Şimdi Ara

6870 OC Yapmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi Sapphire 6870 referans olmayan büyük fanlı model ekran kartım var. Alalı 3 yıl kadar oluyor ve yeni jenerasyon ekran kartları çıktı. Fakat şu an bütçem o kartları almaya uygun değil ve bu yüzden kartıma OC yapıp en azından 5 fps performans artışı almak istiyorum. Fakat ekran kartı OC yapmakla ilgili en ufak bir bilgim yok. Bana yardımcı olabilir misiniz? Kartın çekirdek hızı standart 900 mhz. 1000-1100 civarılarına çıkartmak mümkünmüdür? Saygılar..

• donetouch kullanıcısına yanıt
    1000-1100'e rahatlıkla çıkar ama kasa içi sirkülasyonu iyi ise. Kasaya ekstradan fan takmanız gerekebilir.
  • donetouch kullanıcısına yanıt
    saphirre Trix programı var ordan oc yapabilirsiniz
    bende powercolor vardı sadece test için ve 1-2 oyunda denemek amacıyla 950 1150 voltajsız kullanmıştım.sorun çıkmamıştı
    1000/1150 mhz de belki voltaj istiyebilir.trix te açık olması lazım voltajsız deneyin olmazsa biraz biraz voltajı arttırı
  • Hava sirkülasyonu iyi gibi kasada. Kasanın önünde bayağı büyük bir fan var. Kasaya elimi değdiğimde hep soğuk. brsaltnc biraz daha ayrıntılı açıklayabilir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.