Şimdi Ara

6670 alcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6670 alıcam izmir de ucuz biyer aradım bulamadım birde ozelliklerindede yardımcı olur musunuz cewaplar için sağlun

• nedıye bılrım kı hayırlı olsun güzel kullanıslı tel. ama ben 6111 tercıh edıyorum
  • hayırlı olsun nediyelim
  • dostum doğru bir kara verimişsin.. ben alalı 2 gün oldu ama mp3 , fotograf kalitesi çok güzel.. attı dizayn olarakta çok şık bir telefon tavsiye ederim...
  • 6670 ii seçim!!!umarım alırsın
  • 6670 guzel telefonda artık modası geçti başka modellere yönelsen daha iyi bence
  • modasımı geçti yapma be arkadaşım
    quote:

Orjinalden alıntı: MeMaTi_KV

6670 guzel telefonda artık modası geçti başka modellere yönelsen daha iyi bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hd 6670-gt 730 hangi daha ii
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmedimi yani 1 sene önce aldım 580 ytl ye gidip sat bakalım telefonu ne kadar değer biçiyolar o yine işin maddi tarafı... gelelim telefonun özellik kısmına telefonda hiç bi özellik yokki 6670 alacak olan adam gidip 6630 alsa daha iyi eder...
  • sen modayı ytl bazında mı incelersin??
    neyse ben memnunum yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaMaRqUe

sen modayı ytl bazında mı incelersin??
    neyse ben memnunum yav

ya arkadaşım yazdığımı iyi okursan maddi tarafı bi yana piyasada çıkan telefonları görmüyomusun 6670 in ne forsu kaldı ki bi cazibesi yok telefonun K750i, D600, W800i N90 gibi telefonlar çıkmış şimdilerde 6630 un bile bi cazibesi yok o telefonların yanında yani yanlış anlama bende 6670 kullanıyorum 2 gun sonra 1 sene olcak
  • arkadaşım nokia modellerinde alınacak en güzel telefonlardan birisi 6670 tir .. buna kimsenin şüphesi olmasın .. karizması yeter.... ayrıca 6630 kadar kaba ve büyük değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

arkadaşım nokia modellerinde alınacak en güzel telefonlardan birisi 6670 tir .. buna kimsenin şüphesi olmasın .. karizması yeter.... ayrıca 6630 kadar kaba ve büyük değil..

bu dediğin sadece dış görünüş olaraktır ben şahsen nokianın hiç bir telefonunun dış modelini beğenmiyorum
    6111 hiç alınmaz özellikle sürgülü nokialardan kaçının her alan şikayet ediyor
    Burada alan arkadaş bir karar almış bize artık bişey demek düşmez sadece buraya kerndini tatmin etmek için bi topic açmış.
    Bütçeniz az ise alınacak en güzel telefonlardan 2.cisi bu ama birincisi sonuna kadar 6630.

• 6670 iyide
    alabilirsen 6630
    al
    o daha güzel
    ama en iyisi 1600 ucuz
    telfon işte
  • 6670 alma bence 6630 al.6670 alırsan ileride keşke 6630 alsaydım dersin
  • DOSTUM SEN NEYİ BEĞENİYORSAN ONU AL... AMA VERDİĞİN KARAR DOĞRU 6670 GÜZEL TELEFON ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN .. GÜLE GÜLE KULLAN
  • 6670 güzel teleon. Ben 7610 kullanıyorum. 6670 alacaktım, bunun görünüşü hoşuma gitti. Eğer tam olarak karar vermediysen son kararını bence telefoncuda modellere bakarak ver.
  • 6670 İYİ HAYIRLI OLSUN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.