Şimdi Ara

6900 ıb? veya 6050 ub hangisi?? acil cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

garantili olmasından dolayı hesiburadadan 6900 ıb almayı düsünüyorum..iki arasında motorize kafa farkından baska ne gibi farklar var..sirkecidogubankta 6050 389 tl 6900 ıb hepsiburadada 520tl hangisini tavisye edersiniz???

• 6900ib garantilidir ve rds özelliği vardır,usb girişi yoktur,motorize kafa değildir ve 2007 model bir üründür.
    6050ub spot üründür,garantisi yoktur ama usb özelliği vardır,motorize kafalıdır ve yeni 2008 model bir üründür.

Seçim sizin..
  • tavsiyee?

6050 midir.
  • usb lı almak daha mantıklı spot urun ancak sorun cıkaranını duymadım daha , bunun yanında aldıgın yerle konus bozulursa gerı getırırım dıe o zmn hıc bı sorun olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: demir34

tavsiyee?

6050 midir.

evet tavsiyem 6050dir.usb,motorize kafa gibi önemli +ları var.bende kullanıyorum sorunsuz bi ürün
  • 6050 6900 den daha güzel bir ünitedir
  • cavaplar için teşekkürler..

6050 her yönüyle 6900den iyi bir alet..fakat spot olması bir yana radyo performansı konusunda yazılanlar ve garantili teyplerle ses kalitesinde fark olduğu söylentileri beni vazgeçirtiyor..bu yüzdende daha düşük model olması ve 100tl den fazla fiyat farkının olmasını gözardı edip 6900ıb alsammı diye düşündüm..

son bir soru sirkecidogubank sitesinden 6050 alsam sorun yasarmıyım..herhangi bir olumsuzluk yaşamayacağımı düşünsem 390 tl ye siparişimi hemen vercem..

(g kasa astra arabamda kullanacagım orjinal hoparlörlerle)
  • 6050 yurtdısı oldugu için radyolarında sekme yapıyormus..frekans aralıkları farklı oldugundan dolayı..sıkı bir radyo dinleyicisiyim..sorun yasayan varmı bu konuda
  • 6050de radyoda hiç bir sorun yok.tek dezavantajı rds olmaması.bu sonu 50 ile biten spot pioneerlar latin amerikada garantili olarak satılan ürünler.bu yüzden diğerleriyle kalite farkı olacağını sanmıyorum
  • kafamda soru isareti kalmadı kesin 6050 alacagım..

bu sirkecidogubank.com sitesinden alısveris yapan varmı siparis vercem..şimdilik istanbul dısındayım
  • ....
  • gg da uygun fiyatlı 6050ler mevcut.ordan da alabilirsiniz
  • www.sirkecidogubank.com sitesinden alısverisi önerirmisiniz
  • http://urun.gittigidiyor.com/Pioneer-DEH-P6050UB-MP3-SIFIR-ORJ-KARGO-UCRETSIZ_W0QQidZZ17022548
    den bu ürünü 359 kdv ve kargo dahil aldım. Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.