Arkadaşlar ben daha yeni aldım telefonu... Oyunlarda bana bir kaç oyun yüklemişler. Bu oyunlar arasında basketbol, tavla gibi oyunlar var. Ben bu oyunları açtığım vakit ekranın sol üst köşesinde, ekranın 1/3'ü kadar açıyor. Ben bu oyunu nasıl olurda tam ekran oynarım. Bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim.... Şimdiden teşekkürler....
sanırım o oyunlar 6600 icin değil.ekran çözünürlüğü daha düşük olan telefonlar için.aynı oyunların 6600 ekran çözünürlüğüne uyarlanmış olanlarını bulup yüklenemn gerekiyor
onu ayarlayamassin dostum! ooyunlar 6610 6100 gibi tel.lere ait
arkadaşım o oyunları silmeni tavsiye ederim ben sana.tabii o şekilde oynamak istemiyorsan.forumu araştırırsan öyle birsürüde adres 6600 için oyun çekebileceğin.ben sanawww.the7650.com u söyleyebilirim mesela yadahttp://www.izmirdizayn.com/mobile/portal adresindende bulabilirsin.saygılar
google bir nimet ve ayrıca KAZAA ++ varsa elinde birsürü 6600 oyunu temin edebilirsin .sis formatında olan bu oyunlar 6600 da tam ekran ve eğlenceli sana tavsiyem free 6600 games şeklinde aratman ve kazaa da ise *.sis diye aratırsan bir sürü .sis dosyası seni bekliyor saygılar
+1 infinite.google bu senenin en iyi markası seçilmiş yada en iyi çıkış yapan markada olabilir.bütün arama motorlarının toplamı desem yalan olmaz heralde
Bilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar....
bişey değil yanlız önemli bir not diyeyim her programı telefona atma bazen içinden acaip program çıkıp telefonun içine edebiliyor allah korusun telefon göçebilir o yüzden .sis formatında programları bilgisayarda görüntüleyen programlarla aktarma yapmaya çalış
HOCAM BU PROGRAMLARDAN BIRININ LINKINI WERIR MISIN? YADA SENDE WARSA MAILIME ATABILIR MISIN??
SIMDIDEN SAOL INFINITE
Oyunları buradan bulamazsın uzantısını googleden ara , mesela s60 v3 oyunları gibi (java versiyonu)
10 yıllık hort olmasına 2 sene kalmış :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme