slm arkadaslar aracımın arka pandizotuna 1 takım oval hop taktırmak istiyorum aracım 2001 polo ana üniten sony cdx gt 560s 4x52 w mosfet sizce nasıl hop almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum anfisiz kullanıcam ileride anfi almayı düşünmüyorum.basları iyi olan hop önerilerinizi bekliyorum.
ilerde amfi düşünmicekseniz pioneer tsa 6901 öneririm fiyatı da daha ucuz.
tavsiyen için saol arkadasım ileride anfi düşünmüyorum polonun öndeki hop ları iyi sayılır baslarda biraz yetersiz arkaya bu tavsiyeettiğin ts 6901 i koysam ii bir bas sesi alabilirmiyim birde benim yukarda linkini verdigim hoplar içinde bir yorum yapabilirmisiniz
Anfi düşünmüyorsan 6901 daha iyi olur çünkü rms değeri daha uygundur diğer pıoneer modeli 6982 ise anfiyle kullanıma daha yatkındır çünkü rms degeri yüksektir... buarada bassta fena değildir 6901
JBL-T 595 limitet 6*9 ların efsanesi şu an piyasada temin edilebilir
en iyisi pioneer. pioneerden şaşma derim...
reno fairwayda kullanıyorum tsa 6901 pandızotta MDF ustunde amfısız tek başına tsa 6901 plakaları t,tret,yor aracın aynaları titriyor ve cok net bass sesı alınabılıryor
quote:
Orjinalden alıntı: süper cüp
JBL-T 595 limitet 6*9 ların efsanesi şu an piyasada temin edilebilir
evet efsane hoparlördür. 150 watt rms gücüyle de iyi bir mid amfisi ister fiyatı da 300 ytlydi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme