Yeni duyduğum habere göre(doğruluk derecesini bilmiyorum) Yüklenen bir programla radyo dinlene biliyormuş(GPRS ile değil) obölgedeki radyolar dinlenebiliyormuş.Böyle birşeyden haberi olan ve programı bilen yazarsa herkes faydalansın.
haberi nereden aldın peki?
quote:
Orjinalden alıntı: Doruk HOŞVER
Programı yükleyince gizli radyo alıcı mekanizması devreye mi giriyomuş?
arkadaşlar radyo donanımsal bir şeydir yani gerekli donanımı olmadan yazılımla radyo gibi bir özellik hiçbir telefona kazandırılamaz. 6600 da radyo donanımı bulunmadığından bu sadece hayaldir. tıpkı yazılımla telefonu şarj etmek veya pil olmadan yazılımla pilsiz kullanmak kadar hayaldir.
lütfen arkadaşlar
Şimdi bunun donanımsal bir iş olduğunu bende biliyorum aklıma içine çipmi ekliyorlar diye geldi ama bilgisayarcı arkadaştan aldım bu haberi sadece yazılımlaymış dedi bende çıksında görelim dedim.olay bundan ibaret.
olmaz o zaman bütün telefonlara ondan takalım olsun hepsi radyolu radyolu telefon üretmeye ne gerek var...
NAKKA haklı
donanımsal bir eksiklik yazılımla giderilemez!
radyolu kulaklık var piyasada telefona takıyorsun gucu telefondan alıyor ve radyo olmayan telefonlarda kullanılabiliyor telefon olmasada icidneki ufak pilden calısıyor
ama sakın yanlıs anlamayın radyolu kulaklık benim bahsettigim
peki bu radyolu kulaklığı nerden bulabiliriz
ıvır zıvır satan her yerlerde bulabilirsin ozellikle soyle oyuncakcı ev urunleri cd falan satan yerler vardır iste ıvır zıvır oyle yerlerde
isteyen varsa satim
quote:
Orjinalden alıntı: Ege_xx
Yeni duyduğum habere göre(doğruluk derecesini bilmiyorum) Yüklenen bir programla radyo dinlene biliyormuş(GPRS ile değil) obölgedeki radyolar dinlenebiliyormuş.Böyle birşeyden haberi olan ve programı bilen yazarsa herkes faydalansın.
Abii bunuda ilk defa duydum yaw...
bu imkansız bişeydir radyo donanımla ilgilidir öyle direk hemenbi programla olucak iş diildir ne yazıkki öle olsa hepimizin bilgisayarında ne tv cartı bulunurdu ne bişe bi program yüklerdik radyo izlerdik tv izlerdik
quote:
Orjinalden alıntı: Engineer2003
ıvır zıvır satan her yerlerde bulabilirsin ozellikle soyle oyuncakcı ev urunleri cd falan satan yerler vardır iste ıvır zıvır oyle yerlerde
isteyen varsa satim
ya abi senin dediğin gerçekten dogrumu?radyo istasyonunu kulaklıktan mı seçiyoruz yoksa telin ekranında gözüküyo mu?bide bu kulaklığın orjinali nokia bayilerinde satılıyo mu?eğer bu kulaklığı alabileceğimiz kadıköy civarıda biyer var mı yani nerde satıldığını söyle açık anlat biraz yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme