Şimdi Ara

6800GT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Yawww genelleme deil benınmkı arkadaslar...Sadece şahsi fikrim bu benim....

Yani Leadtek deil sadece,msi,gigabyte falanda olsa yinede Ati diyorum ben

sen şimdi memnun deilmisin yani.
    eyer deilsen nedenleriyle birlikte acıklarsan benim coooooook işime yarar bugun yarın 6800gt alıcam cunku
  • @soultrap 300w fsp +12v 15Adir.Kartta bir problem var bencede...Gerçi 15A olsada bencede işi şansa bırakmamak için daha iyir bir psu almak mantıklı olacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 17 Aralık 2004, 14:34:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

quote:

Yawww genelleme deil benınmkı arkadaslar...Sadece şahsi fikrim bu benim....

Yani Leadtek deil sadece,msi,gigabyte falanda olsa yinede Ati diyorum ben

sen şimdi memnun deilmisin yani.
    eyer deilsen nedenleriyle birlikte acıklarsan benim coooooook işime yarar bugun yarın 6800gt alıcam cunku

@TEKNA

6800GT nin suyunu cıkarmıs biri olarak sana istedigin konuda yardımcı olabilirim. Bench skorlarımın istedigim gibi olmamasından dolayı bi ara x800XT ye gecmeyi dusunmus olsamda Shader Model 3.0 destekleyen Vampire The Masquerade : Bloodlines oyununu ve 71.20 suruculeriyle Half Life 2 performansını gordukten sonra kesinlikle 6800GT de kalmaya karar verdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

@soultrap 300w fsp +12v 15Adir.Kartta bir problem var bencede...Gerçi 15A olsada bencede işi şansa bırakmamak için daha iyir bir psu almak mantıklı olacaktır..

18a olanı da var
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

@soultrap 300w fsp +12v 15Adir.Kartta bir problem var bencede...Gerçi 15A olsada bencede işi şansa bırakmamak için daha iyir bir psu almak mantıklı olacaktır..

hmm ok ben karıstırmısım.

O zaman kartta bir problem olma ihtimali cok yuksek cunku 15A ile kullanan bircok kisi var ki ben 18A li full overclocklu makinede sorunsuz kullanıyorum.
  • @soultrap hoca sagol. benim bu kartı almak istememin tek 1 nedeni war kesinlikle oyun oynamak. merak maksadı haricinde kesinlikle bench yapmıcam. o/c yapmayıda 1 sene sonra filan dusunurum. cunku full stabil ve son derece sessiz 1 sistem istiyorum. hatta cpu mu bile standarta getiririm (duruma gore). far cry, half life 2, doom 3 ve nfs u 2 ye daha elimi bile surmedim ve şu anda bunları oynayabilmek için kuduruyorum.
  • quote:

@soultrap hoca sagol. benim bu kartı almak istememin tek 1 nedeni war kesinlikle oyun oynamak. merak maksadı haricinde kesinlikle bench yapmıcam. o/c yapmayıda 1 sene sonra filan dusunurum. cunku full stabil ve son derece sessiz 1 sistem istiyorum. hatta cpu mu bile standarta getiririm (duruma gore). far cry, half life 2, doom 3 ve nfs u 2 ye daha elimi bile surmedim ve şu anda bunları oynayabilmek için kuduruyorum.

o zaman kesinlikle bu karttan memnun kalırsın. Zaten yavas yavas SM3.0 lı oyunlar gelmeye basladı(battle for the middle earth, vampire bloodlines).
  • euheuheuhe ben memnun deilim hala karttan

Yok ben çok rasladımda bu tür sorunu olanlara o yüzden dedim..şimdi onların kartlarıda garantide...Yane teknik bi sorun büyük ihtimal arkadasınkı...Bi götürsün garantiye
  • quote:

euheuheuhe ben memnun deilim hala karttan

Yok ben çok rasladımda bu tür sorunu olanlara o yüzden dedim..şimdi onların kartlarıda garantide...Yane teknik bi sorun büyük ihtimal arkadasınkı...Bi götürsün garantiye

ne diyeyim seni allah memnun etsin.
    seni sli de kesmez şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 17 Aralık 2004, 15:23:03 >

• SLI de neymiş pöhhhhhh

yaa kart bilmiom ama bi eksik...Bana bir yawan geldi deişik bişi walla...9800prodan sonra ben aman aman bişi farkedemedım...Yane çok daha fazlaydı beklentılerım...(hele kartın everquest II performansı çok kötü)

Dıyorumya bunnar benim şahsi fikirlerim...Yane herkes böle düşünür die bir kaide yok...ok sonuçta üst düzey bir kart ama kesmedi beni...SoulTrap şimdi kızmıstır bana

Ben fikirlerimi söledim alın weya almayın demiom daha...Parası olan alsın ama ben olsam düzünü alırdım herhalde bu kartın...Arkadasımda Leadtek düz 6800war we performansı öle abartılcak kadar farklı değil bendekıyle...ok sonucta benchlerde,we cok yuksek cozunurluklerde(kim 1600*1200de oyun oynuo bilmem) bu kart geçio halıylen 6800ü...Ama normal bir yurdum insanı için 6800yeterli

• Arkadaşlar güç kaynağının yetip yetmediğini tartışıyorsunuz ama bendeki Vantek 400 wat'lık, yinede arıza veriyor kart. Buna ne buyurulur.
  • quote:

SLI de neymiş pöhhhhhh

yaa kart bilmiom ama bi eksik...Bana bir yawan geldi deişik bişi walla...9800prodan sonra ben aman aman bişi farkedemedım...Yane çok daha fazlaydı beklentılerım...(hele kartın everquest II performansı çok kötü)

Dıyorumya bunnar benim şahsi fikirlerim...Yane herkes böle düşünür die bir kaide yok...ok sonuçta üst düzey bir kart ama kesmedi beni...SoulTrap şimdi kızmıstır bana

Ben fikirlerimi söledim alın weya almayın demiom daha...Parası olan alsın ama ben olsam düzünü alırdım herhalde bu kartın...Arkadasımda Leadtek düz 6800war we performansı öle abartılcak kadar farklı değil bendekıyle...ok sonucta benchlerde,we cok yuksek cozunurluklerde(kim 1600*1200de oyun oynuo bilmem) bu kart geçio halıylen 6800ü...Ama normal bir yurdum insanı için 6800yeterli

Abi yapma bende 9800pro dan gecmistim ki 9800pro@XT bende gunluk 450/800 de calısıyordu.

Garantiden degisen 9800pro suan arkadasımda gorev yapmakta ve 6800GT butun kalite ayarları AA+AF aclıdıgında onu rahatlıkla 2 ye katlıyor.

Kucuk bir ornek : 3dmark2001 puanım lod bias yapmadan 24500. Yine aynı ayarlarda 8xAF ile ise 23800. Yani neredeyse hic performansını dusurmuyor 8xAF.

• geforce3ti200 den 6800gt ye gececegim için benim memnun kalacagım kesin ozaman
  • valla ben ti200 den 9800proya gecince dunyam degismisti sana neler olur bilemiyorum :))
    ben artik uzun sure pro@xt ile idare edicem her seyi high detail yada yakin bir sekilde oynuorum daha ne istim :)
    yeni kartlar ciktikca istahim kabarmio degil ama maymun istahlilik yapmamak lazim
    neyse 6800 alanlara ve alicaklara bol oyunlu gunler,
    dm657 bence her halukarda temiz windows kur denicek baska 1 sey kalmadiysa, vede anakart uyumsuzluguna karsi bios update deneyebilirsin.
  • quote:

geforce3ti200 den 6800gt ye gececegim için benim memnun kalacagım kesin ozaman

Senin dünyan dönecek,feleğin şaşacak,nevrin dönecek falan
  • abi siz ne diyorsunuz yaa. ben 16mb voodoo banshee den 6800 e geçtim.gerçi düz ama bana yetiyor çünkü daha öğrenciyiz.en büyük fark budur heralde.
  • tamam arkadaşlar heyecan yapmayın kart bozukmuş gittim değiştirdim kart şahane birşey yanlız. direk 9800xt'de kimmiş ulan diyorsunuz hızını görünce. tabi yanında birde 480W tagan psu aldım mükemmel
  • Gıttı paralar gıttt.....
    Bende herhalde 1 hafta sonra sıstemı satıcam Amd'ye gecıcem ama ekran kartı konusunda yandık hemde ne yandık..Alıcagım sıstemden pahalı yaw bu kart...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

tamam arkadaşlar heyecan yapmayın kart bozukmuş gittim değiştirdim kart şahane birşey yanlız. direk 9800xt'de kimmiş ulan diyorsunuz hızını görünce. tabi yanında birde 480W tagan psu aldım mükemmel

1 problem cıkarmadılar dimi
    nereden almıştın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

tamam arkadaşlar heyecan yapmayın kart bozukmuş gittim değiştirdim kart şahane birşey yanlız. direk 9800xt'de kimmiş ulan diyorsunuz hızını görünce. tabi yanında birde 480W tagan psu aldım mükemmel

Degistigine sevindim. Hic sorunsuz full stabil kaca cikabildigini de yazarmısın. Ben 420/1120 full stabil kullanıyorum. Ramlerin daha yolu var da GPU gitmedigi icin ramleride kasmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.