Şimdi Ara

6800GT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

tamam arkadaşlar heyecan yapmayın kart bozukmuş gittim değiştirdim kart şahane birşey yanlız. direk 9800xt'de kimmiş ulan diyorsunuz hızını görünce. tabi yanında birde 480W tagan psu aldım mükemmel

Degistigine sevindim. Hic sorunsuz full stabil kaca cikabildigini de yazarmısın. Ben 420/1120 full stabil kullanıyorum. Ramlerin daha yolu var da GPU gitmedigi icin ramleride kasmıyorum.

sen hiç 422*1224 olarak denedinmi. bi sitede yazıyordu bu kartların en son full stabil calıştıgı hızmış. acaba bundada şans işi warmı yoksa hepsimi boole oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

sen hiç 422*1224 olarak denedinmi. bi sitede yazıyordu bu kartların en son full stabil calıştıgı hızmış. acaba bundada şans işi warmı yoksa hepsimi boole oluyor.

hardwarelife daki reviewden bahsediyorsun.

Bu tamamen sans isi ve o kart ilk uretimlerden oldugu icin direk 1.6ns ramler kullanılmıs onun icin 1224mhz ye cıkabilmis. Yoksa bios mod yapmadan 2.0ns ramlerle 1200mhz hayal gibi.GPU da ise kimisi 425-430mhz leri gorebilirken kimisi 400 yi zor goruyor(ornek:pegasus)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 17 Aralık 2004, 21:34:50 >
  • @Soultrap
    ewet hardwarelife dan bahsediyorum. ama orada ramlerle ilgili soyle 1 yazı yazıyordu
    "Leadtek A400GT grafik kartında çekirdek çevresine ve PCB’nin sadece ön yüzüne yerleştirilen bellekler 2ns erişim süresine sahip Samsung marka DDR3 modüllerden oluşuyor"yani eyer yanlış yazmadılarsa 2ns ilede dediğim hızlara ulaşabiliyormuş. ama yinede dediğin gibi şans işi.
    şimdi 1 soru sorucam. bunları almadan once ramlerin kaç ns ve hangi marka oldugunu anlayabilirmiyiz.
    yada leadtek 6800gt samsungtan başka ram kullanıyormu. hiç duydunmu boyle bişey.
    bence en iyi rami samsung uretiyor. sonra hynix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 17 Aralık 2004, 21:46:09 >
  • arkadaşlar siz hangi dilde konuşuyor? ben sizi hiç anlamıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

@Soultrap
    ewet hardwarelife dan bahsediyorum. ama orada ramlerle ilgili soyle 1 yazı yazıyordu
    "Leadtek A400GT grafik kartında çekirdek çevresine ve PCB’nin sadece ön yüzüne yerleştirilen bellekler 2ns erişim süresine sahip Samsung marka DDR3 modüllerden oluşuyor"yani eyer yanlış yazmadılarsa 2ns ilede dediğim hızlara ulaşabiliyormuş. ama yinede dediğin gibi şans işi.
    şimdi 1 soru sorucam. bunları almadan once ramlerin kaç ns ve hangi marka oldugunu anlayabilirmiyiz.
    yada leadtek 6800gt samsungtan başka ram kullanıyormu. hiç duydunmu boyle bişey.
    bence en iyi rami samsung uretiyor. sonra hynix

hayır dogru yazıyor. 2ns ama 1.6ns

Samsung ve hynix marka ramler bazen 2ns olarak basılsada 1.6ns olabiliyor. Yada 2.8ns basılan ramlerin 2.5ns yada 2.2ns olma ihtimali var. Bu olaya bircok yabancı forumda rasladım.

• eksen bilgisayardan almıştım. hiçbir sorun çıkarmadılar kartı test ettiler tamam diyip direk değiştirdiler. yenisinide test edip verdiler tekrar sorun çıkmasın diye.
  • TiesTorN imazanı yenile.
  • bende tam o işi yapıyodum sen bu mesajı atarken
  • Böyle daha güzel oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

eksen bilgisayardan almıştım. hiçbir sorun çıkarmadılar kartı test ettiler tamam diyip direk değiştirdiler. yenisinide test edip verdiler tekrar sorun çıkmasın diye.

cok guzel bende tam oradan alıcam zaten.
    hatta bugun gidip pazarlık bile yaptım bozuk cıkarsa paramı geri iyade edicekler
  • Umarım ben de Karizma Bilgisayar'dan olumlu bir sonuç alırım, şu anda kargo ile geri göndermiş durumdayım. Umarım zorluk çıkarmazlar.
  • benim kartın çok ısınma sorunu varya (gpu sıcak değil 55 derece fln da ramler !!! )
    oc sizken bile oyunlarda artifact oluo hatta oyundan çıktıktan sonra 5 dk daha artifact oluo masaüstü
    pff
    Nvsilencerin gelmesini beklicez< artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 17 Aralık 2004, 23:45:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: goblin

benim kartın çok ısınma sorunu varya
    oc sizken bile oyunlarda artifact oluo hatta oyundan çıktıktan sonra 5 dk daha artifact oluo masaüstü
    pff

keşke leadtek alsaydın. adamlar acayip 1 soutucu yapmışlar.
    gt olanı oc ile max 59C oluyormuş

• quote:

Orjinalden alıntı: goblin

benim kartın çok ısınma sorunu varya (gpu sıcak değil 55 derece fln da ramler !!! )
    pff

oyle sey olmaz default haldeyken artifact oluyorsa kesin bir problem vardir. Benim eski leadtek 6800 un ramlerini 700mhz den 925mhz ye cıkarmıstım 5 saat oyun sonrası bile tık yoktu.

Ev arkadasımın Gigabyte 6800 u fansız pasif sogutma onun ramler bile 850mhz de full stabil.

• evet ya bu leadtek'in soğutucu acaip birşey. canavar gibi. baya iyi.
  • Ben demiştim kart bozuk değitir diye

Harbi diom bu kaçıncı rasladığım bozuk 6800Gt kimbilir...Yarısından fazlası bosuk ulan bunnarın

@SouLTraP

Lütfen beni örnek göstermeEvet Belki kartım 400ü geçemeyebilir...Evet belki fazla ısınıyordur...weya çok yuksek hızlarda donuyorudur...Ama lütfen bu kartı dışlamayalım

Siz nedersenis deyin satajam ulen ben bu kartı....Yok ama once hevesimi alim...sonra yaparız bişiler

Bu arada kart artık 420ye falan çıkıo winfox ile...71.20driverinde çıkmaya başladı bu hıza...Ne iş bu yaa ben bişi anlamadım....En iisi 400/1130kullanıom dahada kasmıom...yetio bu degerler...Müslümana fazla bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 18 Aralık 2004, 0:31:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Ben demiştim kart bozuk değitir diye

Harbi diom bu kaçıncı rasladığım bozuk 6800Gt kimbilir...Yarısından fazlası bosuk ulan bunnarın

@SouLTraP

Lütfen beni örnek göstermeEvet Belki kartım 400ü geçemeyebilir...Evet belki fazla ısınıyordur...weya çok yuksek hızlarda donuyorudur...Ama lütfen bu kartı dışlamayalım

Siz nedersenis deyin satajam ulen ben bu kartı....Yok ama once hevesimi alim...sonra yaparız bişiler

Bu arada kart artık 420ye falan çıkıo winfox ile...71.20driverinde çıkmaya başladı bu hıza...Ne iş bu yaa ben bişi anlamadım....En iisi 400/1130kullanıom dahada kasmıom...yetio bu degerler...Müslümana fazla bile

mueahueahueah abi kart 400/1100 de ULTRA oluyor iste. bide ustune 71.20 gibi harika bir surucu kurunca ustune tanımıyorum.

Bu arada sakın x800 e gecme gibi bir hata yapayım deme eger oyun oynayacaksan.

• Soul ben seni takip edıom sen alırsan x800xt falan bende alırım...Ona göre

Bu arada karta baya ısındım ben heaaa...Şaka maka kart satajam seni deyince deliler gibi çalışıo

SouL un hatrı için satmıom kartı

Bende adata 566ramlerımı beklıom bu arada...Ne bulunmaz aletmiş bu tüm istanbul we izmiti seferber ettik

İşlemciyide oc ettıkten sonra baya saglam makıne olur bu...

• walla şu slot olayı oturtulmadan ekran kartını değiştirmek bence pek mantıklı değil satacan millette agp olmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: cool2hate

walla şu slot olayı oturtulmadan ekran kartını değiştirmek bence pek mantıklı değil satacan millette agp olmayacak

agp 5 sene daha ölmez meraklanma
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.