Şimdi Ara

6630sim kilidi kıran varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• yok

• arkadaşım, bi başlık var 6630 cular için. hatta 1 değil 13 (bununla 14 etti) biraz bak bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: af_at_sum

arkadaşım, bi başlık var 6630 cular için. hatta 1 değil 13 (bununla 14 etti) biraz bak bence

ewt arkadaşim bende bu olaydan dolayi biraz sert çiktim........hergün topic açiyorlar bu konuyla ilgili..bide kimse bakmayınca topic e saçma şeyler yaziyorlar........

• söz ben kırılınca sana söylicem.....pm atacam sana
  • arkadaşlar öyle diyosunuz ama oralardada yazdık kimse tam anlamıyla bir cevap vermediki ve halada soran arkadaşlar var onlarda yanıt alamadı ben onların adına açtım eleştirmektense gerçekten bilen bir arkadaş yanıt verirse sevinirim.
  • arama yaw yok yok yapan dünyada yok zaten birgün yapılırsa anahaber bültenlerinin 1. haberi olarak açıklarlar..
    yani durum vahim, bende bekledim bekledim artık sıkıldım telefonun değeri düşe düşe 6600 a kadar düştü simlock kırılana kadar herhalde 250 ytl ye kadar düşer.. ben satıyom artık 3310 ile bile takas edecek duruma geldim telefonla alo diyemedim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygulama kilidi hakkında
    geçen yıl açıldı
    Baston kilit kullanan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende magdurlardanım hala telefon bekliyo
  • hehe bende mağdurlardanım hala kırılmadı uyuz oldum yaw...
  • tşk ederim arkadaşlar ama bir duyum alan olursa bilgi verirseniz sevinirim
  • evet hemen haber versin telefonu mp3 player ve vidyo oynatmaktan bıktım artık 1 saniye konusamadım daha
  • Werin ben telefonu kırıyım
  • ya simlock açanlar var garantili ama çok para istiyorlar 50 milyon verilmez bence...
  • açan yok ben 50 vereiym açan warsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.