Merhaba arkadaşlar.Geçen gün telefon cebimdeydi üzerine yatmışım.Kalktığımda ışık sürekli yanıp sönüyordu,kısılıyordu biraz sonra bataryayı çıkardım daha bataryayı tellere deydiriyorum ışık kendi kendine yanıyo.Telefon bir kapandı birdahada açılmadı servise götürdüm birçok işlemden geçti ve baktılarki boardda çatlak bunu düzeltebilceklerini ama ileride en küçük şeyden sorun çıkaracağını söylediler ,50 Ytl karşında sağlam bir board takabileceklerini söylediler.Fiyatlardanda anlamıyorum sizce taktırayımmı.Telefonu alalı 2 hafta oluyo yeni telefon almaya sermayemde yok.Yardımlarınızı bekliyorum
geçmiş olsun öncelikle. board çatlatma ciddi bir hasardır aslında. board üzerinden yapılan bir tamiratla sorun giderilebilir. fakat elektronik üzerine bilgisi olan arkadaşlar daha iyi bilirlerki, board üzerindeki veri yolları sadece görünen kısımdan değil kart içerisindende geçer. burayada yapım aşamasında müdahale edilir. yani sonradan yapılanlar çok sağlıklı bir işlem olmaz. bence yapılacak iyi bir araştırma ile yeni ve sorunsuz IMEI ye sahip olan bir board almak :) zira board değişimlerinen sonra telefon kayıt dışı kalabiliyor. bunu KVK bile yapabiliyor.
Ya board o kadar hassas mı?Ben telefonumu çok sayıda yere düşürdüm Allah a şükür hiçbirşey yok.Bundan sonra ben de çok dikkat edeceğim