Şimdi Ara

6630 video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu telefonun video düzenleyicisini kullanmayı bilen bir arkadaş tarif edbilirmi acaba
    video düzenleyici.video ekle.video seçiyorum.ekleme yapabiliyorum ama kaydet deyince telefon donuyor.daha sonra kendiliğinden açılıyor.kısacası video birleştirme yapamıyorum.
    sorun telefondamı.yoksa.benmi yapamadım.yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: zek_i

arkadaşlar bu telefonun video düzenleyicisini kullanmayı bilen bir arkadaş tarif edbilirmi acaba
    video düzenleyici.video ekle.video seçiyorum.ekleme yapabiliyorum ama kaydet deyince telefon donuyor.daha sonra kendiliğinden açılıyor.kısacası video birleştirme yapamıyorum.
    sorun telefondamı.yoksa.benmi yapamadım.yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekürler.

Yav benim kasıntı 3230 bile sorunsuz yapardı. Hiç dediğin şeyler olmuyordu. Telefonunda bir sorun olabilir. Garantiye bi göster istersen !!! Ama video yu yapamaması büyük bir eksiklik değil inan ki. Zati bi b**a benzemeyen çer çöp oluyo yaptıkların. Bence vakit kaybından başka bişii değil...

• kasıntısız çalışması lazım senin telefonda bi sorun olması lazım çok mu program yüklü veya hafıza kartım kaç mb???
    quote:

Orjinalden alıntı: zek_i

arkadaşlar bu telefonun video düzenleyicisini kullanmayı bilen bir arkadaş tarif edbilirmi acaba
  • zaten uzaklaştırılmışsın neyse sağlık olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.