Şimdi Ara

6R8 yerine ne bağlanabilir bobin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • devrede bulunan 6r8 bobin yerine ne bağlanabilir yada bu bobini izmirde nerede bulabiliriz.?

yardımcı olacaklara teşekkürler

• 6R8 direnç değil mi?

İzmirde Onur işhanında bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • değil bobinmiş L sembolü ile gösteriliyor devrede
  • 6R8 ile isimlendirilmesi normal değil. Bu durumda biz onu 6.8 ohm kabul ederiz.
    Bobin olduğundan eminseniz bobin endüktansının kaç nano, mikro ya da mili Henry olduğunu bulmanız gerek.
    Ayrıca bu bobin üzerinden kaç amper aktaracak, buna göre tel çapı seçilmeli.
  • bazı şok bobinlerinde belli bir frekansta gösterdiği direncin yazıldığını duymuştum 100 MHz'de 6R8 (6.8 ohm) gibi, ama emin olarak ve tam olarak bilmiyorum. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse ben de bilgilenmiş olurum.
  • yahu bobin işde devrede L ile gösteriliyor ve bakır tel sarılı üzerindede 6r8 yazıyor nesini anlamıyorsunuz

http://chipsen.manufacturer.globalsources.com/si/6008833135687/pdtl/Chip-inductor/1125707867/SMT-SMD-Power-Inductors.htm

aha işde bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroboyxxx -- 29 Nisan 2016; 1:00:36 >
  • hocam sizin linkte attığınız bobinin açıklamadaki değerle kod bence tutmuyor. Benim daha önce çalıştığım bobinlerde değerler 6r8( 6.8uH), 4r7(4.7uH) gibiydi, yani R harfi nokta yerine geçiyor ve değeri uH olarak tanımlanıyor. Buradan ürünlere bakıp inceleyebilirsin. Yanlış biliyorsam da düzeltirsin beni. İyi çalışmalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6R8 Bobınmı olmaz bence 6.8 Ohm direnç olmuyomu o .
  • bakır tel sarılı etrafında be yaa ne direnci
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.