Şimdi Ara

Arabaya nasıl aux yada usb tesisatı bağlayabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi tatiller bizde caddy 1.6 tdi trendline var
    Cdden bıktım , o yüzden usb yada aux kullanmak istiyorum araçta aux var ama torpidonun içinde bağlamak istediğim zaman torpido sürekli açık kalıyor başka bir yolu yokmu usb kullanmak istiyorum giriş yok çakmak girişine usb taksam içindeki müzikleri teyp görürmü görmez mi onada tam emin değilim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende merak ediyorum cd çalarda aux veya usb girisi yok. Teyp mi almamız lazım?

• uppp

• ben çakmaklığa aux girişli fm transmitter alarak çözmeye çalıştım ama ses kalitesi dip ses cızırtısı yüzünden biraz düşük oluyor malesef.

• Hocam aux var aranıyorsunuz halen daha.Biz napalim aux yok sd yok usb yok mp3 yok ya transmitter ya yeni radyo. Su ürüne ve alternatiflerine bakın derim: Bluetooth lu aux. sarjli mi pilli mi hiç araştırmadım
     Arabaya nasıl aux yada usb tesisatı bağlayabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 20 Şubat 2016; 21:56:10 >
  • 0mer Faruk kullanıcısına yanıt
    +1

bencede resimdeki ürün güzel bi çözüm olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0mer Faruk kullanıcısına yanıt
    Eğer gerçekten çalışıyorsa 10 numara çözüm olur

• Hocam Transmitterlerden verimsi, yanı baslı tizli müzikleri iyi alamazsınız, radyo kalitesinde olur her zaman.

Eğer teybinizde Aux girişi yoksa, ve teybinizde Aux özelliğini destekliyorsa, internetten Aux girişine uygun kablo veya USB adaptörü sipariş edilecek, veya kablo uygun Pin ile dönüşüm yapılacak. Teyp sökülerek teybin arkasında Aux girişi yeri olan yere kablo bağlanacak, aslında çok kolay yapması elinizden geliyorsa

• Hocam aux girişini destekliyor ama aux girişi torpidoda bende aux girişli usb dönüştürücü arıyorum bulsam alacam ancak onda teypten şarkı değiştirebilirmiyim çözemiyorum

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    O zaman size şöyle birşey lazım:http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/narita-usb-to-aux-kablo-185098372?gclid=Cj0KEQiAuqC2BRDVxMSnpa-mhZoBEiQAFta8wQZefiwNwMv4UfMnppzFOKUHH2e_8dXl8vlRL-egyVYaAldK8P8HAQ&mpch=ads&ggmktg1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0

Ama bunlar da USB bellekleri çalıştırmıyormuş açıklamaya göre.

• çözüm yeybi değiştirmek gibi geliyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınızın teybinde Cd changer çıkışı varsa, bu çıkışa USB aparatı takılabilir. Ancak 40$ gibi bir fiyatı vardır. Zaten 200TL'ye güzel bir Pioneer alınabildiği için, orjinal müzik setine bu aparatı almak saçmadır.

Aracınızın aux çıkışını başka yere taşıyabilir, aux'a mp3 çalar bağlayabilirsiniz. Herhangi bir müziksetçi aracınızın aux çıkışını başka bir yere taşıyabilir. Hatta orjinali bozmadan, sadece konektörünü söküp, yeni bir kabloyu başka yere takıp işi bitirebilir. İstendiğinde orjinale dönebilirsiniz. Elinizden az biraz iş geliyorsa siz de yapabilirsiniz. Araçta boş düğme varsa onlardan biri delinir, Aux çıkışı oraya bağlanır. Çocuk oyuncağı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.