Şimdi Ara

6800GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar çalışmıyor bu kart ya ühüh. acaba bozukmu yoksa psu'mu yetmiyor? driver kurmadan açılıyor windows. driver kurunca welcome yazısı çıkıyor sonra biraz bekleyip bütün görüntüler birbirine giriyor ve makina resetleniyor. driver kurulu değilkende görüntüler düzgün ama makina yine durup dururken resetleniyor. niyedir bu? (leadtek 6800gt)
    ÇÖZÜLDÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 18 Aralık 2004, 12:37:00 >

• Kartı nereden aldın bilemiyorum ama bende de buna benzer sorunlar oluştu ve kartı şu anda aldığım yere gönderdim. Kartı inceleyeceklerini söylediler. Kartı taktığım zaman bilgisayarın açılış ekranında karmaşık renkli çizgiler oluşmaya başladı. Bu nedenle bir süre daha eski ekran kartıma dönmek zorunda kaldım.
  • bende yarın götürüp test ettiricem..
  • psu yetmiyo olabilir hard disk dışında diğer optic sürücüleri çıkartın o.c yapmayın işlemciye bide böyle deneyin...
  • senin psu ne ki belirtmemişsin
  • Mesela bende Vantec 400W psu var. Bu nedenle psu'nun yetmemesi ihtimalini aklıma getirmedim.
  • bu leadtek 6800gt ler biraz sorunlu galiba benim leadteke karşı antisempatim var bir türlü sevemedim bu markayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600GT 128Bit==9800Pro 256Bit
    20 yıl önce açıldı
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    8800 gt 8800 gtx
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nereden aldınız siz.
    yaw bende sipariş werdim bi yamuk durum filan warsa iptal ettireyim bare.
    kartı değiştirdikten sonra temiz windows kurdunuzmu.
  • Valla bende Leadtek'in A 280 modeli (4800 Ti) vardı, gayet memnundum, hâlâ daha memnunum ya.
  • bende de leadtek ti200 war 3 senedir 1 tek prob bile cıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 16 Aralık 2004, 23:49:22 >
  • quote:

nereden aldınız siz.
    yaw bende sipariş werdim bi yamuk durum filan warsa iptal ettireyim bare.
    kartı değiştirdikten sonra temiz windows kurdunuzmu.

Ben Karizma'dan aldım, kartı değiştirdikten sonra temiz windows kurmadım ama kartı değiştirmeden önce önceki ekran kartının tüm sürücülerini ve proglamlarını kaldırdıktan sonra kurdum. Zaten dediğim sorunları daha bilgisayarın açılış ekranında yapmaya başlıyor.
  • turkiyede leadtekten başka 6800gt satılıyomu
    eer ole bişi warsa deiştireyim
  • Dijitalcenter'de PNY'nin modelleri var ama Dijitalcenter bu kartlara Leadtek'ten daha fazla para istiyor. Ben de tercihimi doğal olarak Leadtek'ten yana koydum. Üstelik PNY'nin kartları yanında oyun v.s. gelmiyor. Prince Of Percia'da fena bir hediye değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DM657

Dijitalcenter'de PNY'nin modelleri var ama Dijitalcenter bu kartlara Leadtek'ten daha fazla para istiyor. Ben de tercihimi doğal olarak Leadtek'ten yana koydum. Üstelik PNY'nin kartları yanında oyun v.s. gelmiyor. Prince Of Percia'da fena bir hediye değil.

tabi canım. zaten leadtek ile pny karşılaştırılamaz bile. leadtek nvidianın kankası cunku ati kartları uretmeyen tek uretici konumunda. bide splinter cell dvd geliyor yanında.
    ama ne bilim keşke tr de gigabyte msı asus filan da olsaydı hiçte fena olmazdı. gerçi asus cizgide war ama düz 6800 450$ olacak şey deil dogrusu. yurt dışında 300$ olan alet nası oluyorda tr de %50 pahalı oluyor

• Tek cevabım yüksek vergi oranları, kdv, gümrük vergisi ve diğer vergiler...
  • zaten 450 ın ustune bide %18kdv weriyoruz. sonrada cıkıyorlar tr de neden bilgisayar kullanımı yaygın deil neden soyle neden boyle.
    abd ye gore neredeyse 2 katına geliyor burada.

@tiestorn senin psu neydi bide onu soylersen. beimde içime kurt dustu simdi. paramızla rezil olmayalım
  • imzada h600b 12 görünüyo eğer öyleyse 300w heralde, o.c ile fanlar falanda varsa extra optic sürücüler falan yetmeyebilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyy

imzada h600b 12 görünüyo eğer öyleyse 300w heralde, o.c ile fanlar falanda varsa extra optic sürücüler falan yetmeyebilir...

hııııımm, ozaman yetmeyebilir cunku nvidia en az 18A 480w gercek psu ile kullanılmasını onermişti gt ve ultraları.
  • peki siz molex girişine takılan power kablosunu direk mi taktınız yoksa başka bişeylerde takılımı. nvidia fan bile takılmamasını onermiş
  • Leadtek'in orjinal kutusunun üstünde 350 w bir psu önerildiği belirtilmiş, benimkisi de 400 w olduğuna göre. Bilemiyorum... (üstelik kartın üzerine bir de alarm sistemi kurmuşlar, elektrik bağlantısını yapmayınca sesli ikaz veriyor, zannedersem gelen gücün yeterli olmadığı durumlarda da ikaz veriyor.)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.