Bildirim
66K' dan 35K' ya çekmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
45 mat yaparsan banko 15 geo 23er fkb
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Block
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi 45 net matematikli adam 35k da kalır mı yav iyice delirdiniz
sınav kolay olcak bence çekmek zor olcak sınavdan sonra uplayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alim56 -- 14 Haziran 2016; 1:09:42 >
Olacak okey de o kadar da kolay olmaz
23 er fkbyi geçen sene 10-15 k arası yapmadı
ahahah arkadaşım 27 fizik 28 kimya ve 25 biyo yaptı 12 k
Ben neyin ne olduğunu biliyorum sen kasma kendini
ne olduğunu biliyorsunda gecen senenin sınavında en kolay fizik kimya değil miydi sen yapamadıysan biz nabalım
klavyede söker delikanlılığınız ramazan ramazan adamı günaha sokma ben dediğimin sonuna kadar arkasındayım gecen sene fkb kolaydı
Birebir aynı şeyleri hedefliyoruz hocam. Benim de YGS 1 66K. Hedefim en kötü MF4 30 binde olmak.Netlerim 35-45 arası genelde 40-42 civarı ama sınavına göre düşebiliyor. Geometri 22-27 arası sınavına göre değişiyor ama ortalama 24-25 diyebiliriz ideal bir sınavda. Fizik 20-25 arası, kimya-biyoloji 15-20 arası bunları +20 yapmak mattan sonraki haftaya kaldı konuları biliyorum tekrar lazım, bir de mat-geo-fiziğe yoğunlaştım.Kolay olmayan bir sınavda 40-23-23-20-20 şeklinde yapsam 20-25k civarına inebileceğimi düşünüyorum obp biraz da ileri atarsa. Gerçi 15-20k olsa da 30k olsa da tercih listem değişmeyecek 30 binden çıkmamam lazım sadece. -
Bu netlerle tahminimce 20k'dan daha iyi yaparsın dostum. Kendini çok küçük görüyorsun bence. -
bu netlere 18-20k olur kardeşim korkma
Kardeşim bende denemelerde okul denemelerinde ama evdekilerde değil. Mat 35-40 Geo 15-20 Fizik-Kimya 18-19 Biyo Şansa ne yaparsam şeklinde oluyo bakalım ne yapıcaz allah yolumuzu açık etsin -
benimkide seninkine yakın bi baksana
ygs mf1 2k ya girdim
lys mat 49 geo full
1kya çekebilirmiyim odaklanamıyorum ya off napıcam ben
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X