Şimdi Ara

671 TL Cooler Master MasterBox MB501L 600W Carbon Dizayn Ön Panel 1x120mm Fanlı Pencereli MidTower

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 671 TL Cooler Master MasterBox MB501L 600W Carbon Dizayn Ön Panel 1x120mm Fanlı Pencereli MidTower
    www.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER MASTERBOX MB501L 600W CARBON DİZAYN 1x120mm LED FAN MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-mb501l-600w-carbon-dizayn-1x120mm-led-fan-midt-atx-kasa.html

Resmi web sitesi:https://www.coolermaster.com/catalog/cases/mid-tower/masterbox-mb501l/

• Power supplyı kaliteli midir bunun acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen kasım ayında almıştım aynı ürünü aynı siteden. İçinde cooler master elite V3 600w PSU var. Yanılmıyorsam 560w-580w gibi bir güç verebiliyordu.
    Düzenleme: Bu üründe 1x fan yazılmış ancak benim aldığımda önde 3 tane kırmızı ledli, arkada 1 tane ledsiz fan vardı. Fanlarda olduğu gibi psu tarafında bir değişikliğe gidildi mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melez_Prens -- 17 Haziran 2020; 17:34:37 >
  • Funello F kullanıcısına yanıt
    80+ değil diye hatırlıyorum.
    Araştırıp ona göre alın derim.
  • psu cover yok ve önden hava alması için yanlardaki delikler bırakılmış sadece,malum yaz aylarındayız geri kalan senaryoyuda tamamlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

psu cover yok ve önden hava alması için yanlardaki delikler bırakılmış sadece,malum yaz aylarındayız geri kalan senaryoyuda tamamlarsınız
    Mangal için ideal
  • Reddit bu elite için problemli yazılarıyla dolu. Hava sirkülasyonu da arkadaşların vurguladığı gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psu yok birde 3 tane fanı yok mb511 den o da 1000 tl felan değmez bu fiyata bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kasayı tavsiye etmiyorum
  • www.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 600W 3x120mm LED FANLI MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-mb511-mesh-on-panel-600w-3x120mm-led-fanli-midt-atx-kasa.html

Üstteki daha iyi bir seçenek gibi 3 led + 1 siyah fan , mesh ön panel ve psu cover var aynı psu ya sahip fakat 113tl daha pahalı

• Bununda online satışı yokmuş hocam. Mağazadan almak lazım.

• say me kullanıcısına yanıt
    Bu kasayı Vatan'dan PSU'suz 620 TL'ye aldım 5 ay önce. Öndeki 3 fandan biri arızalı çıktı. Diğerleri sorunsuz RGB verirken ortadaki mavi rengi veremiyordu.
    Vatan ile uğraşmak istemediğim için direk Hollanda merkeze yazdım aldıktan bir kaç gün sonra. Ücretsiz fan değişimi yapacaklarını ve hemen kargoya fanı verip yollayacaklarını söylediler. Tabi araya virüs muhabbeti felan girince bende unuttum ve üzerinden 4-5 ay geçti.
    Geçen aklıma geldi ve tekrar yazdım. Kargo yolda kaybolmuş, tekrar yollayacağız dediler. Ertesi gün bu sefer fan elimizde kalmamış, Türkiye merkezimize ileteceğiz dediler.
    Yine birkaç gün sonra mail atıp o merkezde de ne hikmetse hala satışta olan ürünün parçası kalmadığını söyleyip beni Vatan'a yönlendirdiler.
    Vatan'a gittim durumu anlattım. Kasa ile fan tek parça olduğu için koskoca kasayı götürmemi istediler.
    İçerisinde sistem olan kasayı götüremem. Götürsem de kimbilir kaç hafta orada kalacak, bilgisayar ihtiyacım var yine olmaz.
    Haliyle şu an için askıya aldım ama hala 2.5 sene garantisi var. Söz konusu Logitech gibi bir marka olsa, adamlar o ürün ellerinde olmasa bile üst modelini yollayıp müşteriyi mağdur etmemeye çalışıyorlar. Bunlar ise ellerinde olan parçaya yok diyorlar. Sonuç olarak bir daha kolay kolay Cooler Master ürünü almam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.