde bu soğutucuyla fiyatını gerçekten hak etmiş.

yabancı forumlarda bi çok yerde incelenmiş bir ürün, yanlız şimdi daha iyi anlıyorum zalman bunun yanına yaklaşamaz, ayrıca üzerinde neon fan olması kasa yan kapağı pencereli olanlar için ideal ve hoş olmuş,

en kısa zamanda para bulup almayı düşünüyorum diyebilirim.

tekrar teşekkürler

Ben fx5900 U/D için silencer denedim ama benim kartımda hüsran oldu. Belki U/D 256mb lıkarda durum böyledir ama yabancı sitelerde çok uzun süre derin incelemeler yaptım. ZM80D+OP1 bana fazlasıyla yetti diyebilirim. Tek kusuru biraz pahalı olması ama Zalman'ın performansına güvenebilirim. Silencer'lar için tek üzüntüm AGP versiyonlarda daha çok destek gerekirdi ama nedense geri planda bırakılmış.
    Yaa bi de neden GSkill ramlere mushkin'den daha fazla ilgi gösteriyorsunuz? Neticede her iki markada zaten kendini kanıtlamışlar ama mushkin kendini fiyatıyla daha çok çekiyor. Silencer'ı Zalman'a karşı üstün kılan özelliklerden en önemlisi elbetteki fiyatıydı ama GSkill de bu tam tersi durumda. Mushkin ile ilgili bir faliyetiniz olursa haberdar olmak isterim

• quote:

Orjinalden alıntı: ers1n

6600 AGPLERİNİZ İÇİN SOĞUTMA ÇÖZÜMÜ

Bana sorarsanız boyutları gayet yeterli ocz ye rakip olabilir ama kullanmadıgım ıcın bisey diyemiyecegim.Ama kaliteli olduklarını biliorum.

görünüşe göre bayağı güzel
  • quote:

quote:

beyazbüyü sen aldınmı?

Akşam üzeri 18.30 civarı sgy bilgisayardan aleti aldım.bana da önce bakır olmadığı izlenimi uyandırmasına rağmen açar açmaz gördüm ki tamamen bakır ve son derece güzel işlenmiş.yalnız rem soğutucuları bakır değil alüminyum.üzerlerinde bakır rengi kaplama var.soğutucular zaten extra olduğu için bence önemli değil.alet bayağı ağır ve görevini müthiş bir sessizlikle gayet iyi başarıyor.fan hızı 2600-2900 arası.soğutma çok iyi.
    aletin kullanma klavuzundan bilhassa nvidia kartlar için düşünüldüğü anlaşılıyor.ama maalesef 6600 olmasına rağmen 6600 gt uyum listesinde yok.benim kullandığım kart 9800pro olduğu için sorun çıkmadı herşey milimetrik bir şekilde yerine oturdu.sonuçta herkese tavsiye edebileceğim güzel bir ürün.bu arada fiyatı 35 dolar+ kdv demelerine rağmen fireball vs den bahsedip ürünü tanıdığımı anlayınca madem öyle az kazanalım deyip normal fiyatından verdiler.doların yükselmesi sonucu bana 53.5 ytl ye maloldu.araya kargo girmediği için de gene de karlı sayılırım.eskiden
    benim gigabyte 9800pro üzerindeki ufacık soğutma çok yetersiz kaldığı için ati toolda başlar başlamaz kart ısınıp reset attırırken revolteci taktıktan sonra üzerinde R350 biyos olmasına rağmen 420/720 çok rahat çıktı ve artifact falan yok.maç seyretmeğe gittiğimden daha fazla kurcalayamadım. artık 9800 xt aşamasına geçebilirim.chip R360.

• hayırlı olsun, güle güle kullan.

uyumluluk listesinde 6600gt agp ler yok düz 6600 yazıyor sadece bana nasip olmadı almak çünkü alsam da uymayacaktı.

bundan mı alsam acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 12 Mayıs 2005, 0:40:36 >

• Sağol teşekkür ederim.Sen söylemesen haberim olmayacaktı.Darısı başına.Yalnız o Zalmanı overclock sitelerinde tavsiye edenler kadar etmeyenlerde var.İyice araştırmadan alma.Son çare dc den mecbur kalırsan nv slencer6 alırsın ay sonunda geleceğini söylüyorlar.
  • ya biz adam gibi bir soğutucu bulamayacakmıyız kafayı yemek elde değil dc nin getireceği de bizimkilere uymaz gibi geliyor bana. uyanı olsaydı BBI getirirdi zaten.
  • quote:

ya biz adam gibi bir soğutucu bulamayacakmıyız kafayı yemek elde değil dc nin getireceği de bizimkilere uymaz gibi geliyor bana. uyanı olsaydı BBI getirirdi zaten.

yukarıda resmini verdiğim zalman 6600gt agp lere uyum sağlıyor ancak yeterli soğutmayı sağlarmı orası tartışılır, benim soğutucu almak istemem kartın ısınması falan değil, daha önce sliencer kullandığım ve performansını bildiğim için böyle bir girişimde bulundum ama sliencerlarda bize uymadı bakalım bekleyip görücez, eğer sliencer agp ler için üretilmezse tek tercih hakkımız zalman olacak gibi,

• desene kaderimize razı olacağız. gülü seven dikenine katlanır hesabı
  • görüldüğü üzere iyi olan bir ürünü sizlere tavsiye ediyoruz bu ürünü bu fiyata almak güzel bir olay kullanıcı dostu firmalara
    quote:

quote:

quote:

beyazbüyü sen aldınmı?

Akşam üzeri 18.30 civarı sgy bilgisayardan aleti aldım.bana da önce bakır olmadığı izlenimi uyandırmasına rağmen açar açmaz gördüm ki tamamen bakır ve son derece güzel işlenmiş.yalnız rem soğutucuları bakır değil alüminyum.üzerlerinde bakır rengi kaplama var.soğutucular zaten extra olduğu için bence önemli değil.alet bayağı ağır ve görevini müthiş bir sessizlikle gayet iyi başarıyor.fan hızı 2600-2900 arası.soğutma çok iyi.
    aletin kullanma klavuzundan bilhassa nvidia kartlar için düşünüldüğü anlaşılıyor.ama maalesef 6600 olmasına rağmen 6600 gt uyum listesinde yok.benim kullandığım kart 9800pro olduğu için sorun çıkmadı herşey milimetrik bir şekilde yerine oturdu.sonuçta herkese tavsiye edebileceğim güzel bir ürün.bu arada fiyatı 35 dolar+ kdv demelerine rağmen fireball vs den bahsedip ürünü tanıdığımı anlayınca madem öyle az kazanalım deyip normal fiyatından verdiler.doların yükselmesi sonucu bana 53.5 ytl ye maloldu.araya kargo girmediği için de gene de karlı sayılırım.eskiden
    benim gigabyte 9800pro üzerindeki ufacık soğutma çok yetersiz kaldığı için ati toolda başlar başlamaz kart ısınıp reset attırırken revolteci taktıktan sonra üzerinde R350 biyos olmasına rağmen 420/720 çok rahat çıktı ve artifact falan yok.maç seyretmeğe gittiğimden daha fazla kurcalayamadım. artık 9800 xt aşamasına geçebilirim.chip R360.

• quote:

quote:

ya biz adam gibi bir soğutucu bulamayacakmıyız kafayı yemek elde değil dc nin getireceği de bizimkilere uymaz gibi geliyor bana. uyanı olsaydı BBI getirirdi zaten.

yukarıda resmini verdiğim zalman 6600gt agp lere uyum sağlıyor ancak yeterli soğutmayı sağlarmı orası tartışılır, benim soğutucu almak istemem kartın ısınması falan değil, daha önce sliencer kullandığım ve performansını bildiğim için böyle bir girişimde bulundum ama sliencerlarda bize uymadı bakalım bekleyip görücez, eğer sliencer agp ler için üretilmezse tek tercih hakkımız zalman olacak gibi,

aşağıdaki linki inceleyin adam 6600gt agp ye takmış gayet memnun idle 36 load 50 derecelerden bahsediyor.model birebir aynı sadece üst plastik kısım dizaynı farklı.karta takılış pozisyonu farklı olmuş.Yani HSI heatsink açıkta kalacak şekilde takarsanız sorun yok.

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=1974

• quote:

quote:

quote:

aşağıdaki linki inceleyin adam 6600gt agp ye takmış gayet memnun idle 36 load 50 derecelerden bahsediyor.model birebir aynı sadece üst plastik kısım dizaynı farklı.karta takılış pozisyonu farklı olmuş.Yani HSI heatsink açıkta kalacak şekilde takarsanız sorun yok.

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=1974

Peki bu ürünü nerede bulucaz?

• bu leadtek a400tdh yani düz 6800 ün soğutucusundan iyimidir
  • @antiyoba
    bilgi için sağol dostum, şimdi inandım işte

@carlito83
    ürünü bulması kolay ama sen istanbulda değilsin en iyisi evrenlimited ile görüş kargo yapsınlar sana.

Tel:0212 547 49 10
  • quote:

@antiyoba
    bilgi için sağol dostum, şimdi inandım işte

@carlito83
    ürünü bulması kolay ama sen istanbulda değilsin en iyisi evrenlimited ile görüş kargo yapsınlar sana.

Tel:0212 547 49 10

Abi ben istanbulda oturuyorum. yer neresi sen onu söyle
  • SGY bilgisayar kadıköy yazıcıoğlu pasajı 3. kat.vitrinde revoltecleri görürsünüz.benim aldığım fiyatın üstünde isterlerse pazarlık yapın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.