Şimdi Ara

6600 Rehber yedekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6600 kullanıyorum. pkbtrans adlı bir program ile rehberin yedeğini alıp dosyayı bilgisayarıma aktarmıştım. Programın ismini yanlış yazmış olabilirim.

Telefonumda Galeriye girip resimleri tıkladığımda Galeri bu özelliği desteklemiyor mesajı geliyordu. İki gün önce mesaj yazarken birini telefon rehberine kaydederken ismini yazmam gerektiğinde harfler çıkacağına rakamlar çıkmaya başladı. Son yüklediğim programların tamamını silmeme rağmen çare olmadı. Bir düşünün telefonun hiç bir yerinde harf çıkmıyor.

Neyse sonunda telefonu formatlamak zorunda kaldım. Rehber yedekleri var ama telefonda nereye koyacağımı bir türlü bulamadım. Programı kullanan arkadaşlardan rehber arşivinin nereye konacağını bilenlerden yardım bekliyorum.

Daha pratik rehber yedekleyebileceğim bir başka yöntem varmı? ( Outlook ile eşitleme ile telefon numaralarımın çoğu kaybolmuştu. Aynı kişiye ait bir kaç numarayı aktarıp bırakıyordu vazgeçtim. ) Bu program güzel ama şimdi geri yükleyecekken dosyanın bulunduğu klasörün yerini kaybettim.

Teşekkürler. Bu arada şu harflerin yerine rakam gelmesi ve Galerinin resimleri açamamasının nedeni hakkında bilgi olanlar varsa, bizide bilgilendirirlerse sevinirim. Yanlış birşey yaptıysak aynı hatayı yine yapmayalım.
    Saygılar.

Düzeltme : Resimler açılmaması "Galeri bu özelliği desteklemiyor" mesajı Opera browser nedeni ile imiş. Kaldırdım düzeldi. Ha tekrar yüklersem aynı şey olacakmı denemedim.

Düzeltmede Opera demişken 6600 için java destekli browser var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleman -- 16 Nisan 2005, 16:57:59 >

• sx1 ve 6600 da rehber hangi dizin altında ve adı ne bilen varsa sevinirim
  • yaw normal PC suite ile ben outlook ile değil de adres defteriyle yaptım hiç bi problem olmadı aynı şekilde de geri yükleyebildim.
    Orijinal programı warken niye böyle programlara yöneliyorsunuz ki..?
  • pc data suite ile nasıl yaptın detaylı anlatırmısın.
  • Pc Suite ile senkronizasyon tabından contacts seeçeneğini işaretleyeceksin. Bilgisayardaki Outlook express veya Microsoft Outlook adres defterinden (Bu seçimi rehber aktarımında ilk seferde soruyor)
    Telefon ve Outlook kayıtlarında xx değişiklik var ne yapayım diyor. Evet dersen diğerinde olmayan adresleri siliyor. Hayır dersen farklı kayıtları silmeden her iki rehberi eşitliyor. İptal düğmeside malum işlem yapmadan seknronizasyonu durduruyor.

Ama başta da belirttiğim gibi birden çok telefon ve bilgi içeren kayıtlardan bazılarını yok ediyor. Benim tercih etmeyişimin nedeni bu.

Rehber dosyaları c:\system\data\contacts.cdb dosyasında tutuluyor. Dosyayı oradan Seleq ile aldığımda kaydettiğim yere 0 byte'lık boş bir dosya oluşturuyor. Main closed mesajı veriyor. Anladığım kadarı ile dosyayı telefon sürekli kullanıyor. pbktrans (Contact transfer) programı ile alınan yedek dosyası nedir? nereye kaydedilir? bulabilmiş değilim.

Programı kullanan arkadaşlardan bilgi vermelerini rica ediyorum.. Saygılar.

• Merhabalar.
    Öncelikle contacts manager adlı bir program tavsiye ederim, rehberi pc ye bt ile yedekleme ve geri yükleme çocuk oyuncağı denebilir derecede. ( Maxicep.com dosyalar forumunda mevcuttur )

Browser olayına gelirsek ise de, netfront, doris , opera browser ları var, bir de netfront u denemeni tavsiye ederim dostum, onun dışında java bir browser yok diye biliyorum ( ciddi şekilde yazılmış )

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.