Merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi Sapphire 6870 referans olmayan büyük fanlı model ekran kartım var. Alalı 3 yıl kadar oluyor ve yeni jenerasyon ekran kartları çıktı. Fakat şu an bütçem o kartları almaya uygun değil ve bu yüzden kartıma OC yapıp en azından 5 fps performans artışı almak istiyorum. Fakat ekran kartı OC yapmakla ilgili en ufak bir bilgim yok. Bana yardımcı olabilir misiniz? Kartın çekirdek hızı standart 900 mhz. 1000-1100 civarılarına çıkartmak mümkünmüdür? Saygılar..
donetouch
kullanıcısına yanıt
1000-1100'e rahatlıkla çıkar ama kasa içi sirkülasyonu iyi ise. Kasaya ekstradan fan takmanız gerekebilir.
donetouch
kullanıcısına yanıt
saphirre Trix programı var ordan oc yapabilirsiniz bende powercolor vardı sadece test için ve 1-2 oyunda denemek amacıyla 950 1150 voltajsız kullanmıştım.sorun çıkmamıştı 1000/1150 mhz de belki voltaj istiyebilir.trix te açık olması lazım voltajsız deneyin olmazsa biraz biraz voltajı arttırı
Hava sirkülasyonu iyi gibi kasada. Kasanın önünde bayağı büyük bir fan var. Kasaya elimi değdiğimde hep soğuk. brsaltnc biraz daha ayrıntılı açıklayabilir misin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme