Arkadaşlar 6720 clasic düşünüyordumki; 6260 slide ve 5630 Expresmüzik yakında piyasada olacak gibi..bazı net mağazalarda satıldığını gördüm..Camera-karizma-şarj-görüşme ses kalitesi benim için ön sıralardaki beklentilerimdir.. nette incelemelerim sonucu: 6720 c camera güzele benziyo, görüşme ses kalitesinde gürültü engelleyi varmış ve tam dolu şarjla 8 saat görüşme yapılabiliyormuş (20 gün bekleme süresi varmış).. 6260 slide de ekran pikseli yüksek 320*480 çok iyi olmuş o da beni al diye bağırıyo, işletim sistemi S40 düşündürüyo?.. 5630 Expres müzik malzeme kip ve sağlam ve ince, biraz karizmdan yoksun, kamera ehh idare eder 5800 dan güzele benziyo(5800 kullandım berbat ötesi kamera), bu arada 5630 hafif ve wifi var ama bu üçlemin arasından birini almayı düşünüyorum ama hangisini alsam acaba? bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.. hepinize şimdiden teşekkür ederim..TOKAT dan selamlar.....
5630 guzel dostum...
bence de 5630u tercih etmelisin
teşekkürler arkadaşlar...Hayırlısı bakalım.. şuanda tercih sıralamamda 5630 birinci, 6720 ikinci, 6260 üçüncü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme