Şimdi Ara

6681 veya V3i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben yaklaşık 2 haftadır bir telefon almayı planlıyorum, baya bir araştırma yaptım telefonlar hakkında. Tam v3i yi gördüm tamam telefon budur dedim onu alcaktım ki, bugün bir fikir değişikliği yaptım birde 6681 e bakayim dedim. Çünkü Motorola V3i her bakımından kusursuz fakat, menü içi falan gibi detayları Nokia ya kıyasla fazla tutulmuyor. Şahsen Nokia nın menü tarzı nı fakatta V3i nin tasarımını beğenen biriyim. 6681 de de aslında tasarım iyi. Ondan bir de ona bakayim dedim birden kapıldım. Sizce Hangisini önerirsiniz bana? 6681 almaktaki asıl niyetim Motorolaların menüsünden sonra olarakta program yükleme de sorun çıkarabilirmi diye düşünyorum mesela MSN programı içine atılabiliyormu falan ... önerilerinzi bekliyorum
    Şimdiden çok teşekkürler

• walla çok ayrı teller ikiside motorola v3i karizma teldir çok fazla özellik arama 6681 hakkında bişi diyemiyecem
  • Bence 6681
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Bence 6681
    İşte dediğim gibi v3i nin karizmasına 6681 in menüsünden tut özelliklerine kapılıyorum... Motorolanın menüsü Nokia'ya göre cok dandik gelio
  • quote:

Orijinalden alıntı: lorenzi2

İşte dediğim gibi v3i nin karizmasına 6681 in menüsünden tut özelliklerine kapılıyorum... Motorolanın menüsü Nokia'ya göre cok dandik gelio

Alıntıları Göster
    karizmasını olsun yeter fazla özellik aramıyorum dersen v3i al derim. ama senin için özellik ön plandaysa tabikide 6681 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: össer

karizmasını olsun yeter fazla özellik aramıyorum dersen v3i al derim. ama senin için özellik ön plandaysa tabikide 6681 al

Alıntıları Göster
    n70 hem karizmatik hemde özellikli... olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufyusufyusuf

n70 hem karizmatik hemde özellikli... olabilir.

Alıntıları Göster
    v3i al daha güzel kibar telefon özellikleride iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    6230i
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LooK

v3i al daha güzel kibar telefon özellikleride iyi

Alıntıları Göster
    6681 bana gore daha ozellikle her istedigini yaparsın yani mini bir pc diyebiliriz ama v3 sadece alo demek icin kullanılıcak bi telefon benim kendi yorumum bu arkadaslar ne dusunur bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: klebinho

6681 bana gore daha ozellikle her istedigini yaparsın yani mini bir pc diyebiliriz ama v3 sadece alo demek icin kullanılıcak bi telefon benim kendi yorumum bu arkadaslar ne dusunur bilmem

Alıntıları Göster
    6681 derim dostum nokiadan şaşma

bide benim bi sorum var 3250 mi yoksa 6280 mi çok kararsızım valla??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simply_freedom -- 18 Mayıs 2006; 23:21:08 >
  • 6681 özellik
    v3i carisma Bence Carisma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: casanovaking23

6681 özellik
    v3i carisma Bence Carisma...
    "6681'i masaya koy, paranın sende oldugu anlaşılsın" diye bir fikir beyan etmişti arkadaşım
    pek kabul etmiyorum bu görşü gerçi .... nerden geldi aklıma bilmiyorum ... belkide 6681 in .. yada büyük telefonların böyle bi karizması vardır..

• quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

"6681'i masaya koy, paranın sende oldugu anlaşılsın" diye bir fikir beyan etmişti arkadaşım
    pek kabul etmiyorum bu görşü gerçi .... nerden geldi aklıma bilmiyorum ... belkide 6681 in .. yada büyük telefonların böyle bi karizması vardır..

Alıntıları Göster
    aslında v3i nindee bir cok özeliği war. zaten video çekme 1.3 megapixel camera bide bluetooth yeter bana... mp3 ü de var bide üstelik fakat tek korkum iç dizaynının nokia gibi iyi çıkmaması

• quote:

Orijinalden alıntı: lorenzi2

aslında v3i nindee bir cok özeliği war. zaten video çekme 1.3 megapixel camera bide bluetooth yeter bana... mp3 ü de var bide üstelik fakat tek korkum iç dizaynının nokia gibi iyi çıkmaması

Alıntıları Göster
    program için falan tabiki 6681.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayhayirli

program için falan tabiki 6681.

Alıntıları Göster
    hiç şüphesiz 6681
  • Karizması yeter;v3i derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907

Karizması yeter;v3i derim..
    V3 kullandım ne kadar karizma dersen de yavaşlığı beni yedi bitirdi. satar satmaz gidip 6680 aldim, ve şu an n70 de dahil hiç bir telefon artık ilgimi çekmiyor, çok yeterli telefon anlayacağınız. bu arada takıla takıla izlenen mp4 leri televizyon izler gibi izliyorum. bi sürü de program çalıştırıyor. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pal

V3 kullandım ne kadar karizma dersen de yavaşlığı beni yedi bitirdi. satar satmaz gidip 6680 aldim, ve şu an n70 de dahil hiç bir telefon artık ilgimi çekmiyor, çok yeterli telefon anlayacağınız. bu arada takıla takıla izlenen mp4 leri televizyon izler gibi izliyorum. bi sürü de program çalıştırıyor. tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Bence 6681 ile camera AYNI 1.3 mg piksell telefon hfz aynı 12 mb ...hfz kartı var 2SİNİDE ama V3i daha iyi çünkü incecik ve çok iyi bence MOTOROLA V3İ MP3 DİNLE GÖR 24 KANAL SES NET VE KUSURSUZ NOKİA DA SES V3İ GÖRE ÇOK AZ ÇIKIYOR..KULAKLIKDA BİLE...

• carismaa v3i
  • quote:

Orijinalden alıntı: casanovaking23

carismaa v3i
    hmm arkadaşlar saolun öncelikle, v3i ye msn e girmek için program yüklenebiliosa vakit kaybetmem gidip alırım. 6680 e falanda tamamen multimedya ihticycımı karsılar. bakıorm fiyatlara 6680 nerdeyse daha ucuz yada cok yakın fiyatlar...galiba 6680 yada 81 alcam bu gidişle hazır almışken iisini aliim baride bidaha değiştirme olayı olmasın bu telefonu.
  • 6681 bi ara fiyatı iice dustu ama sıteden kaldırıldı sımdı yok sıtede
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.