Telefonun MMC kartında yüklediğim herşeyi elle topluyorum hepsi 8MB ediyor,ama toplamda kullanılıyor gözüken kısım 22MB.Dolayısıyla 24 mb boş yerim olması gerekirken sadece 10MB yeri kullanabiliyorum...Bu işin mantıklı bir açıklamasını yada karta format atmaktan başka bir çaresini bilen varmı arkadaşlar...?
Valla banada aynısı oluyordu karta format atınca düzeliyordu.
arkadaşım Recycled dosyasını sil. O geri dönüşüm kutusu. sildim zannettiğin dosyaları saklıyor ve kartta yer kaplıyor.
hayır yüklediğin birçok oyun hafızada yer kaplamıyormuş diye görünür ondandır
quote:
Orjinalden alıntı: C.Kunt
arkadaşım Recycled dosyasını sil. O geri dönüşüm kutusu. sildim zannettiğin dosyaları saklıyor ve kartta yer kaplıyor.
Fexplorer ile arattım o isimde bir klasör yada dosya ismi bulamadım dosyanın hangi klasörde olduğunu biliyormusun?
quote:
Orjinalden alıntı: DaRKNeSs_oF_FeaR
araçLar > kLasör seçenekLerinden gizLi dosyaLarı göster ve korumaLı işLetim sistemi dosyaLarını göster seçenekLerini tıkLayıp uyguLarsan Recycled i görebiLirsin koLay geLsin.
o windowsta oluyor s60 telefonlarda değil
Arkadaşlar Symbian 7.0 işletim sisteminden bahsediyoruz
beyler format atsanız bile 30 mb gözüküyodu bizim ark. telinde o 2 mb sanki yok gibi bise ... en cok 30 mb yapabildik biz
ben bi kere biçimlendirmeme rağmen gene program ve oyun yüklediğimde olması gerekenden fazla yer kapladı format çözüm değil ama belki versiyonla alakalıdır
quote:
Orjinalden alıntı: eCCo
beyler format atsanız bile 30 mb gözüküyodu bizim ark. telinde o 2 mb sanki yok gibi bise ... en cok 30 mb yapabildik biz
2 mb lık bir açık olsa sorun değil 14mb lık bir alan var şu an kullanamadığım...
içinde telefonla birlikte gelen hiçbir prog yok,zaten sürekli kullandığım 6-7 prog var onların dışında fotoğraflar,zil sesleri ve videolar var MMC de bunların hepsini topluyorum...toplam 6 mb...yanlış toplamışımdır deyip "ekstra/hafıza/hafıza bilgileri" seçeneği ile bakıyorum orada gözüken manzara şu : Ajanda=0 , Rehber=0 , Belgeler=0 , Mesajlar=452Kb , Görüntüler = 976Kb, Ses Dosyası= 4208Kb , Video Klipler = 521Kb , Uygulamalar =22 Kb...Bunların hepsini elle topladığınız zaman 6 Mb civarı birşey yapar ama aynı sekmede "Kullanılan Hafıza= 22MB!" haliye kalan boş hafıza 8Mb küsür gözüküyor...
o zaman bilemiyorum.ben olsam formatı basardım yedeğini aldıktan sonra.
İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...Format ı bastım miss gibi oldu
en güzeli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme