Şimdi Ara

6600 mesaj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6600 da mesaj yollarken türkçe karakter kullanınca mesaj özel karakter içeriyor ve 2-3 parça halinde gönderilecek diyor, aynı zamanda türkçe karakterler gelen mesajlarda gözükmüyor.
    okuduğum topiclerde bu ingilizce yazarak çözülür deniyo... hala başka bi yol yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aondur -- 10 Eylül 2004, 11:28:44 >

• başka bi çözüm uğraş ve bütün "ı" ları i yap
  • ŞÖLE BİŞEY SÖYLİİM:
    benim telefonumda (6600 ) yazım dilini türkçe seçtim ve t9 u açtım, kelimeyi yazıyorum (her tuşa bikere basarak)

örneğin :"bakırköy" sonra bikere değiştir tuşuna basıyorum (*'a yani) "bakirkoy" oluyo hemen. hemen hemen bütün kelimeleri, yazdıktan sonra bikere *'a basınca türkçe karakterleri düzeltiyo, olmadı arada bi düzeltemezse ben hallediyorum ama çokfazla sorun olmuyo

millet bununeden bu kadar sorun yaptı, bi sürü topic açtı anlamıyorum?????

• herkeste varmı bu sorun yaw? bende 60 serisine geçmeyi düşünüyodum. şimdi almayımmı 3360?
  • aynı problem bendede var mesaj yazmak ölüm yazıyorsun 2 parçada gönderiyo doğal olarakda 4 köntör gidiyor
  • maalesef ööletürkce karakter yazmamaya dikkat edicez.baska yolu yok....
    Citizen ;pek sorun olmaz merak etme alısırsın
  • türkce karakterler böle arkadaslar t9 da bu iice art1yo dikkat edin bosyere fazla msj atmayin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel mesaj sorunu
    3 ay önce açıldı
    Özel mesaj sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • menü/ayarlar/telefon ayarları/yazma dili ne gelip english i seçiyorsunuz bu kadar.tabii şöçğü gimi harflari kullanamıyorsunuz malesef ama 1 msj halinde gidiyor sms.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.