Şimdi Ara

[6981TL] MSI GL65 Leopard 10SCXR-061XTR Intel Core i5 10300H 8GB 256GB SSD GTX1650 15.6' FHD 144hz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI GL65 Leopard 10SCXR-061XTR Intel Core i5 10300H 8GB 256GB SSD GTX1650 FreeDos 15.6" FHD | Trendyol
    https://www.trendyol.com/msi/gl65-leopard-10scxr-061xtr-intel-core-i5-10300h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-p-46197348

Ben sipariş verdim, msi indirim bekleyenler değerlendirebilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Marka, fiyat, özellik olarak bakarsak güzel cihaz ama tn panel.

Ayrıca : 45%NTSC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 19 Ağustos 2020; 14:2:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran TN yazıyorlar ama ips diye biliyorum ben. Önceki 9. nesil gl65'te de TN yazmasına rağmen ips'ti. Bu da öyledir muhtemelen. NTSC oranı düşük evet ama bu fiyat segmentindeki laptopların çoğu aynı seviyede. Fotoğraf düzenleme vs işiyle uğraşanlae için uygun değil evet, ben günlük kullanım ve vaktim olursa bir kaç saat oyun oynarım diye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 19 Ağustos 2020; 14:45:23 >
  • paxal kullanıcısına yanıt
    ips çıkarsa fiyat çok iyi üstad.
  • Ekran IPS değil. MSI'ın sitesinde IPS-Level yazıyor yani IPS'e yakın TN panel.

Specification for GL65 Leopard | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 19 Ağustos 2020; 15:16:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhxyz

Ekran IPS değil. MSI'ın sitesinde IPS-Level yazıyor yani IPS'e yakın TN panel.

Specification for GL65 Leopard | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global
    Bakış açısı ve renkleri ips kadar düzgün vermez mi diyorsunuz? Ips ile kalite farkı o kadar belirgin midir? Sonuçta msi en üst seviye laptoplarında bile bu ips level denilen paneli kullanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 19 Ağustos 2020; 22:2:15 >
  • MSI Alpha 15 A3DC-244XTR AMD Ryzen 5 3550H 8GB 512GB SSD RX5300M

bunla kıyaslayacak olursak hangisi dersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alıp almama konusunda arada kaldım ama benim için ekran kalitesi önemli. IPS-Level için şöyle bir yazı yazılmış: "IPS-Level in genellikle bir TN ekranı anlamına geldiğini ve MSI'nın TN panellerinin ortalama olandan çok daha iyi olmasına rağmen yine de bir TN paneli olduğunu unutmamalısınız."
  • Aldım ben iyi fiyat.
  • Bu laptop 9 bin Hepsiburada da nasıl 7000 satıyorlar. Satıcıya pek güvenmedim. Sipariş veren var mı birde 1650ekran kartı Max q mu düz mü bilmiyorum eger cihaz sorunsuz ise fiyat süper

Üç yıldır kullandığım laptop'a MSI bilgisayarlar için üretilen IPS-Level panellerden taktım. Tabii ki bir IPS değil ama gerek görüş açısı gerekse renkler oldukça tatmin edici diyebilirim.
    You should note that “IPS-level” usually means a TN display and although MSI’s TN panels are a lot better than what you get from the average one, it is still a TN panel. Sometimes it happens that the specs sheet on a retailer’s or manufacturer’s website lists the display of a notebook as IPS when in fact it is “IPS-level”. Maybe some do it by mistake other on purpose, however, you should always do your research before committing to your purchase.
  • ips düzeyinde panel ifadesi nedeniyle ben de birçok satıcıdan farklı farklı bilgiler aldım. biri tn panel diyor, biri ips panel diyor. msi türkiye kesinlikle bilgi vermiyor. sonuç olarak "ips düzeyinde tn panel" deneyimi olan birinin yorumunu ben de merak ediyorum. çünkü hem tn, hem de ips panel kullanmış biri olarak kesinlikle tn panelli bir bilgisayara para vermek istemem.
  • Ben de araştırdım biraz ve bu yazıyı da gördüm. Siparişi iptal ettim zaten. Belki de ips kadar kalitelidir bilemiyorum ama kurt düştü bir kere :)
  • Sıradan TN paneller gibi değil. TN panele hep burun kıvıran biri olarak yazıyorum.

Beş ay kadar önce AliExpress'ten MSI laptoplar için satılan 120Hz panel satın alıp bilgisayara taktım. Bu kadar güzel görüntü vereceğini tahmin etmiyordum açıkçası. Eski ekrana biraz yandan bakınca kapkaranlık oluyordu, bunda öyle bir sorun yok. Kağıt üzerinde ikisi de TN.

[6981TL] MSI GL65 Leopard 10SCXR-061XTR Intel Core i5 10300H 8GB 256GB SSD GTX1650 15.6" FHD 144hz

[6981TL] MSI GL65 Leopard 10SCXR-061XTR Intel Core i5 10300H 8GB 256GB SSD GTX1650 15.6" FHD 144hz

Buyurun IPS monitörle karşılaştırması. Tabii ki bir IPS değil ama normal TN gibi de değil. Panelin birinci kalite olmadığını da ekleyeyim. Eminim ki söz konusu MSI laptoplarda çok daha kaliteli paneller vardır.

• SS ile farkı göstermişsin hocam teşekkürler. Çok kötü durmuyor. İptal ettikten sonra tekrar sipariş vermek içimden gelmiyor açıkçası
    Panelin başına bir şey gelmeden Çin'den buraya kadar gelmesi de ayır bir olay :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.