Şimdi Ara

6800GT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gördüüm bir çok leadtek GT kartda bu problem mevcuttu.İstanbul ve izmitteki bir kaç yerdede gördüüm Gt lerde bu tür problemlerle karşılaştım...Bu bir üretici hatası...Kartları hemen deiştirmekte fayda war...Driver sorunu falan deil yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Benim gördüüm bir çok leadtek GT kartda bu problem mevcuttu.İstanbul ve izmitteki bir kaç yerdede gördüüm Gt lerde bu tür problemlerle karşılaştım...Bu bir üretici hatası...Kartları hemen deiştirmekte fayda war...Driver sorunu falan deil yani

ileride boyle bi sorunun cıkma ihtimali warmıdır yoksa sadece uretim hatasındanmı kaynaklanıyor.
    450$ ı cope atmıyalım şimdi. zaten ben biraz kıllı 1 tipim. 450$ werdigim alet bozulursa kalp krizi filan geciririm
  • İleride olacağının tam bir garantisi yok..Ama kutudan çıkar çıkmaz bi test etmende fayda war..Çünkü gerçektende bozuk GTye çok fazla rasladım ben...Dikkat et derim...

Not:Hatta şunu rahatlıkla söyleyebilirim çalışandan çok çalışmayan denk geldi bana...SAnırım anladın
  • TEKnaKILLAH@ o zaman ortalık durulana kadar leadtek den uzak durmakda fayda var
  • Ortalığın durmasından ziyade bence test ettirirse bir sorun kalmaz...

Ama test etmeden kesinlikle alma...Eve gelip bir sürpriz yaşamayasın...
  • acabaa awusturyadan msı, gigabyte filan getirtsem (dayım orada) dahamı iyi olur. garanti durumları filan ne olur. kargoda kırılma bozulma gibi riskleri warmı. kargoda bozarlarsa ustune su mu içilir... daha once tr harici hiçbiryerden elektronik bir alet almadıgım için cok tecrubesizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 17 Aralık 2004, 1:20:06 >
  • Benim imkanım olsa BFG,Msi falan bişey alırdım...ÖZeliiklede Msi bence süper...Ama Trde şu an bunu bulabıldık...Yakında satarım zatan
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyy

gigatekde var ama düz
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=996&PHPSESSID=3d0d4dbc8648bcd1401c5b901c00b3be

ahh işte o GT olsaydı keşke.
    acaba bunun ithalatçısı kim. duzunu getiren GT yi neden getirmesim.
    yurtdısında online alışweriş yapabilecegim site isimleri werebilirmisiniz. ABD olmasın ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 17 Aralık 2004, 1:32:44 >
  • yani kart bozuk diyorsunuz öylemi. bugün hemen götüriyim o zaman aldığım yere. bu arada evet psu gerçek 300W. aopen kasanın.
  • Vakit kaybetmeden götür bence...Sonucta az buçuk para wermedın o karta...Elini çabuk tut
  • çuvalla para verdim desek daha doğru olur
  • Ati'nin driver'ını sildiğine emin misin.
    birde bilgisayarı güvenlik kipte açmayı dene
  • Driver karisikligi olabilir + leadtekin o modellerinde sorun oldugunu bir kac kisiden daha duymustum keske daha sorunsuz bi marka tercih etseydin
  • Ben hala daha Ati diyorum nvidia kullandığım halde...warmı itirazı olan
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Ben hala daha Ati diyorum nvidia kullandığım halde...warmı itirazı olan

war kardesşim
    leadtekin sucunu nie nvidiaya atıyorsun
  • Ben ikisinide kullanmış biri olarak(hala daha nvidia kullanan biri olarak) Ati diyorum....

Çokda bişi yok anlaşılmıcak...Bidahaki kartımda Ati olacak
  • wayy leadtekde sorun olsun hee
  • Yawww genelleme deil benınmkı arkadaslar...Sadece şahsi fikrim bu benim....

Yani Leadtek deil sadece,msi,gigabyte falanda olsa yinede Ati diyorum ben
  • Arkadaslar yapmayın yok leadtekler bozuk yok 6800GT ler sorunlu, bunlar bilgisayardan anlayan adamın soyleyecegi seyler degil.

Oncelikle leadtek Nvidia nin en buyuk partneri ve neredeyse en kaliteli 6800GT leri uretiyor. Ben 3 aydır Ultra hızlarından bile yukarda kullanıyorum kartla ilgili hicbir problemim olmadı.

Tiestron arkadasa gelince 300W PSU leadtek 6800GT ye yetmeyecektir cunku o power ın +12v rail i 12A. EN az 15A gerekli oldugu bircok forumda tartisildi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.