Şimdi Ara

6800gt mi yoksa x800mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda uzman olmama rağmen cidden bu sefer karasız kaldım askerlik işi biraz uzadı almıcaktım ama düşünyorum artık ati kullanndıktan sonra nvidiaya geçmek ölüm ama....

• oncelıkle aramıza hos geldın Sana ati onerecem ancak ati kullandıgımdan degıl.Simdi burda nvidia vs ati rekabetı baslayacak en ıyısı ben susım
  • aranıza hoş gelmedim benzaten vardım ufak bi nick değişikliği oldu...
  • zor soru ama x800 pro bence
  • bence 6800gt.bios yüklemeyi düşünüyorsan tabi.bios yüklersen kartı 6800platinyummamı ne dönüştürüyordun unuttum şimdi adını aklıma gelince yazarım.yada bilen biri yazsın.
  • ilk defa bende tıkandım bu konuda
  • şimdi hatırladım 6800ultraextremedition.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4070ti super mi 7900xt mi ?
    9 ay önce açıldı
    fx5200 mü ati 9950 mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6800 gt tabiki.6800 ultra extreme oluomuş.enderc yapmış(nv silencer ile)
    aha buda link
    http://forum.donanimhaber.com/m_1111378/tm.htm
    bence yanında bide nv silencer al ve 6800 ultra yap hemen
    Kolay gelsin
  • xblade senin kartta fena değilmiş hani :)
  • Ya şimdi gönül ister ATI demek ama sen başta bi Asus V9999GE'yi bi araştır. Yanlış hatırlamıyorsam GDDR3 RAM kullanıyo ve fiyatı da fena değil. Eğer o fiyata bi X800'pro bulusan tercihin tabiki ATI olsun
  • kesinlikle 6800gt.çünkü hem dx9c yi destekliyor hem de 16 pipeline a sahip. ati nin 12pipeline ıvar ve dx9d yi destekliyor.bunu bir de oc yaptınmı oynamada yanında yat
  • Aga VIVO'lu X800Pro'larda X800XT PE oluyo
  • 3dmark2005 e bakarak aldanmamak lazım.6800 duzler bile oyunlarda x800 pro ile kapısıyor.bence en gecerli testlerde oyunlarda yapılandır.ayrıca duzlerin 12 olan pipeline 16 ya cıkarabiliyorsun.gt ler ise enderc kullanıyor oc yapmıs onunla bir konus.ayrıca x800 promu yoksa xt denmi bahsediyorsun gt ile x800 xt arasında fiyat farkı var.800pro ise dedigin ozaman git 6800 duz al aynı ve daha ucuz.
  • bence x800pro ama vivo lu model olsun onu rahalikla sadece bios update ile x800xt pe yapiyorsun ben yaptim ordan biliyom linklerim asagida bir incele istersen ama sunu soyleyim 6800gt de cok iyi bir kart bugun ben karti almamis olsaydim ben bile cok kararsiz kalirdim. aslinda ben 6800gt ile x800pro arasinda kararsiz gitmistim toptanciya 6800gt gelmedi diyince kafa karisikliigim ortadan kalkti x800pro aldim ama pisman degilim suan bir x800xt pe sahibiyim
  • +1 bios falsh ile xt oluyor ise evet ama yapmayacaksan iki kart default olacak ise 6800 duz dah mantıklı.fakat 800pro ların hepsi olmuyor bazıları dikkat

ozgurulke
    kartı kaca aldın
  • 689 milyon gibi bir seye denk geliyor isvicrede aldim tam tl olarak ne oldugunu bilmiyorum yani. bu arada vivo modellerin bildigim kadariyla hepsi x800xt pe oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark MAchine

xblade senin kartta fena değilmiş hani :)

hele şu nv silencer 3 üm bi gelsin.6800 e yaklaştırmaya çalışcam
  • pc net editörünün seçimi ati x800xt
  • bencede x800
  • bence x800pro'ya o kadar para verilmez.6800gt alın bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.