Şimdi Ara

6800GT (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Agp ölmez ama yakında çıkacak nf4 ler falanda pcx çıkacağı için agp için çöküş dewrimi yaşanacak
  • keske bendede soyle artifact sorunu ciksada garantiden baska kart alsam belki onun 16 pl acilir
  • arkadaşlar bu 71.20 dediğiniz driver hangisi acaba nvidia'nın sitesinde yok böyle bir driver? nereden bulabilirim? birde bu driver'ın farkı ne ki performansınımı arttırıyor kartın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Soul ben seni takip edıom sen alırsan x800xt falan bende alırım...Ona göre

Bu arada karta baya ısındım ben heaaa...Şaka maka kart satajam seni deyince deliler gibi çalışıo

SouL un hatrı için satmıom kartı

Bende adata 566ramlerımı beklıom bu arada...Ne bulunmaz aletmiş bu tüm istanbul we izmiti seferber ettik

İşlemciyide oc ettıkten sonra baya saglam makıne olur bu...

satma satma 6800GT baba kart.

@Tiestorn

forceware 71.20 download icin tıkla

• peki bunun amacı ne? hl2'yi falanmı hızlandırıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

peki bunun amacı ne? hl2'yi falanmı hızlandırıyor?

Surucunun amacımı?

Guru3d nin forumlarında hep performans olarak hemde goruntu kalitesi olarak cok cok iyi oldugu konusuluyor zaten.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?s=ff39dcdb828b609e265751c8363d7eb4&threadid=117752

Benim yaptıgım oyun testlerinde ise benim 6800GT icin suana kadar kullandıgım en iyi surucu diyebilirim(performans, goruntu kalitesi ve akıcılık acısından)

• hmm.. o zaman kurmak gerek :)
  • bana sanki bu nvidia driver yapmayı bilmiyormuş gibime geliyor. ati o işe yaramaz kartlarıyla neler neler yapıyor. nvidianın tum kartları şu an atiden daha teknolojik. bence sorun driverlarda.
  • yok be o kadarda değil. son kartlarda bişi diyemem, 6K ve X serisinden öncekilerde ati bariz üstündü kart olarak. fx'ler donanımsal olarak tam bir rezaletti. 6K serisinde akıllandı nvidia.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

bana sanki bu nvidia driver yapmayı bilmiyormuş gibime geliyor. ati o işe yaramaz kartlarıyla neler neler yapıyor. nvidianın tum kartları şu an atiden daha teknolojik. bence sorun driverlarda.

Yok be butun kartları daha teknolojik degil bitek 6xxx serisi teknolojik nvidia nin.

Ve zaten 6xxx serisi icin Atinin x serisinden cok daha buyuk bir yatırım yaptı kaybettigi populariteyi kazanmak icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 18 Aralık 2004, 12:31:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

yok be o kadarda değil. son kartlarda bişi diyemem, 6K ve X serisinden öncekilerde ati bariz üstündü kart olarak. fx'ler donanımsal olarak tam bir rezaletti. 6K serisinde akıllandı nvidia.

bende zaten şimdikileri diyorum. şimdikiler bariz daha iyi
    fx olanlar harbidende tam 1 faciaydı. tam anlamıyla dx 9 destegi bile yoktu
  • evet dx9 desteği yok gibi birşeydi fx'lerin.
  • FX lerin war dx9 desteğide nasıl bir destek ben anlamadım ondan bişey zaten...3dmark2005de 9600xt üst seviye olan 5900ü geçiodu...Bumu dx9
  • az bile söylemişin. 9600XT, 5950ultra'yı geçiyordu.
  • @TiesTorN

orasıda doğru
  • Ah ah eski günlerim aklıma geldi:) tt 420 w psu ile 1.5vluk biosla 450core yapmıştım
    http://service.futuremark.com/compare?3dm05=115149

Bu arada artık kartlara yeni editör ile 1.6vda verebiliyomuşun denesemmi acaba

• Dene bee ne çıkar

450 ultra extreme oluo...wayy beaaa
  • boşunamı evga aldık
  • Sen bu kartı satma bida bölesini bulmazsın Ender heaa...

Kart deli oc oluo..Darısı bizimkinin başına
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.