Arkadaşlar karta voltaj vererek(gpu ya)435/900 hızlarına kadar çıkarttım.Ancak gpuyu 440,ramleri 850 mhz yaptığım zaman 3dmark 2003 ü artifactsiz geçiyor.440/900 yaptıım zaman ise artifact vermiyor ama testte kilitleniyor.Isınma sorunuda yok,gpuyu 400 e indirip ramleri 920 ye kadar çıkartabiliyorum.Benim kart agp.Acaba diyorum tek güç fişi olduğu için yetmiyormu?Agp+Molex maks. kaç watt sağlıyabiliyor?Agp nin maksimum 45Watt sağladığını okumuştum,acaba molexlerdede böle bir limit vardamı onun için bazı kartlar çift molexi oluyor?Eğer böyle ise bu kartın üzerine ekstra molex takabilirmiyiz?(Kart 6800 U pcb sini kullanıyor sanırım)
YUKSTI
up up up up up
410 mhz i stabil olarak geçemiceksin ne yazık ki geçsende görüntüde zamanla şimşek efekti vs olucaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: Timeguard
410 mhz i stabil olarak geçemiceksin ne yazık ki geçsende görüntüde zamanla şimşek efekti vs olucaktır.
Yurt dışında 600 mhz e nasıl çıkardılar?Ayrıca 435 Mhz de günlerdir test yapıyorum hiçbir sorun olmuyor?
Yurt dışını,testleri unut.Onlar bir kriter olamaz. Pipe sayısı falan artıp güzel de overclock olsalar hiç o fiyata satarlar mıydı.Adamlar manyak mı? O zaman 6800gt ler düz 6800 ler niye var piyasada?
quote:
Orjinalden alıntı: SavageWarrior
Yurt dışını,testleri unut.Onlar bir kriter olamaz. Pipe sayısı falan artıp güzel de overclock olsalar hiç o fiyata satarlar mıydı.Adamlar manyak mı? O zaman 6800gt ler düz 6800 ler niye var piyasada?
Pipeler açılmadığı için,ama benim bahsettiğim şey farklıNeyse ya boşver 9600 puan alıyor 3dmark 03 ten o bana yeter
Allah allah,dün whql 81.95 sürücüsünü kurdum ve 1.5V vererek 435 Mhz çıktığım gpu 425 te takıldı.Haliyle aldığı pu anda 9100.Öff ya bizdekide şansmı,alan herkez açtı biz hala aynı tantanaKartın maksimum sınırları 1.5 V ile 425/900 sanırım.Ne garip bir karttır anlamadım gitti.Ayrıca riva tunerle hızı sabitlemek için 1-2 defa kurcalamam gerekiyordu zorla sabitliyordum.Demek oyunlaradada 300/700 performansı veriyordu bana 1 aydırNeyse artık ati tool ve riva tuner ikilisini bir arada kullanıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme