Şimdi Ara

6680 mi mpx220 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak mpx220 almayı düşünüyordum ancak daha sora 6680 i gördüm ve inceledim 6680 biraz daha cazip gibi geldi ama galiba 6680 de zil sesi olarak mp3 kullanılmıyor.
    Siz hangisini önerirsiniz????

• dostum nasıl mp3ler zil sesi yapılmıyo bal gibi yapılıyo.araştırmadan duyduklarımızla konuşmayalım lütfen
  • 6630
  • quote:

Orjinalden alıntı: MythicForces

İlk olarak mpx220 almayı düşünüyordum ancak daha sora 6680 i gördüm ve inceledim 6680 biraz daha cazip gibi geldi ama galiba 6680 de zil sesi olarak mp3 kullanılmıyor.

olurmu dostum ole sey zil sesi oluyo kesinlikle 6680 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: [BLuTo]

quote:

İlk olarak mpx220 almayı düşünüyordum ancak daha sora 6680 i gördüm ve inceledim 6680 biraz daha cazip gibi geldi ama galiba 6680 de zil sesi olarak mp3 kullanılmıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

quote:

ama hepsi buradada Zil Sesi:Polifonik, Monofonik yazıyor mp3 yazmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MythicForces

quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

quote:

ama hepsi buradada Zil Sesi:Polifonik, Monofonik yazıyor mp3 yazmıyor.

Alıntıları Göster
    ylnıs yazmıslar boyle bisy olabilirmi bırak mp3 ü aac waw formatındaki ses dosyalarını bile koyarsın bu kadar yeni bi tel bole bisey olamaz

RealPlayer Media Player
    Multimedya dosyalarını yükleme ve oynatma (video ve müzik)
    Uyumlu medya portallarından medya dosyalarını aktarma
    Yüklenen, aktarılan veya kaydedilen videoklipleri daha geniş ekranda görüntülemek için telefon üzerinde tam ekran video tekrar oynatımı
    Oynatılan formatlar (şifre çözümü): .3gp ve .mp4 dosya formatları, MPEG-4 video, H.263 video ve AMR audio, RealMedia (Real Video ve Real Audio), MP3, ve AAC

• quote:

Orijinalden alıntı: [BLuTo]

ylnıs yazmıslar boyle bisy olabilirmi bırak mp3 ü aac waw formatındaki ses dosyalarını bile koyarsın bu kadar yeni bi tel bole bisey olamaz

RealPlayer Media Player
    Multimedya dosyalarını yükleme ve oynatma (video ve müzik)
    Uyumlu medya portallarından medya dosyalarını aktarma
    Yüklenen, aktarılan veya kaydedilen videoklipleri daha geniş ekranda görüntülemek için telefon üzerinde tam ekran video tekrar oynatımı
    Oynatılan formatlar (şifre çözümü): .3gp ve .mp4 dosya formatları, MPEG-4 video, H.263 video ve AMR audio, RealMedia (Real Video ve Real Audio), MP3, ve AAC

Alıntıları Göster
    tek telefon kullanıosan,güzel foto çeksin istiosan 6680 al çünkü mpxin foto kalitesi iyi değilmiş;
    ama symbian beni kesmez fotograf aman aman önemli değil,düğün fotoğrafı mı çekicem, ben bilgisayar gibi telefon istiyorum dersen benim fikrim mpx alabilirsin
    naçizane fikrim bu
    benim aklım o tel.de kalmıştı,en azından 2.tel olarak almayı istiyorum.
    kolay gelsin
    (6680i arkadaştan biliyorum ama mpx220 kullanmışlığım yok.ama yine de mpx derdim ben )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_Asli -- 15 Nisan 2006; 19:11:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    N97 mi iPhone mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Asli

tek telefon kullanıosan,güzel foto çeksin istiosan 6680 al çünkü mpxin foto kalitesi iyi değilmiş;
    ama symbian beni kesmez fotograf aman aman önemli değil,düğün fotoğrafı mı çekicem, ben bilgisayar gibi telefon istiyorum dersen benim fikrim mpx alabilirsin
    naçizane fikrim bu
    benim aklım o tel.de kalmıştı,en azından 2.tel olarak almayı istiyorum.
    kolay gelsin
    (6680i arkadaştan biliyorum ama mpx220 kullanmışlığım yok.ama yine de mpx derdim ben )

Alıntıları Göster
    mpx220nin n resim kalitesi n video kalitesi iyi
    imzamda n70 video ve resim örnekleri kısmna bakarsan mpx220 ile çktiğim resim ve video örneğine ulaşırsın...
    +tu takımı falan 6-7 ay sonra grileşiyo
    foto çekme ve açıp kapama düğmesi siyah oluyo resmen
    kesinlikle tawsiye etmiyorum 8 ay kullandım

• quote:

Orijinalden alıntı: tritone

mpx220nin n resim kalitesi n video kalitesi iyi
    imzamda n70 video ve resim örnekleri kısmna bakarsan mpx220 ile çktiğim resim ve video örneğine ulaşırsın...
    +tu takımı falan 6-7 ay sonra grileşiyo
    foto çekme ve açıp kapama düğmesi siyah oluyo resmen
    kesinlikle tawsiye etmiyorum 8 ay kullandım

Alıntıları Göster
    cidden mpx i beğenmediğinden mi yoksa 6680 in daha iyi olduğundan mı bu mesajı yazdın arkadaşım,
    benim için foto,video önemli değil,ve telefonu temiz kullanırım yine de mpx alma der misin, dersen neden ?
    teşekkürler

• quote:

cidden mpx i beğenmediğinden mi yoksa 6680 in daha iyi olduğundan mı bu mesajı yazdın arkadaşım,
    benim için foto,video önemli değil,ve telefonu temiz kullanırım yine de mpx alma der misin, dersen neden ?
    teşekkürler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dr_Asli

teşekkürler

cidden beğenmediğimden, foto ve video çekmiceksen mpx200 <133mhz> al paran cebinde kalsın <mpx220 220mhz>
    gerçekten güzel bi windowslu telefon 440mhz işlemcili benq'nun p50si var zaten, parasını sonuna kadar değdğini düşünüyorum, i750 samsung da yolda tuştakımı istemeyenler için ideal ve p50 ve i750de wi-fi var...
    aradan 1 sene geçti hatırladıklarım bu tuş takımı hikayesi ve ekranının ufacık oluşu daha çok şikayetim vardı ama unuttum...
    foto ve video gerçekten inanılmaz kötü
    6680 hakkında bi şi diyemem çünkü hiç kullanmadım hiç de incelemedim
    bende n70 var

• quote:

teşekkürler

Alıntıları Göster
    quote:

teşekkürler

Ben al derim mesela arkadasim Mpx220 bana gore 6680 den isletim sistemi, hiz, ekran, ses kalitesi olarak daha iyi bir tel cunku.. ayrica daha da ucuz.. 6680 in yapip Mpx220 nin yapamadigi pek bir sey yok.. Foto, video onemli degilse kesinlikle Mpx220 dogru tercihtir.. illa nokia diyorsan da N70 ten baskasini dusunme derim.. Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

teşekkürler

Ben al derim mesela arkadasim Mpx220 bana gore 6680 den isletim sistemi, hiz, ekran, ses kalitesi olarak daha iyi bir tel cunku.. ayrica daha da ucuz.. 6680 in yapip Mpx220 nin yapamadigi pek bir sey yok.. Foto, video onemli degilse kesinlikle Mpx220 dogru tercihtir.. illa nokia diyorsan da N70 ten baskasini dusunme derim.. Kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    mrk edenlere mpx220 foto ve video örnekleri;

http://rapid-share.de/files/16628988/kiyas2.rar.html

• quote:

quote:

teşekkürler

cidden beğenmediğimden, foto ve video çekmiceksen mpx200 <133mhz> al paran cebinde kalsın <mpx220 220mhz>
    gerçekten güzel bi windowslu telefon 440mhz işlemcili benq'nun p50si var zaten, parasını sonuna kadar değdğini düşünüyorum, i750 samsung da yolda tuştakımı istemeyenler için ideal ve p50 ve i750de wi-fi var...
    aradan 1 sene geçti hatırladıklarım bu tuş takımı hikayesi ve ekranının ufacık oluşu daha çok şikayetim vardı ama unuttum...
    bende n70 var

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

quote:

teşekkürler

bende n70 var

Arkadas belki soylediklerinde hakli ama ben yine de Mpx220 den sasma derim.. zaten piyasada kapakli, guzel ve isletim sistemli baska tel de yok su anda.. 6680 ise artik 6600 in yerini almis durumda.. herkeste var yani..

• quote:

quote:

teşekkürler

Alıntıları Göster
    bence satışı servisi ve yedek parçasınıda düşün. ucuzsada muhakkak bi nedeni vardır unutma. ben ikisinide önermiyorum direk olarak sana 6630 al diyorum. inan bana o altındaki tyuvarlşak kısım kullandıkça kötü bi görüntü olmaktan çıkıcak ve rahatsız etmicek seni

• quote:

quote:

teşekkürler

Alıntıları Göster
    mpx 200 ün daha iyi olduğunu çok kişiden duymuştum,sıfırı var mı ?
    zaten 400mhz lik aletler pahalıdır onlar 2. telefon için bana fazla gelir,elimde w800m var çünkü açgözlülük olur.
    6630 u almıyım ben, o kadar (kusura bakmayın zevk meselesi) tipsiz bi telefonu elimde taşımak istemem.Beğenenler kullansın elbet güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_Asli -- 15 Nisan 2006; 19:46:46 >

• quote:

zaten 400mhz lik aletler pahalıdır onlar 2. telefon için bana fazla gelir,elimde w800m var çünkü açgözlülük olur.
    6630 u almıyım ben, o kadar (kusura bakmayın zevk meselesi) tipsiz bi telefonu elimde taşımak istemem.Beğenenler kullansın elbet güzeldir.

Alıntıları Göster
    quote:

sıfırı yok
    ama alırsan gittigidiyordan al, 3 gün süren var
    bi aksaklık olursa geri gönderirsin
    ben ordan mpx200ümü satmıştım
    mpx220den önce de mpx200 vardı bende
    mpx200de de pil az gider
    bluetooth yoktur
    2003 yüklrsen irdası adam gibi çalışmaz
    ama 2. tel alsammpx220 yerine mpx200 alırım
    tecrübe ile sabittir 2sini de kullandım

• quote:

quote:

sıfırı yok
    ama alırsan gittigidiyordan al, 3 gün süren var
    bi aksaklık olursa geri gönderirsin
    ben ordan mpx200ümü satmıştım
    mpx220den önce de mpx200 vardı bende
    mpx200de de pil az gider
    bluetooth yoktur
    2003 yüklrsen irdası adam gibi çalışmaz
    ama 2. tel alsammpx220 yerine mpx200 alırım
    tecrübe ile sabittir 2sini de kullandım

Alıntıları Göster
    zevk tabiki. yedek parça olayını içerik olayını v.b. gibi şeyleri düşünüp kararınızı ona göre verin derim. ama galiba mpx i kafaya takmışsınız. bence alın inşallah pişman olmazsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: Karahanli61

zevk tabiki. yedek parça olayını içerik olayını v.b. gibi şeyleri düşünüp kararınızı ona göre verin derim. ama galiba mpx i kafaya takmışsınız. bence alın inşallah pişman olmazsınız..

Alıntıları Göster
    @LAZUSAGI_61
    mpx windows tabanlı ve bende böyle bir telefonumun olmasını istiyorum yoksa zaten kaşınmam mis gibi telefonum var elimde ,sağolasın tavsiyen için.
    @burakk76 inş. çok olmuyorumdur :) son bişey mpx200 ün 2.el piyasası nedir sen kaça satmıştın ya da ,2.el alsam prob. olurmu diye çekiniyorum da açıkçası ondan soruyorum son olarak ve teşekkür ediyorum

• quote:

@LAZUSAGI_61
    mpx windows tabanlı ve bende böyle bir telefonumun olmasını istiyorum yoksa zaten kaşınmam mis gibi telefonum var elimde ,sağolasın tavsiyen için.
    @burakk76 inş. çok olmuyorumdur :) son bişey mpx200 ün 2.el piyasası nedir sen kaça satmıştın ya da ,2.el alsam prob. olurmu diye çekiniyorum da açıkçası ondan soruyorum son olarak ve teşekkür ediyorum

Alıntıları Göster
    estağfullah
    yanında kartsız garantili mpx200ü 200 ile 220 arasında bulabilirsin
    gittigidiyordan alırsan 3 gün deneme süren olur, mağzada bulursan alma o yüzden
    bi şi olursa geri yollarsın
    içine 2003ü de yüklersin
    tertemiz bi tlefonun olur
    sen tel sesi nası, donanım durumu nası, tuşlar n alemde, kart tkıp veri atıp kullanabilio musun, ona bak
    işletim sistemini falan çok kolay evinde de yüklüosun
    "mpx.gen.tr" vardı halağ açıksa oraya girip aradığın herşeyi bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 15 Nisan 2006; 20:13:27 >

• quote:

estağfullah
    yanında kartsız garantili mpx200ü 200 ile 220 arasında bulabilirsin
    gittigidiyordan alırsan 3 gün deneme süren olur, mağzada bulursan alma o yüzden
    bi şi olursa geri yollarsın
    içine 2003ü de yüklersin
    tertemiz bi tlefonun olur
    sen tel sesi nası, donanım durumu nası, tuşlar n alemde, kart tkıp veri atıp kullanabilio musun, ona bak
    işletim sistemini falan çok kolay evinde de yüklüosun
    "mpx.gen.tr" vardı halağ açıksa oraya girip aradığın herşeyi bulabilirsin

Alıntıları Göster
    Ayrıca abim de mpx200 kullanıyor ses kalitesi bir mp3 playerla aynı kalitede yani spr mpx220 de eminim öledir. ztn ben yedek parça vs yuzuunden nokiayla kıyasladım. ayrıca goruntu bakımından mpx220 o kdr gzl diil ancak özellik bakımdan daa ii. ayrıca mpx için oyun vs hakkında da bilgi verirmisiniz??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.