Şimdi Ara

6620

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia 6600 ın yeni modeli olan 6620yi çıkartmış. aralarındaki farkı bilen varmı?

• fm var birde mp3 çalar ben öyle duydum bakalım
  • Birde daha üstün hoparlöre sahipmiş....
  • onu bilmiyorummmmmmmmm
  • acaba fiyatı nasıl olur ve ne zaman buraya gelir
  • beyler bula ilgili link bilenniniz varsa yazın
  • beyler yok böyle bişey hiç bir sitede??
  • arkadaşlar ben yabancı bi sitede 6620'yi gördüm fakat özellikleri hakkında bi şey diyemicem ve linki de bulamıorum [gitar]
  • Výhodné pojištění
    Výhodné pojištění - Výhodné pojištění
    http://www.mobilmag.cz/read_clanek.php?id_cl=2734
  • ewet serhat galib mp3 ve fm radio özelliği var extra güzel olmuş bence
  • MP3 var da FM RADYO'nun olup olmadığı hakkında resmi bir kaynak bulamadım şu ana kadar (mobileburn dahil ARKADAŞIM) ..
  • ben fm var diye duymuştum doğru olabilir
  • 12 mb dahili hafıza Türkiye ye gelip gelmediğini bilen var mı ? Doğubankta felan gören olmuş mu ?
  • telefon türkiyeye gelmiyecek amerika pazarı için üretildi linki veriyorum ingilizcesi olmayanlar sadece terimleri okuyabilir ana sayfawww.mobileburn.com

• 6600 elimizdemi patladı yani şimdi o kadar para bayıldık?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by infinite</i>
    <br />telefon türkiyeye gelmiyecek amerika pazarı için üretildi linki veriyorum ingilizcesi olmayanlar sadece terimleri okuyabilir ana sayfawww.mobileburn.com
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

dostum hani nerede FM Radyo olduğu yazıyor? Sadece MP3'ten bahsediyor.

• yahu ne var sadece pop-port özellği var sanırım birde 12 mb hafıza MMC ile artırılabilir. Avrupa için üretilmiş fakat Türkiyeye satılamaycağı söyleniyor. PopPort ta kulaklı ve data alışverişi için kullanılan bir port bakınız 6600'a bir şarj birde dandik kulaklık girişi var 6620de pin sayısı 12-14 galiba... dolayıysla kulaklığa gelen ses çoook daha kaliteli olacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.