Şimdi Ara

6630 hafiza sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    simdi bana yilbasi hediyesi olarak 6630 geldi. telefonu 3-4 saattir kurcalıyorum fakat .hafıza kartı olayında bir sorun var. alet görmüyor gibi bişey.

şimdi ben ekstralardan hafıza bölümüne girince kartı görüyor hatta sukadarı dolu sukadarı boş şeklinde..
    aynı sekilde adapterle cardreaderıme takınca pc de goruyor. ama telefonda kameraya yaza galeriye fln girdigimde "hafiza kartına erişilemiyor. telefon hafızası kullanılacak" diyor.

ne yapmalıyım. ? telefon tabiki garantili degil. aklima bu dusuk voltaj olayı geldi ama rsmmc 0 a benziyor fakat belkide 7610unkini vermişlerdir telcide buna ?

yardımcı olursanız sevınırım , biraz fazla uzattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jermy -- 31 Aralık 2004, 11:39:55 >

• BEN BU FORUMU BOSA ACMADİM..

NORMAL RS-MMC CALISMIYOR. SANA ORJİNAL 64 MB VERMEMİSLER GALİBA. SADECE KENİD KARINI GORUYOR... NOKIA'NIN KEYFİNİ BEKLİYCEN Kİ! DV-RSMMC CIKARTSINLAR PİYASAYA. GENE KARTLAR ELDE PATLADI...

http://forum.donanimhaber.com/m_1507017/tm.htm
  • ama telefon görüyordu ilk basta. o forumunu okumustum. bu sorunun aynısı oldgunu sanmıyorum bence bu dv-rsmmc olayı degil. hem biraz sakin olabilirsin.
  • NOKIADAN NEFRET EDIYORUUMM

YASASIN SONY ERICSSON, YASASIN P910i
  • bendede olmusdu bi ara, karti tekrar cikartmak ve yeninden hot swop yerine yerlesdirmek gerekiyo ordan sonra teli kapat ve yeniden ac!

slm!

• ya arkadaslar butun sorunlari hallettim pil bile buldum falan ama bir sorunum var :D bitmiyolar malesef..
    simdi 6630um tepeden hafif bi darbe aldi. orda cizikimsi bişey var. cok belli olmuyo ama telefon yeni oldugu ıcın benım ıcımde kaldi kotu hissediyorum kendimi hatta ekranda cizildi o darbede ama jelatin oldugu icin alta gectigini sanmıyorm.. sonuc olarak bana bi 6630 kapagi lazım. telin alındıgı yere sordum yok bulmanızda cok zor olur dediler. ama bana söle super ucuk fiyatlarda bir 6630 kapagı bulacak insana gercekten minnettar olurum arkadaslar. lütfen bildiginiz, yada bulabiliecegimiz bi yer biliyorsanız yazın
  • ewt bulman biraz zor bak söyliyim yani __??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N70 mi E50 mi?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dahaa tel cıkmadı genelde nokia tel cıktıktan 1 ay sonra fln piyasaya suruo.... daha cok war birak ole kalsın cok sert darbe almadıysa...
  • cok sert darbe almadi ama ben yinede dayanamıyorum böle içim cız diyo nasi anlatiyim işte..
    aryorum bulabilirseniz cok sevinirm valla. en son care olarak yurtdısından bile getirtmeyi dusunebilirm cok pahali degilse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.