Şimdi Ara

6630 kasılıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6630 da ultra mp3 programını açınca baen müziklerdetakılma oluyo . sizce neden?

• kasılır o arada bir normaldir takma
  • ama her müziğin başında ortasında kasılıyo. ama şimdi power mp3 ü kurdum maşallah mükemel ses kalitesi creative gibi çıkarıyo.
  • LCGjukebox bu proların içinde en iyisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 10 Mayıs 2007; 10:09:13 >
  • arkadaşlar size bişey daha sorucam ben 6630 un orjinal kapağını nasıl bulurum???
  • İSTANBULDAYSAN DOĞUBANKTAN VEYA NOKIA SHOP MAĞAZALARINDAN BULABİLİRSİN AMA TUŞ TAKIMI VERMİYORLAR 6630 BENCE PİYASADAKİ EN İYİ TELEFONLARDAN BİRİ MODASI HALA GEÇMEDİ 220 HMZ İŞLEMCİ YÜRÜ BE 6630 KİM TUTAR SENİ
  • arkadaşlar ben bidaha soru sorucam. usb kablosundan aktarım hızı bayağı düşük. nedenini bulamadım.( usb çıkışlarım 2.0)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    19 yıl önce açıldı
    NOKIA N80 YARDIM EDERMİSİNİZ?
    18 yıl önce açıldı
    nokia 6630 imei atma programı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar biliyrum bıktınız ama örneğin tele hafıza kartına müzik dosyası attım içinde 8 tane şarkı var. dosyada gözküyo ama power mp3 bunların 2 sini gösteriyo. acaba neden ??? dosya formatı mp3
  • Artizmiymiş o. Telefon hafızası çok doludur ondan kaynaklanabiliyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.