Şimdi Ara

6s Şarj Adaptörü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce Mediamarkt'tan bir iPhone 6s satın aldım. Cihaz yeni olduğu için sadece 2 kere şarja takma gereksinimi oldu. Fakat ürünün kendi içinden çıkan şarj adaptörünün uç kısmının yamulmaya başladığını farkettim. Eğer aradan zaman geçseydi bunun kendi hatam olduğu sonucuna varırdım fakat henüz 2 günlük bir telefonun şarj aletinin bu şekil yamulması bana hayırlı gelmedi.

Adaptörün fotoğrafları aşağıdaki gibidir, çok net belli olmadığı için 2. fotoğrafta eski telefonumun adaptörüyle birlikte çekip koydum. O durumda yamulduğu daha net belli oluyor. Bunun dışında kontrol ettiğimde şarj aleti prize girip çıkıyor ama bu şekilde şarja takmak telefon için olumsuz bir sonuç doğurur mu? Şimdiden teşekkürler.

6s Şarj Adaptörü Sorunu
     6s Şarj Adaptörü Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metomaniaa -- 15 Ekim 2016; 3:50:07 >

• Doğurmaz hocam. 5 serisinden beri iPhone kullanıyorum daha düzüne rastlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fabrikasyon çıkışlı tüm adaptörlerde böyle. Bu eğimde amaçlanan şey adaptörün prize daha sıkı bağlanması ve daha zor ayrılmasıdır. Yani üründe herhangi bir hata falan yok tüm iphone adaptörleri bu şekilde içiniz rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ediyorum hocam, demek ki ben yeni dikkat etmişim eğimli olduğuna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.