Şimdi Ara

6s hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba çok aradım ama bulamadım bilgi işlem de cevap vermedi bir azeri yakınımız var Türkiye de çalışma izni var kayıt yaptırıp ben kullanacağım çalışma izni bitince yenilenmezse telefon kapanır mı?

Gürcistana kimliği ile gir çık yapan bir akrabamız var 120 günü geçmedi kimlikle girdiği için kayıt yaptırabilir mi?

Hiç kayıt yaptiramadik süre geçti telefon kullanılmaz hale gelir mi veya kayıt yaptırdık kayıt uçtu yine kullanılmaz hale gelebilir mi?

6 almayacağım 6s alacağım kayıtsız 16 GB sadece müzik dinlerim fotoğraf çekerim bir iki oyun atarım dungeon oyunları bir iki GB olan ne kadar yeter?

Son olarak ben hayatımda ilk defa ip alacağım kapalı jelatinli kutu alacağım tamam da avrupa cihazı alırım garantisi olsun en kötü Faka basmamak için ne yapmak gerek direk kapalı kutu al aç kullan mi dersiniz yoksa bunun bir bit eniği olabilir mi?

Cahillik diz boyu teşekkür ederim

Ne sormuşum be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lamajie

Herkese merhaba çok aradım ama bulamadım bilgi işlem de cevap vermedi bir azeri yakınımız var Türkiye de çalışma izni var kayıt yaptırıp ben kullanacağım çalışma izni bitince yenilenmezse telefon kapanır mı?

Gürcistana kimliği ile gir çık yapan bir akrabamız var 120 günü geçmedi kimlikle girdiği için kayıt yaptırabilir mi?

Hiç kayıt yaptiramadik süre geçti telefon kullanılmaz hale gelir mi veya kayıt yaptırdık kayıt uçtu yine kullanılmaz hale gelebilir mi?

6 almayacağım 6s alacağım kayıtsız 16 GB sadece müzik dinlerim fotoğraf çekerim bir iki oyun atarım dungeon oyunları bir iki GB olan ne kadar yeter?

Son olarak ben hayatımda ilk defa ip alacağım kapalı jelatinli kutu alacağım tamam da avrupa cihazı alırım garantisi olsun en kötü Faka basmamak için ne yapmak gerek direk kapalı kutu al aç kullan mi dersiniz yoksa bunun bir bit eniği olabilir mi?

Cahillik diz boyu teşekkür ederim

Ne sormuşum be

Pasaporta işlenmediği sürece kayıt olmaz. 120 gün geçtikten sonra kullanıma kapanır. Kimlik ile giriş çıkış yapmasından ziyade pasaporta işlenmesi önemlidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.